Povezane vesti

Rafael Nadal priznao: "Morao sam da popijem nekoliko čašica tekile pre snimanja 'vrelih scena' sa Šakirom"

Rafael Nadal priznao: "Morao sam da popijem nekoliko čašica tekile pre snimanja 'vrelih scena' sa Šakirom"

B92 pre 26 dana
Rafael Nadal je otkrio da je morao da popije nekoliko čašica tekile pre snimanja provokativnog spota za pesmu "Gypsy” sa Šakirom. To je bilo 2010. godine, u vreme kada je Nadal imao najbolju tenisku sezonu u karijeri. Te godine osvojio je tri uzastopna… »
Rafael Nadal morao da se napije pre snimanja spota sa Šakirom: "Tražio sam bocu tekile"

Rafael Nadal morao da se napije pre snimanja spota sa Šakirom: "Tražio sam bocu tekile"

Nova pre 26 dana
Rafael Nadal otkrio je da je morao da popije nekoliko čašica tekile pre snimanja provokativnog spota za pesmu „Gypsy“ sa Šakirom. Bilo je to 2010. godine, u vreme kada je Nadal imao najbolju tenisku sezonu u karijeri. Te godine osvojio je tri uzastopna… »
Nadal pio flašu tekile pre nego što je završio u Šakirinom zagrljaju: Isplivali nepoznati detalji

Nadal pio flašu tekile pre nego što je završio u Šakirinom zagrljaju: Isplivali nepoznati detalji

Telegraf pre 26 dana
Prošlo je 16 godina otkako je svet ostao u šoku nakon vrelih scena koje su u spotu za pesmu "Gypsy" podelili Rafael Nadal i kolumbijska zvezda Šakira. Hemija između njih bila je toliko očigledna da su mediji mesecima brujali o potencijalnoj romansi, a… »

Vesti dana »