Povezane vesti

Nastavljeno suđenje za ubistvo Damira Hodžića i Adisa Spahića 2020. godine u Spužu: Slobodan Kašćelan procesno sposoban da…

Nastavljeno suđenje za ubistvo Damira Hodžića i Adisa Spahića 2020. godine u Spužu: Slobodan Kašćelan procesno sposoban da…

Nova pre 4 sati
Slobodan Kašćelan procesno je sposoban da prati sudski postupak, navedeno je u nalazu i mišljenju veštaka sudske psihijatrije iz Beograda. Pomenuti nalaz dostavljen je Kašćelanu i njegovom advokatu Božini Banoviću danas na ročištu u postupku koji se vodi… »
Ja se osećam kao da je struja u meni! Živeo belivuk! Šok izjave vođe kavačkog klana Slobodana Kašćelana u sudnici, stručnjaci…

Ja se osećam kao da je struja u meni! Živeo belivuk! Šok izjave vođe kavačkog klana Slobodana Kašćelana u sudnici, stručnjaci…

Kurir pre 4 sati
Slobodan Kašćelan, koji je sa odbeglim Radojem Zvicerom označen kao vođa kavačkog klana, nije duševno oboleo i sposoban je da prati suđenje, utvrdili su sudski veštaci. Podsetimo, posle tvrdnji njegovih branilaca da nije u stanju da učestvuje u postupku… »
Velja Nevolja i Mare Mesar tražili da im pred sudom u Podgorici sudi putem video-linka, zahtev odbijen

Velja Nevolja i Mare Mesar tražili da im pred sudom u Podgorici sudi putem video-linka, zahtev odbijen

Nova pre 5 sati
Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji su među optuženima u predmetu za ubistva Damira Hodžića i Adisa Spahića i otmicu Mila Radulovića, zatražili su da im se omogući da suđenje pred podgoričkim Višim sudom prate putem video-linka. Njihovi branioci su na… »
Belivuk sudiji slao pisma o suncu i mesecu: šokantne informacije sa ročišta, vođe zloglasnog klana traže da učestvuju u…

Belivuk sudiji slao pisma o suncu i mesecu: šokantne informacije sa ročišta, vođe zloglasnog klana traže da učestvuju u…

Blic pre 6 sati
Optužnica opisuje kako su žrtve namamljene i ubijene, uz korišćenje komunikacije putem aplikacije Skaj kao dokaza Belivuk i Miljković smatraju da su dokazi protiv njih montirani i osporavaju verodostojnost Skaj komunikacija Veljko Belivuk i Marko… »
Belivuk sudiji slao pisma o suncu i mesecu, Miljković ponavlja da je Mile Kapetan živ: Vođe zloglasnog klana traže da…

Belivuk sudiji slao pisma o suncu i mesecu, Miljković ponavlja da je Mile Kapetan živ: Vođe zloglasnog klana traže da…

Kurir pre 7 sati
Veljko Belivuk i Marko Miljković kojima se pred sudom u Beogradu sudi za sedam ubistava, a pred Višim sudom u Podgorici za l ikvidacije Damira Hodžića i Adisa Spahića, zatražili su da im se omogući da suđenja u Crnoj Gori pate uživo, putem video-linka… »

Vesti dana »