Povezane vesti
Si Đinping uz čaj razgovarao sa Vladimirom Putinom
Beta pre 22 dana
Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi Kineska medijska grupa (CMG). "Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno… »
Serbian News Media pre 22 dana
Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi Kineska medijska grupa (CMG). „Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno… »
Radio sto plus pre 22 dana
“Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno strateško partnerstvo i koordinaciju između Kine i Rusije za novu eru, kako bi se nastavilo produbljivanje i postalo praktičnije”, rekao je Si Đinping… »
Kurir pre 22 dana
(KMG) -- Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u sredu uveče u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. „Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno strateško partnerstvo i… »
Mondo pre 22 dana
(KMG) -- Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u sredu uveče u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. „Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno strateško partnerstvo i… »
Pravo u centar pre 22 dana
Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi Kineska medijska grupa (CMG). „Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno… »
Vesti dana »
(Video) Navijači BiH preplavili ulice Toronta: U korteu išli ka stadionu da pruže podršku svojim igračima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 39 povezanih
Viši sud produžio pritvor Veselinu Miliću za još 30 dana, kao i ostalim osumnjičenim u slučaju "Senjak"
N1 Info pre 5 satijoš 41 povezana
Motociklista iz Srbije poginuo kod Žabljaka, a Lozničanka na motocklu kod Nikšića
Serbian News Media pre 1 satjoš 38 povezanih
Mala matura za osmake počinje u ponedeljak polaganjem testa iz maternjeg jezika
Euronews pre 5 satijoš 27 povezanih
Cela Bosna čekala Džeka, a dobila Jova: Srbin od 190 cm je tu da zameni Dijamanta
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana