Povezane vesti
Si Đinping uz čaj razgovarao sa Vladimirom Putinom
Beta 21.05.2026
Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi Kineska medijska grupa (CMG). "Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno… »
Serbian News Media 21.05.2026
Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi Kineska medijska grupa (CMG). „Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno… »
Radio sto plus 21.05.2026
“Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno strateško partnerstvo i koordinaciju između Kine i Rusije za novu eru, kako bi se nastavilo produbljivanje i postalo praktičnije”, rekao je Si Đinping… »
Kurir 21.05.2026
(KMG) -- Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u sredu uveče u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. „Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno strateško partnerstvo i… »
Mondo 21.05.2026
(KMG) -- Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u sredu uveče u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. „Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno strateško partnerstvo i… »
Pravo u centar 21.05.2026
Kineski predsednik Si Đinping razgovarao je u Pekingu, uz čaj, sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, prenosi Kineska medijska grupa (CMG). „Tokom godina, održavao sam česte razgovore sa predsednikom Putinom i zajedno smo vodili sveobuhvatno… »
Vesti dana »
Putin se umiljava Trampu: "Oni imaju dobru ličnu hemiju": Oglasila se i ruska ambasada, šef Kremlja hvali istorijsko savezništvo sa Amerikom
Blic pre 3 satajoš 24 povezane
Velika akcija MUP-a u Šapcu: Uhapšen muškarac osumnjičen da je pretio vlasnicima poslovnih objekata u Beogradu (video)
Euronews pre 2 satajoš 21 povezana
Sudija koji je Hrvatskoj poništio gol protiv Portugala izbačen sa Mundijala! Kolina ga poslao kući, za njega je Svetsko prvenstvo završeno!
Kurir pre 1 satjoš 68 povezanih
Ukrajina izvela veliki napad dronovima na Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast
Pravo u centar pre 26 minutajoš 17 povezanih