Povezane vesti

"Videla sam pakao i učila ponovo da hodam" Ispovest majke koja je jedva preživela hantavirus: Lekar je bio zbunjen isto koliko…

"Videla sam pakao i učila ponovo da hodam" Ispovest majke koja je jedva preživela hantavirus: Lekar je bio zbunjen isto koliko…

Večernje novosti pre 6 sati
EPIDEMIJA hantavirusa izbila je na holandskom kruzeru "Hondijus", usled čega su tri osobe preminule, a strahovi od globalnog širenja ne jenjavaju i posle nekoliko nedelja od prvog slučaja. Foto: Društvene mreže Dženifer Benevijat (43), majka troje dece… »
"Ponovo sam učila da hodam": Ispovest žene koja se zarazila opasnim hantavirusom: Srušila se na kućnom pragu, pala u komu, a…

"Ponovo sam učila da hodam": Ispovest žene koja se zarazila opasnim hantavirusom: Srušila se na kućnom pragu, pala u komu, a…

Blic pre 6 sati
Simptome hantavirusa kod Dženifer prepoznala je njena koleginica iz zatvora Na kruzeru "Hondijus" zabeležena su tri smrtna slučaja, a reč je o andskom soju hantavirusa Epidemija hantavirusa izbila je na holandskom kruzeru "Hondijus", usled čega su tri… »

Vesti dana »