Povezane vesti
Si Đinping uz čaj razgovarao sa Vladimirom Putinom
Beta pre 3 sata
Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi Kineska medijska grupa (CMG). "Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno… »
Serbian News Media pre 3 sata
Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi Kineska medijska grupa (CMG). „Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno… »
Radio sto plus pre 3 sata
“Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno strateško partnerstvo i koordinaciju između Kine i Rusije za novu eru, kako bi se nastavilo produbljivanje i postalo praktičnije”, rekao je Si Đinping… »
Kurir pre 3 sata
(KMG) -- Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u sredu uveče u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. „Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno strateško partnerstvo i… »
Pravo u centar pre 3 sata
Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi Kineska medijska grupa (CMG). „Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno… »
Mondo pre 3 sata
(KMG) -- Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u sredu uveče u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. „Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno strateško partnerstvo i… »
Vesti dana »
Ko je iz Kijeva stigao u Beograd i kakvi su srpsko-ukrajinski odnosi od početka rata
BBC News pre 2 minutajoš 25 povezanih
OTKRIVAMO Merc poslao "nonpejper" u kom predlaže novi plan za proširenje EU: Šta to znači za Srbiju
Nova pre 22 minutajoš 23 povezane
Zašto su SAD optužile Raula Kastra? Terete ga za "priču u kojoj nema dobrih momaka"
Telegraf pre 2 satajoš 23 povezane
Kragujevac: Isplata redovne i privremene novčane naknade za april
Pressek pre 12 minutajoš 15 povezanih
Marta Kos pozdravila usvajanje izbornih zakona u Srbiji: Važan korak ka slobodnim i poštenim izborima
Newsmax Balkans pre 47 minutajoš 12 povezanih