Povezane vesti
O crnogorskom kršu i nudistima: Gde je 'Lepota poroka' 40 godina kasnije
BBC News pre 12 sati
Dok Crna Gora obeležava 20 godina obnovljene nezavisnosti, jedan od najvećih crnogorskih filmova u istoriji - Lepota poroka - slavi četiri decenije postojanja. Ovo je njegova priča. „Četrdeset godina Lepote poroka? Ih, bokte, kako vreme gazi, čuš“, kaže… »
O crnogorskom kršu i nudistima: Gde je ‘Lepota poroka’ 40 godina kasnije
Danas pre 11 sati
„Četrdeset godina Lepote poroka? Ih, bokte, kako vreme gazi, čuš“, kaže mi 66-godišnji Željko Varajić iz sela Ozrinići kod Nikšića, dok šetamo ka jednoj staroj kući. I to ne bilo kakvoj kući. Da, kamena je i veoma stara, verovatno još iz 19. veka, kao iz… »
O crnogorskom kršu i nudistima: Gde je ‘Lepota poroka’ 40 godina kasnije
Južne vesti pre 11 sati
Jugoslovenska kinoteka „Četrdeset godina Lepote poroka? Ih, bokte, kako vreme gazi, čuš“, kaže mi 66-godišnji Željko Varajić iz sela Ozrinići kod Nikšića, dok šetamo ka jednoj staroj kući. I to ne bilo kakvoj kući. Da, kamena je i veoma stara, verovatno… »
Radio 021 pre 11 sati
Dok Crna Gora obeležava 20 godina obnovljene nezavisnosti, jedan od najvećih crnogorskih filmova u istoriji - Lepota poroka - slavi četiri decenije postojanja. Ovo je njegova priča. Jugoslovenska kinoteka „Četrdeset godina Lepote poroka? Ih, bokte, kako… »
NIN pre 11 sati
"Četrdeset godina Lepote poroka? Ih, bokte, kako vreme gazi, čuš", kaže mi 66-godišnji Željko Varajić iz sela Ozrinići kod Nikšića, dok šetamo ka jednoj staroj kući. I to ne bilo kakvoj kući. Da, kamena je i veoma stara, verovatno još iz 19. veka, kao iz… »
Vesti dana »
Advokatica: Svi privedeni na Slaviji pušteni na slobodu, u pitanju prekršajne prijave
Radio 021 pre 10 satijoš 18 povezanih
Policiju izgleda zanima samo Pionirski park: Nikad više službenika na ulici, ali zašto nije obezbeđen i skup na Slaviji
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih
Američki agenti ubili čoveka koji je pucao na čuvare Bele kuće, kada je Tramp bio u njoj
Pravo u centar pre 6 satijoš 28 povezanih