Povezane vesti
Boban Rajović posle 25 godina karijere objavio datum solističkog koncerta u Beogradu: "Ni sam ne znam zašto..."
Telegraf 20.05.2026
Posle više od dve decenije uspešne karijere, brojnih hitova, rasprodatih dvorana i velikih regionalnih turneja, Boban Rajović konačno je zvanično potvrdio datum svog prvog velikog solističkog koncerta u Beogradu. Pevač trenutno privodi kraju pripreme za… »
Ni sam ne znam zašto se čekalo toliko: Boban Rajović posle 25 godina karijere objavio datum solističkog koncerta u Beogradu…
Večernje novosti 20.05.2026
POSLE više od dve decenije uspešne karijere, brojnih hitova, rasprodatih dvorana i velikih regionalnih turneja, folk zvezda Boban Rajović konačno je zvanično potvrdio datum svog prvog velikog solističkog koncerta u Beogradu. Foto: Srđan Tomić Pevač… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za subotu, 26. septembar: Oblačno sa kratkotrajnom kišom, do 24 stepena
Serbian News Media pre 4 minutajoš 16 povezanih
Si Đinping i Peng Lijuen razgovarali uz čaj sa predsednikom SAD Donaldom Trampom i njegovom suprugom
Radio sto plus pre 4 minutajoš 5 povezanih
Rakić (EMS): Prenosni sistem spreman za zimu, pad temperature smanjio potrošnju struje
Nova pre 50 minutajoš 5 povezanih
Preminuo Milan Panić Nekadašnji premijer SRJ i uspešni američki biznismen koji se suprotstavio Slobodanu Miloševiću
Dnevnik pre 34 minutajoš 24 povezane
Srušio se avion u dr Kongu: Poginulo 14 ljudi, među njima dva generala
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 2 povezane