Povezane vesti

„I ja sam bubašvaba“: Satirični pokret zaludeo mlade u Indiji

„I ja sam bubašvaba“: Satirični pokret zaludeo mlade u Indiji

Nova pre 30 dana
Indijska politika je dobila neobičnu maskotu, a reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i neustrašivoj, koja je nedavno postala neočekivani, ali prepoznatljivi politički simbol mladih Indijaca na internetu, piše danas Bi-Bi-Si (BBC). Insekt je… »
Niste još sve videli u politici - evo partije naroda bubašvaba! Sudija u Indiji uporedio mlade sa njima, džabe se posle…

Niste još sve videli u politici - evo partije naroda bubašvaba! Sudija u Indiji uporedio mlade sa njima, džabe se posle…

Kurir pre 31 dana
Indijska politika je dobila neobičnu maskotu, a to nije lotos Indijske vladajuće stranke BJP niti simbol ruke opozicione partije poznate kao Kongres. BBC navodi da je reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i neustrašivoj, koja je nedavno postala… »
"I ja sam bubašvaba": Kako je ovaj insekt postao politički simbol mladih Indijaca na internetu

"I ja sam bubašvaba": Kako je ovaj insekt postao politički simbol mladih Indijaca na internetu

N1 Info pre 31 dana
Indijska politika je dobila neobičnu maskotu, a reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i neustrašivoj, koja je nedavno postala neočekivani, ali prepoznatljivi politički simbol mladih Indijaca na internetu, piše BBC. Insekt je privukao interesovanje… »
BBC: Bubašvaba, nova politička zvezda Indije

BBC: Bubašvaba, nova politička zvezda Indije

Serbian News Media pre 31 dana
Indijska politika je dobila neobičnu maskotu, a reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i neustrašivoj, koja je nedavno postala neočekivani, ali prepoznatljivi politički simbol mladih Indijaca na internetu, piše danas Bi-Bi-Si (BBC). Insekt je… »
Bubašvaba, nova politička zvezda Indije

Danas pre 31 dana
Indijska politika je dobila neobičnu maskotu. Nije lotos Indijske vladajuće stranke (BJP), niti simbol ruke opozicionog Kongresa. Reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i neustrašivoj, koja je nedavno postala neočekivani, ali prepoznatljivi… »

Radio 021 pre 31 dana
Politički pokret ima neobičnu maskotu, a popularnost mu iz dana u dan raste. Screengrab from Cockroach Janta Party's website Indijska politika je dobila neobičnu maskotu. Nije lotos Indijske vladajuće stranke (BJP), niti simbol ruke opozicionog… »

Južne vesti pre 31 dana
Screengrab from Cockroach Janta Party’s website Indijska politika je dobila neobičnu maskotu. Nije lotos Indijske vladajuće stranke (BJP), niti simbol ruke opozicionog Kongresa. Reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i neustrašivoj, koja je nedavno… »

NIN pre 31 dana
Indijska politika je dobila neobičnu maskotu. Nije lotos Indijske vladajuće stranke (BJP), niti simbol ruke opozicionog Kongresa. Reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i neustrašivoj, koja je nedavno postala neočekivani, ali prepoznatljivi… »

BBC News pre 31 dana
Politički pokret ima neobičnu maskotu, a popularnost mu iz dana u dan raste. Indijska politika je dobila neobičnu maskotu. Nije lotos Indijske vladajuće stranke (BJP), niti simbol ruke opozicionog Kongresa. Reč je o bubašvabi, tvrdoglavoj, omraženoj i… »

Vesti dana »