Povezane vesti

O crnogorskom kršu i nudistima: Gde je 'Lepota poroka' 40 godina kasnije

BBC News pre 12 sati
Dok Crna Gora obeležava 20 godina obnovljene nezavisnosti, jedan od najvećih crnogorskih filmova u istoriji - Lepota poroka - slavi četiri decenije postojanja. Ovo je njegova priča. „Četrdeset godina Lepote poroka? Ih, bokte, kako vreme gazi, čuš“, kaže… »
O crnogorskom kršu i nudistima: Gde je ‘Lepota poroka’ 40 godina kasnije

Danas pre 11 sati
„Četrdeset godina Lepote poroka? Ih, bokte, kako vreme gazi, čuš“, kaže mi 66-godišnji Željko Varajić iz sela Ozrinići kod Nikšića, dok šetamo ka jednoj staroj kući. I to ne bilo kakvoj kući. Da, kamena je i veoma stara, verovatno još iz 19. veka, kao iz… »

Južne vesti pre 11 sati
Jugoslovenska kinoteka „Četrdeset godina Lepote poroka? Ih, bokte, kako vreme gazi, čuš“, kaže mi 66-godišnji Željko Varajić iz sela Ozrinići kod Nikšića, dok šetamo ka jednoj staroj kući. I to ne bilo kakvoj kući. Da, kamena je i veoma stara, verovatno… »

Radio 021 pre 11 sati
Dok Crna Gora obeležava 20 godina obnovljene nezavisnosti, jedan od najvećih crnogorskih filmova u istoriji - Lepota poroka - slavi četiri decenije postojanja. Ovo je njegova priča. Jugoslovenska kinoteka „Četrdeset godina Lepote poroka? Ih, bokte, kako… »

NIN pre 11 sati
"Četrdeset godina Lepote poroka? Ih, bokte, kako vreme gazi, čuš", kaže mi 66-godišnji Željko Varajić iz sela Ozrinići kod Nikšića, dok šetamo ka jednoj staroj kući. I to ne bilo kakvoj kući. Da, kamena je i veoma stara, verovatno još iz 19. veka, kao iz… »

Vesti dana »