Povezane vesti
Vučić : Kineski Orden prijateljstva mi mnogo znači
Beta pre 8 sati
"To je bio veoma poseban trenutak za mene, za mene lično, ali i za moju zemlju, da primim najviše odlikovanje iz ruku kineskog predsednika. To mi je mnogo značilo. To je pravo priznanje, prava pohvala za ono što sam radio i na čemu sam radio. Sada znam… »
Serbian News Media pre 8 sati
„To je bio veoma poseban trenutak za mene, za mene lično, ali i za moju zemlju, da primim najviše odlikovanje iz ruku kineskog predsednika. To mi je mnogo značilo. To je pravo priznanje, pava pohvala za ono što sam radio i na čemu sam radio. Sada znam da… »
Pravo u centar pre 8 sati
„To je bio veoma poseban trenutak za mene, za mene lično, ali i za moju zemlju, da primim najviše odlikovanje iz ruku kineskog predsednika. To mi je mnogo značilo. To je pravo priznanje, pava pohvala za ono što sam radio i na čemu sam radio. Sada znam da… »
Vučić u intervjuu Sinhui: Čelično prijateljstvo Srbije i Kine je neraskidivo
Beta pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu agenciji Sinhua nazvao je Srbiju i Kinu "čeličnim prijateljima" i rekao da su se dve zemlje uvek međusobno podržavale po pitanjima od ključnog nacionalnog interesa i blisko sarađivale u međunarodnim… »
Vučić u intervjuu kineskoj agenciji: Čelično prijateljstvo Srbije i Kine je neraskidivo
Danas pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu agenciji Sinhua nazvao je Srbiju i Kinu „čeličnim prijateljima“ i rekao da su se dve zemlje uvek međusobno podržavale po pitanjima od ključnog nacionalnog interesa i blisko sarađivale u međunarodnim… »
Serbian News Media pre 9 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu agenciji Sinhua nazvao je Srbiju i Kinu „čeličnim prijateljima“ i rekao da su se dve zemlje uvek međusobno podržavale po pitanjima od ključnog nacionalnog interesa i blisko sarađivale u međunarodnim… »
Radio sto plus pre 9 sati
Kako navodi Sinhua, u intervjuu toj agenciji Vučić je sa velikim emocijama govorio o tome što mu je kineski predsednik Si Đinping uručio Orden prijateljstva, istovremeno hvaleći čelično prijateljstvo Srbije i Kine i deleći utiske iz posete Kini, kao i… »
Pravo u centar pre 9 sati
Vučić: Čelično prijateljstvo između Srbije i Kine je neraskidivo
RTK pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je čelično prijateljstvo između Kine i Srbije neraskidivo i da je siguran da će u odnosima dve zemlje dostići i „nove visine“, što je za dobrobit obe zemlje i oba naroda. On je u intervjuu za kinesku… »
Vučić: Čelično prijateljstvo između Srbije i Kine je neraskidivo, siguran sam da će odnosi dostići nove visine
RTS pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je čelično prijateljstvo između Kine i Srbije neraskidivo i da je siguran da će u odnosima dve zemlje dostići i "nove visine", što je za dobrobit obe zemlje i oba naroda. Predsednik Vučić je u intervjuu za… »
Vučić posle posete Pekingu: Srpsko-kineski odnosi će dostići „nove visine“
Sputnik pre 13 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je čelično prijateljstvo između Kine i Srbije neraskidivo i da je siguran da će u odnosima dve zemlje dostići i "nove visine", što je za dobrobit obe zemlje i oba naroda. On je u intervjuu za kinesku… »
RTV pre 14 sati
PEKING - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je čelično prijateljstvo između Kine i Srbije neraskidivo i da je siguran da će u odnosima dve zemlje dostići i "nove visine", što je za dobrobit obe zemlje i oba naroda. On je u intervjuu za… »
Euronews pre 14 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je čelično prijateljstvo između Kine i Srbije neraskidivo i da je siguran da će u odnosima dve zemlje dostići i "nove visine", što je za dobrobit obe zemlje i oba naroda. On je u intervjuu za kinesku… »
"Od veštačke inteligencije do fabrike Šaomi" Vučić otkrio šta donosi novo poglavlje saradnje sa Kinom: "To je planiranje…
Blic pre 13 sati
Aleksandar Vučić je izjavio da je prijateljstvo između Kine i Srbije neuništivo i da će dostići nove visine na dobrobit oba naroda Istakao je da su se Kina i Srbija uvek međusobno podržavale u teškim vremenima, posebno tokom velikih izazova kao što su… »
Vesti dana »
Sugerisao da meč treba da sudi muškarac: Valjeho novčano kažnjen zbog seksističkih izjava na Rolan Garosu
Kurir pre 11 minutajoš 69 povezanih
Polemika o slučaju Senjak na sednici skupštinskog odbora: Šta je rekao ministar Dačić, a šta su pitali poslanici? (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 37 povezanih
[POSLEDNJA VEST] Udes helikoptera Helikopterske jedinice MUP-a: Tvrđe sletanje Gazele nakon tehničkog kvara, posada nepovređena
Tango Six pre 5 satijoš 44 povezane