Povezane vesti
Sindrom policističnih jajnika: Promenom naziva do brže dijagnoze
BBC News pre 13 sati
Zdravstveni problem koji pogađa svaku osmu ženu od sredine maja 2026. ima novi naziv. Promena će, prema rečima specijalista, pomoći u bržoj dijagnozi i adekvatnoj terapiji. Stefana Stakić je godinama pokušavala da pronađe izlaz iz zdravstvenog lavirinta… »
NIN pre 13 sati
Stefana Stakić je godinama pokušavala da pronađe izlaz iz zdravstvenog lavirinta. "Od pregleda do pregleda, od terapije do terapije i tako u nedogled", govori za BBC na srpskom. Bezuspešno je tražila adekvatan lek za zdravstveni problem dijagnostikovan u… »
Južne vesti pre 13 sati
BBC/Jakov Ponjavić Stefana Stakić je godinama pokušavala da pronađe izlaz iz zdravstvenog lavirinta. „Od pregleda do pregleda, od terapije do terapije i tako u nedogled“, govori za BBC na srpskom. Bezuspešno je tražila adekvatan lek za zdravstveni… »
Radio 021 pre 13 sati
Zdravstveni problem koji pogađa svaku osmu ženu od sredine maja 2026. ima novi naziv. Promena će, prema rečima specijalista, pomoći u bržoj dijagnozi i adekvatnoj terapiji. BBC/Jakov Ponjavić Stefana Stakić je godinama pokušavala da pronađe izlaz iz… »
Vesti dana »
Novakovi prvi utisci posle pobede: „Težak meč i velika tenzija“
Sputnik pre 46 minutajoš 35 povezanih
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 1 satjoš 54 povezane
Na osmom spratu, a dva dana bez vode: Kako se pere veš i tušira u Čačku
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Serbian News Media pre 3 satajoš 22 povezane
(VIDEO) Građani u nepreglednoj koloni čekaju da se poklone Časnom pojasu Presvete Bogorodice
N1 Info pre 56 minutajoš 20 povezanih