Повезане вести
„И ја сам бубашваба“: Сатирични покрет залудео младе у Индији
Нова 22.05.2026
Индијска политика је добила необичну маскоту, а реч је о бубашваби, тврдоглавој, омраженој и неустрашивој, која је недавно постала неочекивани, али препознатљиви политички симбол младих Индијаца на интернету, пише данас Би-Би-Си… »
Нисте још све видели у политици - ево партије народа бубашваба! Судија у Индији упоредио младе са њима, џабе се после…
Курир 22.05.2026
Индијска политика је добила необичну маскоту, а то није лотос Индијске владајуц́е странке БЈП нити симбол руке опозиционе партије познате као Конгрес. ББЦ наводи да је реч је о бубашваби, тврдоглавој, омраженој и неустрашивој… »
"И ја сам бубашваба": Како је овај инсект постао политички симбол младих Индијаца на интернету
Н1 Инфо 22.05.2026
Индијска политика је добила необичну маскоту, а реч је о бубашваби, тврдоглавој, омраженој и неустрашивој, која је недавно постала неочекивани, али препознатљиви политички симбол младих Индијаца на интернету, пише ББЦ. Инсект је… »
ББЦ: Бубашваба, нова политичка звезда Индије
Сербиан Невс Медиа 22.05.2026
Индијска политика је добила необичну маскоту, а реч је о бубашваби, тврдоглавој, омраженој и неустрашивој, која је недавно постала неочекивани, али препознатљиви политички симбол младих Индијаца на интернету, пише данас Би-Би-Си… »
Бубашваба, нова политичка звезда Индије
Данас 22.05.2026
Индијска политика је добила необичну маскоту. Није лотос Индијске владајуц́е странке (БЈП), нити симбол руке опозиционог Конгреса. Реч је о бубашваби, тврдоглавој, омраженој и неустрашивој, која је недавно постала неочекивани… »
НИН 22.05.2026
Индијска политика је добила необичну маскоту. Није лотос Индијске владајуц́е странке (БЈП), нити симбол руке опозиционог Конгреса. Реч је о бубашваби, тврдоглавој, омраженој и неустрашивој, која је недавно постала неочекивани… »
Радио 021 22.05.2026
Политички покрет има необичну маскоту, а популарност му из дана у дан расте. Сцреенграб фром Цоцкроацх Јанта Парти'с вебсите Индијска политика је добила необичну маскоту. Није лотос Индијске владајуц́е странке (БЈП), нити симбол… »
Јужне вести 22.05.2026
Сцреенграб фром Цоцкроацх Јанта Парти’с вебсите Индијска политика је добила необичну маскоту. Није лотос Индијске владајуц́е странке (БЈП), нити симбол руке опозиционог Конгреса. Реч је о бубашваби, тврдоглавој, омраженој и… »
BBC News 22.05.2026
Политички покрет има необичну маскоту, а популарност му из дана у дан расте. Индијска политика је добила необичну маскоту. Није лотос Индијске владајуц́е странке (БЈП), нити симбол руке опозиционог Конгреса. Реч је о бубашваби… »
Вести дана »
Саобраћајна несрећа на путу Котор - Никшић: Једна особа погинула, 17 повређено
Н1 Инфо пре 3 сатајош 59 повезаних
Експлозије одјекнуле на југу Ирана, САД објавиле нови талас удара
Инсајдер пре 2 сатајош 25 повезаних