Povezane vesti

"I ja sam bubašvaba": Kako je ovaj insekt postao politički simbol mladih Indijaca na internetu

"I ja sam bubašvaba": Kako je ovaj insekt postao politički simbol mladih Indijaca na internetu

N1 Info pre 1 sat
Indijska politika je dobila neobičnu maskotu, a reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i neustrašivoj, koja je nedavno postala neočekivani, ali prepoznatljivi politički simbol mladih Indijaca na internetu, piše BBC. Insekt je privukao interesovanje… »
BBC: Bubašvaba, nova politička zvezda Indije

BBC: Bubašvaba, nova politička zvezda Indije

Serbian News Media pre 1 sat
Indijska politika je dobila neobičnu maskotu, a reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i neustrašivoj, koja je nedavno postala neočekivani, ali prepoznatljivi politički simbol mladih Indijaca na internetu, piše danas Bi-Bi-Si (BBC). Insekt je… »
Bubašvaba, nova politička zvezda Indije

Danas pre 3 sata
Indijska politika je dobila neobičnu maskotu. Nije lotos Indijske vladajuće stranke (BJP), niti simbol ruke opozicionog Kongresa. Reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i neustrašivoj, koja je nedavno postala neočekivani, ali prepoznatljivi… »

NIN pre 2 sata
Indijska politika je dobila neobičnu maskotu. Nije lotos Indijske vladajuće stranke (BJP), niti simbol ruke opozicionog Kongresa. Reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i neustrašivoj, koja je nedavno postala neočekivani, ali prepoznatljivi… »

Radio 021 pre 3 sata
Politički pokret ima neobičnu maskotu, a popularnost mu iz dana u dan raste. Screengrab from Cockroach Janta Party's website Indijska politika je dobila neobičnu maskotu. Nije lotos Indijske vladajuće stranke (BJP), niti simbol ruke opozicionog… »

Južne vesti pre 2 sata
Screengrab from Cockroach Janta Party’s website Indijska politika je dobila neobičnu maskotu. Nije lotos Indijske vladajuće stranke (BJP), niti simbol ruke opozicionog Kongresa. Reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i neustrašivoj, koja je nedavno… »

BBC News pre 3 sata
Politički pokret ima neobičnu maskotu, a popularnost mu iz dana u dan raste. Indijska politika je dobila neobičnu maskotu. Nije lotos Indijske vladajuće stranke (BJP), niti simbol ruke opozicionog Kongresa. Reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i… »

Vesti dana »