Povezane vesti

Rubljov slavio – ispali Hačanov i De Minor

Rubljov slavio – ispali Hačanov i De Minor

Sputnik pre 14 minuta
Ruski teniser Andrej Rubljov plasirao se u osminu finala Rolan Garosa posle pobede nad Njunjom Borgesom od 7:5, 7:6(7:2), 7:6(7:2). Karen Hačanov je posle velike borbe eliminisan od strane srećnog gubitnika Jespera De Janga, dok je iznenađenje napravio… »
Fonseka: Ni sam nisam verovao u pobedu

Fonseka: Ni sam nisam verovao u pobedu

Sport klub pre 14 minuta
Zvezda je rođena! Već nekoliko sezona se o Žoaou Fonseki priča kao o sledećem velikom asu, ali on to nikako nije uspevao da dokaže. A onda je za krunski dokaz izabrao ne samo jednu od najvećih teniskih scena, nego i najvećeg mogućeg rivala. Savladao je… »
Aleksandra i Ana u 3. kolu: Srpsko-kazahstanski par ide ka završnici!

Aleksandra i Ana u 3. kolu: Srpsko-kazahstanski par ide ka završnici!

Večernje novosti pre 9 minuta
Aleksandra Krunić i Ana Danilina su kao drugi nosioci pobedile u 2. kolu australijsko-belgijski par Džoint-Vadevinkel u dva seta, sa 2:0 (6:2, 6:3). Foto: Goran Čvorović Srpkinja i Kazahstanka su dominirale celim tokom meča. Njih dve su u prvom setu… »
Istorijski Rolan Garos – prvi put u Open eri bez grend slem šampiona u osmini finala

Istorijski Rolan Garos – prvi put u Open eri bez grend slem šampiona u osmini finala

RTS pre 34 minuta
Ovogodišnji Rolan Garos ušao je u istoriju tenisa kao prvi grend slem turnir u Open eri (od 1968. godine) na kojem nijedan osvajač grend slem titule nije stigao do osmine finala muškog singla. Istorijski presek dogodio se posle eliminacije Novaka… »
Đoković: Bio sam na dobrom nivou, razočaran sam jer sam bio blizu pobede

Đoković: Bio sam na dobrom nivou, razočaran sam jer sam bio blizu pobede

RTS pre 19 minuta
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle eliminacije u trećem kolu Rolan Garosa da je bio na dobrom nivou i dodao da je razočaran jer je bio blizu pobede. Đoković je poražen u trećem kolu Rolan Garosa od Brazilca Žoaoa Fonseke rezultatom… »
Novak Đoković pred meč ima ovaj ritual: Kad mu je teško, samo ovo mu daje snagu: "To je podsetnik odakle dolazim i zbog čega…

Novak Đoković pred meč ima ovaj ritual: Kad mu je teško, samo ovo mu daje snagu: "To je podsetnik odakle dolazim i zbog čega…

Blic pre 1 sat
Iako je bio na korak do pobede Novak Đoković je doživeo poraz u trećem kolu Rolan Garosa. On je nakon velike borbe izgubio, a i pred ovaj meč on je imao ritual koji je poslednjih godina neizostavan. Novak Đoković je tek nedavno otkrio zbog čega dve… »
Aleksandra i Ana u osmini finala Rolan Garosa

Aleksandra i Ana u osmini finala Rolan Garosa

Sputnik pre 1 sat
Aleksandra Krunić i Ana Danilina, srpska i kazahstanska teniserka koje su obe rođene u Moskvi, plasirale su se u osminu finala Rolan Garosa ubedljivom pobedom protiv tandema Maja Džoint i Han Vandervinkl rezultatom 6:2, 6:3. Nastavlja se dominacija… »
Novak posle poraza: Čestitke Fonseki – ponosan sam na mentalitet vuka

Novak posle poraza: Čestitke Fonseki – ponosan sam na mentalitet vuka

Sputnik pre 1 sat
Posle ispadanja sa Rolan Garosa Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, nije krio da je razočaran, ali je istakao da je bilo trenutaka u meču na koje može da bude ponosan. Novak Đoković poražen je od Žoaoa Fonseke u trećem kolu Rolan Garosa… »
Đoković: "Moram da Vas prekinem, ne želim da pričam o tome"

Đoković: "Moram da Vas prekinem, ne želim da pričam o tome"

Nova pre 1 sat
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, obratio se novinarima nakon eliminacije sa Rolan Garosa. Đoković je izgubio sa 4:6, 4:6, 6:3, 5:7, 5:7 od Žoaa Fonseke u trećoj rundi Rolan Garosa. Đoković je komentarisao šokantan poraz a šta je sve rekao, možete… »
Nica izborila opstanak u Ligi 1

Nica izborila opstanak u Ligi 1

Sport klub pre 24 minuta
Nije bilo golova u prvom meču koji je odlučivao o mestu u Ligi 1, mestu koje je Nica pokušavala da sačuva, a Sent Etjen da izbori. U revanšu je Nica izborila opstanak pa ćemo je i sledeće sezone gledati u elitnom rangu francuskog fudbala. Slavila je Nica… »
Fonseka nakon istorijskog rušenja Đokovića: Kada sam to video kod Novaka, probudila mi se nada

Fonseka nakon istorijskog rušenja Đokovića: Kada sam to video kod Novaka, probudila mi se nada

Nova pre 39 minuta
Žoao Fonseka je upisao pobedu karijere protiv Novaka Đokovića i posle preokreta od 0:2 u setovima stigao do pobede i plasmana u osminu finala Rolan Garosa. Brazilski vunderkind je potvrdio sav raskošan talenat i pokazao zbog čega mu se projektuje da će… »
Ozmo: Fonseka kao nekad Vavrinka, ni Novak nije mogao da veruje!

Ozmo: Fonseka kao nekad Vavrinka, ni Novak nije mogao da veruje!

Sport klub pre 1 sat
Naš kolega Saša Ozmo javlja se iz Pariza nakon eliminacije Novaka Đokovića u drugom kolu Rolan Garosa. Tek drugi put u karijeri ispustio je Novak prednost od 2:0, ali mladi Brazilac Žoao Fonseka zasluženo ide u narednu rundu. Ono što je privuklu Ozmovu… »
"Hoću li doći sledeće godine? Ne znam." Novak posle bolne eliminacije sa Rolan Garosa otvorio dušu

"Hoću li doći sledeće godine? Ne znam." Novak posle bolne eliminacije sa Rolan Garosa otvorio dušu

Kurir pre 1 sat
Najtrofejniji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske u Rolan Garosu, pošto je u trećem kolu posle petočasovnog maratona u pet setova izgubio od Brazilca Žoao Foneske sa 3:2 - 4:6, 4:6, 6:3, 7:5… »
Novak poslednji put na RG? "Ne znam..."

Novak poslednji put na RG? "Ne znam..."

B92 pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković nije mogao sa sigurnošću da kaže da li je odigrao poslednji put na Rolan Garosu. Novak je eliminisan u trećem kolu od Brazilca Žoaoa Fonseke, iako je vodio 2:0. Posle meča u razgovoru sa novinarima je pričao manje-više o… »
Fonseka šokirao Đokovića: "Nisam verovao ni sam"

Fonseka šokirao Đokovića: "Nisam verovao ni sam"

B92 pre 19 minuta
Žoao Fonseka, mladi brazilski teniser, oglasio se nakon što je eliminisao Novaka Đokovića u trećem kolu Rolan Garosa. Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala nakon poraza od Žoaoa Fonseke sa 3-2 u setovima. Srpski as je dobio prva dva… »
"Ostaju žal i razočaranje": Novak Đoković o porazu od Fonseke!

"Ostaju žal i razočaranje": Novak Đoković o porazu od Fonseke!

Večernje novosti pre 19 minuta
Iznenadio je Brazilac (28. nosilac) srpskog tenisera u 3. kolu Rolan Garosa rezultatom 3:2 (po setovima 4:6, 4:6, 6:3, 7:5, 7:5). Foto: Goran Čvorović Iako je vodio 2:0 u setovima, treći nosilac u Parizu morao je da čestita momku koga nazivaju "novi… »
Smejem se, a plakao bih

Smejem se, a plakao bih

B92 pre 44 minuta
Najgori rezultat Novaka Đokovića na Rolan Garosu još od 2009. godine, ali nisam tužan. Razočaran i ljut da. Ali, ima i to neko "ali"... Te 2009. je Novak izgubio od Filipa Kolšrajbera sa 6:4, 6:4, 6:4 i narednih 16 godina igrao barem četvrto kolo Rolan… »
Novak: "Viteška nit i borba, duh vuka koji nosim... Makar igrao na jednoj nozi neću dati bilo kome..."

Novak: "Viteška nit i borba, duh vuka koji nosim... Makar igrao na jednoj nozi neću dati bilo kome..."

B92 pre 39 minuta
Srpski teniser Novak Đoković oglasio se nakon ispadanja u trećem kolu Rolan Garosa. Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala nakon poraza od Žoaoa Fonseke sa 3-2 u setovima. Srpski as je dobio prva dva seta, a onda dozvolio Brazilcu da… »
Nica izbegla kataklizmu i opstala u Ligi 1, u baražu bolja od slavnog francuskog kluba

Nica izbegla kataklizmu i opstala u Ligi 1, u baražu bolja od slavnog francuskog kluba

Telegraf pre 19 minuta
Fudbaleri Nice obezbedili su opstanak u Ligi 1 nakon baraža za opstanak, a u revanš utakmici finala savladali su Sent Etjen rezultatom 4:1. Rezultat prvog meča bio je 0:0, ali ni domaći teren u revanšu Nici nije garantovao veliku prednost, jer se igralo… »
Ukrajinska teniserka ponovo progovorila o ratu i uzvratila koleginici: "Svaka joj čast"

Ukrajinska teniserka ponovo progovorila o ratu i uzvratila koleginici: "Svaka joj čast"

Telegraf pre 44 minuta
Marta Kostjuk savladala je Viktoriju Golubić u trećem kolu Rolan Garosa prilično lako, rezultat je bio 2:0 (6:4, 6:3), a na konferenciji za medije ponovo je govorila o stvarima van sporta. Ukrajinka se ponovo osvrnula na rat u njenoj zemlji: - Potpuno se… »
Šampion Rolan Garosa će biti neko četvrti

Šampion Rolan Garosa će biti neko četvrti

Telegraf pre 34 minuta
Možda su mnogi, posle ispadanja Janika Sinera, već pravili računicu kako Novak Đoković može na najlakši način do titule Rolan Garosa i pehara Grend slema broj 25, ali od toga neće biti ništa. Makar ne u Parizu. Svet će videti novog šampiona. Svet će… »
Fonseka otkrio šta mu je Đoković rekao na mreži, pa poručio: "Nisam ni sam u sebe verovao"

Fonseka otkrio šta mu je Đoković rekao na mreži, pa poručio: "Nisam ni sam u sebe verovao"

Telegraf pre 39 minuta
Žoao Fonseka napravio je veliki preokret i savladao Novaka Đokovića na Rolan Garosu, a Brazilac je bio euforičan i na konferenciji za medije. Brazilski teniser odigrao je maestralno peti set, a na konferenciji za medije otkrio je i šta mu je Đoković… »
Novak Đoković posle preokreta poražen u trećem kolu Rolan Garosa

Novak Đoković posle preokreta poražen u trećem kolu Rolan Garosa

Insajder pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je danas posle pet setova poražen od Brazilca Žoaa Fonseke 6:4, 6:4, 3:6, 5:7, 5:7. Novak Đoković, foto: Tanjug/AP Photo/Christophe Ena Četvrti teniser sveta… »
Đoković ispao sa Rolan Garosa, ispustio prednost od 2:0 u setovima

Đoković ispao sa Rolan Garosa, ispustio prednost od 2:0 u setovima

Radio 021 pre 2 sata
Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je danas posle pet setova poražen od Brazilca Žoaa Fonseke 6:4, 6:4, 3:6, 5:7, 5:7. Četvrti teniser sveta poražen je od 30. igrača na ATP listi posle četiri sata i 57 minuta… »
Đoković posle preokreta poražen u trećem kolu Rolan Garosa

Nedeljnik pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je danas posle pet setova poražen od Brazilca Žoaa Fonseke 6:4, 6:4, 3:6, 5:7, 5:7. Četvrti teniser sveta poražen je od 30. igrača na ATP listi posle četiri sata i… »
(VIDEO) Novaka rušile Fonsekine linije, povratio, ali se nije vratio…

(VIDEO) Novaka rušile Fonsekine linije, povratio, ali se nije vratio…

Sportske.net pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo večeras da se plasira u osminu finala Rolan Garosa pošto je eliminisan od 19-godišnjeg Brazilca Žoaa Fonseke rezultatom 3:2 u setovima (4:6, 4:6, 6:3, 7:5, 7:5). Neverovatan meč na Filip Šatrijeu trajao je gotovo… »
Poslednji put kad mu se ovo dogodilo, Novak je želeo da napusti tenis: "Udario sam o zid i plakao"

Poslednji put kad mu se ovo dogodilo, Novak je želeo da napusti tenis: "Udario sam o zid i plakao"

Sportske.net pre 1 sat
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković prvi put od 2009. godine neće biti u prilici da igra osminu finalu Rolan Garosa, što je dovoljno indikativno ako se zna kroz kakve probleme i povrede je prolazio u međuvremenu. Osim što ga je zaustavio u trećoj… »
"Moraće da me pobede, makar igrao na jednoj nozi": Đoković poslao poruku posle ispadanja

"Moraće da me pobede, makar igrao na jednoj nozi": Đoković poslao poruku posle ispadanja

Nova pre 1 sat
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, poslao je poruku rivalima posle eliminacije sa Rolan Garosa. Ovaj san Novaka Đokovića o 25. grend slem tituli završio se porazom od Žoaa Fonseke u trećoj rundi pariskog grend slema rezultatom 4:6, 4:6, 6:3, 7:5… »
Novak: Ne znam šta sam mogao bolje, svaka mu čast

Novak: Ne znam šta sam mogao bolje, svaka mu čast

Sport klub pre 1 sat
Razočaran, ali dostojanstven. Takav je Novak Đoković bio na konferenciji za medije posle poraza u trećem kolu Rolan Garosa. Drugi put u karijeri, posle meča sa Jurgenom Melcerom 2010. godine takođe na Rolan Garosu, Đoković je ispustio vođstvo od 2-0… »
Šta se ovo desilo? Devet godina Novak nije doživeo ovakav hladan tuš, niko ne veruje u šokantne podatke

Šta se ovo desilo? Devet godina Novak nije doživeo ovakav hladan tuš, niko ne veruje u šokantne podatke

Nova pre 1 sat
Đoković je prekinuo niz od pet uzastopnih polufinala na grend slem turnirima i po prvi put od US Opena 2024. godine nije uspeo da stigne ni do druge sedmice. Pre ova dva ispadanja se desila još eliminacija 2017. godine kada je bolji od njega u drugom… »
Tenis dobija novog grend slem šampiona prvi put od 2024. godine: Đoković bio poslednji "preživeli šampion"

Tenis dobija novog grend slem šampiona prvi put od 2024. godine: Đoković bio poslednji "preživeli šampion"

Nova pre 1 sat
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, ispao je sa Rolan Garosa i sada ćemo zvanično dobiti novog grend slem šampiona. To znači da će neko po prvi put u životu podići neki od četiri najvrednija teniska pehara, kada je muški singl u pitanju. Đoković je… »
UŽIVO: Novak pred novinarima

UŽIVO: Novak pred novinarima

Sport klub pre 1 sat
Novak Đoković je pred novinarima posle poraza od Žoaa Fonseke. Drugi put u karijeri, posle meča sa Jurgenom Melcerom 2010. godine takođe na Rolan Garosu, Đoković je ispustio vođstvo od 2-0. Fonseka je slavio sa 4:6, 4:6, 6:3, 7:5, 7:5.… »
Fonseka nakon epske borbe sa Đokovićem: "Osetio sam se kao Džon Izner"

Fonseka nakon epske borbe sa Đokovićem: "Osetio sam se kao Džon Izner"

Mondo pre 1 sat
Novak Đoković je ispao sa Rolan Garosa, a njegov rival, znatno mlađi Žoao Fonseka, obezbedio je plasman u naredno kolo turnira u Parizu. Brazilac je posle meča bio ponosan na pobedu, ali i na samu činjenicu da je imao priliku da igra protiv idola i… »
Prve reči Fonseke posle eliminacije Đokovića: Nisam ni verovao...

Prve reči Fonseke posle eliminacije Đokovića: Nisam ni verovao...

Kurir pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je posle pet setova poražen od Brazilca Žoaa Fonseke 6:4, 6:4, 3:6, 5:7, 5:7. Fonseka, ni sam ne veruje da je slavio nad najboljim teniserom svih vremena i svojim… »
Gotovo je: Da li je ovo poslednji teniski ples Novaka Đokovića u karijeri?

Gotovo je: Da li je ovo poslednji teniski ples Novaka Đokovića u karijeri?

Kurir pre 1 sat
Novak Đoković je doživeo šokantnu eliminaciju od Ž oaa Fonseke u pet setova u trećem kolu Rolan Garosa - 6:4, 6:4, 3:6, 5:7, 5:7. Imao je Novak prednost od 2:0, ali mu se onda dogodilo nešto se retko dešava - izgubio je naredna tri i tako ispao od… »
Đoković je tek drugi put u karijeri ovo doživeo: Niko nije verovao da će još jednom to dozvoliti

Đoković je tek drugi put u karijeri ovo doživeo: Niko nije verovao da će još jednom to dozvoliti

Nova pre 1 sat
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, izgubio je meč nakon što je vodio 2:0 u setovima tek po drugi put u karijeri. Đoković je izgubio od Žoaa Fonseke sa 4:6, 4:6, 6:3, 7:5, 7:5 i prosuo vođstvo od 2:0 u setovima. Jedini put kad mu se to još desilo… »
Novak prekinuo pitanje novinara: Neću da pričam o tome!

Novak prekinuo pitanje novinara: Neću da pričam o tome!

Kurir pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je posle pet setova poražen od Brazilca Žoaa Fonseke 6:4, 6:4, 3:6, 5:7, 5:7. "Neverovatan meč, ali teško je izgubiti ovako, od 2-0. Čestitam Žoau, zaslužio je da… »
Ovo se Novaku nije dogodilo 17 godina! Bolan poraz podsetio na trenutak za koji je malo ko pomislio da će se ponoviti

Ovo se Novaku nije dogodilo 17 godina! Bolan poraz podsetio na trenutak za koji je malo ko pomislio da će se ponoviti

Kurir pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je posle pet setova poražen od Brazilca Žoaa Fonseke 6:4, 6:4, 3:6, 5:7, 5:7. Četvrti teniser sveta poražen je od 30. igrača na ATP listi posle četiri sata i 57… »
(Foto) Đoković izgubio od Fonseke u trećem kolu Rolan Garosa

(Foto) Đoković izgubio od Fonseke u trećem kolu Rolan Garosa

Newsmax Balkans pre 1 sat
Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je u trećem kolu poražen od Brazilca Žoaa Fonseke rezultatom 4:6, 4:6, 6:3, 7:5, 7:5. Meč je trajao četiri sata i 53 minuta. Đoković je četvrti teniser… »
Da li je Novaku ovo poslednji Rolan Garos? Ovo je Đokovićev odgovor! Srbin odao priznanje Fonseki

Da li je Novaku ovo poslednji Rolan Garos? Ovo je Đokovićev odgovor! Srbin odao priznanje Fonseki

Dnevnik pre 1 sat
Novak Đoković je završio takmičenje na Rolan Garos iznenađujućim porazom od 19-godišnjeg Žoaa Fonseke iz Brazila. Novak je vodio 2:0 u setovima, a rival je uspeo da preokrene za najveću pobedu u karijeri. – Neverovatan meč. Teško je izgubiti posle 2-0… »
Novak Đoković otvorio dušu posle poraza u Parizu: Izgubio sam snagu...

Novak Đoković otvorio dušu posle poraza u Parizu: Izgubio sam snagu...

Euronews pre 1 sat
Posle bolnog preokreta na pariskoj šljaci, Novak Đoković stao je pred medije pokušavajući da objasni kako je meč koji je imao pod kontrolom izmakao iz njegovih ruku. Duel protiv Žoao Fonseka ostaće upisan kao tek drugi put u njegovoj karijeri da je… »

Radio sto plus pre 1 sat
Četvrti teniser sveta poražen je od 30. igrača na ATP listi posle četiri sata i 57 minuta. Đoković je u prvom i petom gemu prvog seta oduzeo servis Fonseki i poveo 5:2. Do kraja seta Brazilac je uspeo da vrati jedan brejk, ali ne i da se u potpunosti… »
Fonseka: Na kraju je Novak delovao fizički spremnije

Fonseka: Na kraju je Novak delovao fizički spremnije

Sport klub pre 1 sat
Veoma je srećan bio Žoao Fonseka nakon pobede protiv Novaka Đokovića u trećem kolu Rolan Garosa. Pobedio je idola nakon velikog preokreta, dobio je pohvale i iskren zagrljaj, a nakon toga je bio veoma iskren u razgovoru sa Aleksom Korečom na terenu. „U… »
(Video) Nisam verovao da mogu da dobijem Novaka Fonseka najvećom pobedom u karijeri ulepšao mami rođendan

(Video) Nisam verovao da mogu da dobijem Novaka Fonseka najvećom pobedom u karijeri ulepšao mami rođendan

Dnevnik pre 1 sat
Brazilac Žoao Fonseka napravio je veliko iznenađenje pobedivši Novaka Đokovića u trećem kolu nakon što je preokrenuo izgubivši prva dva seta. Sa 19 godina ostvario je najveću pobedu u karijeri u prvom susretu sa najboljim teniserom na svetu, koji je… »
Prve reči Novaka Đokovića posle poraza u Parizu: Jedan odgovor posebno zabrinuo navijače

Prve reči Novaka Đokovića posle poraza u Parizu: Jedan odgovor posebno zabrinuo navijače

Mondo pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković završio je takmičenje na Rolan Garosu pošto je u trećem kolu poražen od Žoaa Fonseke. Srpski teniser je posle izgubljenog meča govorio za medije i tom prilikom otkrio kako se oseća, ali nije mogao da da ni preciznu… »
Novaku se ovo tek drugi put desilo na Grend slemu

Novaku se ovo tek drugi put desilo na Grend slemu

B92 pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković do meča sa Brazilcem Fonsekom na ovogodišnjem Roland Garosu samo je jednom izgubio grend slem duel u kojem je vodio 2:0. Poraz na taj način, tek drugi put u karijeri na turniru "velike četvorke", doživeo je upravo od Fonseke… »
Katastrofa Novaka Đokovića

Katastrofa Novaka Đokovića

B92 pre 2 sata
Srpski teniser Novak Đoković eliminisan je u trećem kolu Rolan Garosa. Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala nakon poraza od Žoaoa Fonseke sa 3-2 u setovima. Srpski as je dobio prva dva seta, a onda dozvolio Brazilcu da napravi najveću… »
Đoković utučen posle poraza: "Šta više da kažem, uradim?"

Đoković utučen posle poraza: "Šta više da kažem, uradim?"

B92 pre 1 sat
Srpski teniser Novak Đoković oglasio se nakon poraza u trećem kolu Rolan Garosa. Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala nakon poraza od Žoaoa Fonseke sa 3-2 u setovima. Srpski as je dobio prva dva seta, a onda dozvolio Brazilcu da napravi… »
Valjeho novčano kažnjen zbog seksističkih izjava

Valjeho novčano kažnjen zbog seksističkih izjava

Politika pre 1 sat
„Veoma je teško da žena vodi ovakav meč" Paragvajski teniser Adolfo Danijel Valjeho biće novčano kažnjen zbog "seksističkih izjava" na Rolan Garosu, nakon što je izjavio da njegov meč drugog kola nije trebalo da sudi žena. Valjeho je u četvrtak izgubio… »
Valjeho novčano kažnjen zbog seksističkih izjava na Rolan Garosu

Valjeho novčano kažnjen zbog seksističkih izjava na Rolan Garosu

Serbian News Media pre 1 sat
Paragvajski teniser Adolfo Danijel Valjeho biće novčano kažnjen zbog „seksističkih izjava“ na Rolan Garosu, nakon što je izjavio da njegov meč drugog kola nije trebalo da sudi žena. Valjeho je u četvrtak izgubio od francuskog tinejdžera Moiza Kuamea… »
Fonseka pobedio Đokovića

Fonseka pobedio Đokovića

Politika pre 1 sat
Meč je trajao četiri sata i 53 minuta. Novak Đoković nije uspeo da se plasira u osminu finala Rolan Garosa, pošto je danas u trećem kolu poražen od Brazilca Žoaa Fonseke rezultatom 4:6, 4:6, 6:3, 7:5, 7:5. Meč je trajao četiri sata i 53 minuta. Srpski… »
Australijanac po ispadanju čuo vesti da je i Đoković eliminisan: "Jednom u sto godina..."

Australijanac po ispadanju čuo vesti da je i Đoković eliminisan: "Jednom u sto godina..."

Telegraf pre 1 sat
Srpski teniser, Novak Đoković poražen je večeras od Žoaa Fonseke posle velikog maratona i drame na Rolan Garosu u trećem kolu, iako je vodio sa 2:0 u setovima. Brazilac ide dalje posle pet sati igre - 2:3 (4:6, 4:6, 6:3, 7:5, 7:5). Australijski teniser… »
Evo šta je sve Žoao Fonseka zaradio posle istorijskog preokreta i pobede nad Novakom Đokovićem

Evo šta je sve Žoao Fonseka zaradio posle istorijskog preokreta i pobede nad Novakom Đokovićem

Telegraf pre 2 sata
Šok na Rolan Garosu! Novak Đoković ostao je bez plasmana u osminu finala pošto je u jednom od najdramatičnijih mečeva turnira poražen od brazilskog senzacionalnog talenta Žoaa Fonseke posle pet setova i velikog preokreta. Delovalo je da srpski as sigurno… »
Ovo se Novaku Đokoviću nije desilo 17 godina

Ovo se Novaku Đokoviću nije desilo 17 godina

Telegraf pre 1 sat
Nažalost, nije bilo dovoljno ni vođstvo od 2-0... Novak Đoković je posle velike borbe u trećem kolu Rolan Garosa poražen od Žoaa Fonseke sa 3-2, pošto je rival preostala tri dobio 6:3, 7:5, 7:5. Snaga je izdala Srbina posle pet sati borbe, bilo je tu i… »
Ovo se Đokoviću dogodilo tek drugi put u karijeri, Fonseka ponovio stvar koja se Srbinu desila 2010. godine

Ovo se Đokoviću dogodilo tek drugi put u karijeri, Fonseka ponovio stvar koja se Srbinu desila 2010. godine

Telegraf pre 1 sat
Srpski teniser, Novak Đoković ispao je sa Rolan Garosa u trećem kolu posle maratona i skoro pet sati tenisa protiv Žoaa Fonseke iz Brazila, koji je na kraju slavio posle velikog preokreta - 2:3 (4:6, 4:6, 6:3, 7:5, 7:5)! Brazilac je odigrao najbolje kada… »
Fonseka pobedio Novaka Đokovića na Rolan Garosu

Fonseka pobedio Novaka Đokovića na Rolan Garosu

Večernje novosti pre 1 sat
Novak Đoković (3. nosilac) je eliminisan sa Rolan Garosa već u 3. kolu. Bolji od njega bio je devetnaestogodišnji Brazilac Žoao Fonseka (28. nosilac) posle 4 sata i 53 minuta titanske borbe, rezultatom 4:6, 4:6, 6:3, 7:5, 7:5. Foto: Goran Čvorović Viđen… »
Evo šta Novak Đoković sve gubi nakon poraza u maratonu protiv Žoaa Fonseke u trećem kolu Rolan Garosa

Evo šta Novak Đoković sve gubi nakon poraza u maratonu protiv Žoaa Fonseke u trećem kolu Rolan Garosa

Telegraf pre 1 sat
Srpski teniser, Novak Đoković poražen je šokantno večeras od Žoaa Fonseke u trećem kolu Rolan Garosa, uprkos činjenici da je vodio sa 2:0 u setovima. Nije uspeo da kompletira posao protiv Brazilca, koji je na kraju slavio u petočasovnom maratonu - 2:3… »
Prve reči Fonseke posle istorijske pobede nad Đokovićem: "Ovo nikada nisam uradio..."

Prve reči Fonseke posle istorijske pobede nad Đokovićem: "Ovo nikada nisam uradio..."

Telegraf pre 2 sata
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković poražen je od Žoaa Fonseke sa 3:2 u 3. kolu Rolan Garosa! Novak je poveo 2:0, usledio je nagli pad u igri i gubitak seta, a onda je Fonseka "dodao gas" i šokirao najvoljenijeg tenisera svih vremena. Posle meča… »
Rolan Garos će dobiti istorijskog šampiona posle ispadanja Đokovića od Fonseke

Rolan Garos će dobiti istorijskog šampiona posle ispadanja Đokovića od Fonseke

Telegraf pre 2 sata
Završen je Novakov san o osvajanju 25. Grend slem titule na Rolan Garosu. Najbolji srpski teniser, posle gotovo petočasovne drame, eliminisan je sa 3:2 u setovima od Žoaa Fonseke. Samim tim, na turniru, u žrebu, nije ostao ni jedan od osvajača Grend slem… »
Pobedom krunisana uspešna debitantska sezona u Prvoj ligi: Kabel - Dinamo Jug 2:4

Pobedom krunisana uspešna debitantska sezona u Prvoj ligi: Kabel - Dinamo Jug 2:4

Vranje news pre 3 sata
Fudbaleri Dinamo Jug-a iz Vranja trijumfalno su okončali debitantsku sezonu u Prvoj ligi Srbije pobedom rezultatom 2:4 (2:0) protiv Kabela u Novom Sadu, u utakmici poslednjeg 9. kola plej aut-a. Domaćin je, protiv Vranjanaca koji su u meč ušli pomalo… »
Pričaće se o ovoj izjavi: Ovakav meč mora da sudi muškarac

Pričaće se o ovoj izjavi: Ovakav meč mora da sudi muškarac

Sport klub pre 5 sati
Danijel Valjeho smatra da je njegov meč 2. kola Rolan Garosa protiv Moaza Kuamea bio previše komplikovan za sutkinju. Paragvajac je za poraz od francuskog tinejdžera okrivio direktno Anu Karvaljo, tvrdeći da nije uspevala da kontroliše situaciju na… »
Neprijatna situacija na Rolan Garosu, jedan potez prema Đokoviću iznerviraće mnoge VIDEO

Neprijatna situacija na Rolan Garosu, jedan potez prema Đokoviću iznerviraće mnoge VIDEO

Nova pre 5 sati
Novak Đoković je po završetku drugog seta svog meča protiv Žoaa Fonseke doživeo jednu neprijatnu situaciju. Nakon što je drugi deo igre dobio 6:4, krenuo je ka stolici kako bi seo i malo odmorio. To je kamerman sa terena želeo da iskoristi pa je pratio… »
Muratoglu: Potvrđena ahilova peta Janika Sinera

Muratoglu: Potvrđena ahilova peta Janika Sinera

Sport klub pre 7 sati
Za Patrika Muratoglua, način na koji je Janik Siner juče bio eliminisan nije iznenađenje. – Još pre meča sam napisao da je njegov pravi protivnik na ovom turniru vreme. Uslovi su ove godine potpuno netipični. Nikada u prvoj nedelji Rolan Garosa nije bilo… »
Bura na Rolan Garosu: "Ovakve mečeve treba da sudi muškarac"

Bura na Rolan Garosu: "Ovakve mečeve treba da sudi muškarac"

B92 pre 7 sati
Paragvajski teniser Danijel Valjeho nije bio zadovoljan suđenjem na meču protiv Moiza Kuamea. Valjeho je u odlučujućem setu imao 5:2, ali je izgubio posle super taj-brejka. Publika na "Lenglenu" jasno je bila na strani Kuamea, a Valjeho tvrdi da sudija… »
Tinejdžer koji obećava - Francuzi su dočekali

Tinejdžer koji obećava - Francuzi su dočekali

B92 pre 8 sati
Francuska već godinama ima dosta tenisera pri vrhu, ali nijednog na samom pijedestalu "belog sporta". To bi u budućnosti moglo da se promeni. Velike nade polažu se u Moiza Kuamea, momka rođenog 2009. godine, koji, iako još uvek maloletan, skreće pažnju… »
Skandal trese Rolan Garos: "Žene ne mogu da sude ovakve mečeve"

Skandal trese Rolan Garos: "Žene ne mogu da sude ovakve mečeve"

Telegraf pre 11 sati
Vrelo je na šljaci Pariza, ali ne samo zbog visokih temperatura koje prže Evropu. Rolan Garos potresaju ozbiljni skandali u čijem su centru dve sutkinje, čije su odluke i autoritet dovedeni u pitanje od strane igrača i teniskih legendi. Najveći potres… »

Vesti dana »