Povezane vesti

(Uživo) Vojvodina trijumfom završila istorijsku sezonu: Novosađani slavili nad Novim Pazarom

(Uživo) Vojvodina trijumfom završila istorijsku sezonu: Novosađani slavili nad Novim Pazarom

Dnevnik pre 23 dana
Fudbaleri Vojvodine pobedili su Novi Pazar 3:0 u poslednjoj utakmici Superlige Srbije i tako na najlepši način stavili tačku na istorijsku sezonu. Upisala je Voša rekordan broj bodova, pobeda i trijumfa u gostima. TOK UTAKMICE MOŽETE PRATITI UŽIVO NA… »
Lalatović o odlasku iz Novog Pazara: Nisam mogao da dobijem uslove kakve sam želeo

Lalatović o odlasku iz Novog Pazara: Nisam mogao da dobijem uslove kakve sam želeo

Sandžak press pre 23 dana
Fudbalski klub Novi Pazar i trener Nenad Lalatović okončaće saradnju posle gostovanja Vojvodini u poslednjem kolu plej-ofa Super lige Srbije, rečeno je danas na konferenciji za novinare. Utakmica u Novom Sadu zakazana za subotu od 18 časova nema… »
Nenad Lalatović na kraju sezone napušta Novi Pazar

Nenad Lalatović na kraju sezone napušta Novi Pazar

Sputnik pre 23 dana
Trener fudbalera Novog Pazara Nenad Lalatović saopšio je da će napustiti klub na kraju sezone i posle utakmice protiv Vojvodine u subotu. Lalatović je od 8. februara trener Novog Pazara, a na 14 utakmica u Superligi Srbije zabeležio je pet pobeda… »
Tanjga nezadovoljan zbog odnosa prema igračima Vojvodine: „To je dokaz da nas ne cene i to treba da nam bude podstrek da…

Tanjga nezadovoljan zbog odnosa prema igračima Vojvodine: „To je dokaz da nas ne cene i to treba da nam bude podstrek da…

Danas pre 23 dana
Fudbaleri Vojvodine će u subotu od 18 časova na Karađorđu dočekati Novi Pazar u poslednjem kolu Superlige Srbije, a ulaz na tribine biće slobodan. Trener Novosađana Miroslav Tanjga rekao je da njegova ekipa želi da sezonu završi pobedom pred domaćom… »
Lalatović posle rastanka sa Pazarom: Nisam mogao da dobijem ugovor kakav sam imao recimo u Lučanima ili u Mladosti GAT

Lalatović posle rastanka sa Pazarom: Nisam mogao da dobijem ugovor kakav sam imao recimo u Lučanima ili u Mladosti GAT

Danas pre 23 dana
Fudbalski klub Novi Pazar i trener Nenad Lalatović okončaće saradnju posle gostovanja Vojvodini u poslednjem kolu plej-ofa Super lige Srbije, rečeno je na konferenciji za novinare. Utakmica u Novom Sadu zakazana za subotu od 18 časova nema rezultatski… »

Vesti dana »