Povezane vesti
Ko u Srbiji treba da radi BRCA test koji je promovisala Anđelina Džoli
Južne vesti 30.05.2026
Reuters Kada sam pre više od 10 godina videla da su glumici Anđelini Džoli odstranili obe dojke i jajnike, jer ima mutacije gena koji mogu da poruzrokuju karcinom, prošlo mi je kroz glavu kao idealno rešenje za ovu bolest. Pošto mi je otac prethodno umro… »
Radio 021 30.05.2026
Tokom 2024. u Srbiji je registrovano 4.544 novoobolelih žena, dok je njih 1.700 preminulo, podaci su Instituta za javno zdravlje „Batut“. Reuters Kada sam pre više od 10 godina videla da su glumici Anđelini Džoli odstranili obe dojke i jajnike, jer ima… »
BBC News 30.05.2026
Tokom 2024. u Srbiji je registrovano 4.544 novoobolelih žena, dok je njih 1.700 preminulo, podaci su Instituta za javno zdravlje „Batut“. Kada sam pre više od 10 godina videla da su glumici Anđelini Džoli odstranili obe dojke i jajnike, jer ima mutacije… »
Danas 30.05.2026
Kada sam pre više od 10 godina videla da su glumici Anđelini Džoli odstranili obe dojke i jajnike, jer ima mutacije gena koji mogu da poruzrokuju karcinom, prošlo mi je kroz glavu kao idealno rešenje za ovu bolest. Pošto mi je otac prethodno umro od… »
NIN 30.05.2026
Kada sam pre više od 10 godina videla da su glumici Anđelini Džoli odstranili obe dojke i jajnike, jer ima mutacije gena koji mogu da poruzrokuju karcinom, prošlo mi je kroz glavu kao idealno rešenje za ovu bolest. Pošto mi je otac prethodno umro od… »
Vesti dana »
U kombiju smrti bili Srbi! Detalji tragedije u Crnoj Gori: U trenutku nesreće išli u manastir, žena poginula, 17 povređeno! Vozač iz Kotora zaspao za volanom?! (foto)
Blic pre 25 minutajoš 42 povezane
Urbane poplave u Srbiji, sledeće nedelje veoma toplo i do 35 stepeni
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 47 povezanih
Vučić: Proizvodnja humanoidnih robota u Šapcu počinje krajem avgusta
Sputnik pre 1 satjoš 17 povezanih