Povezane vesti
"Voleo bih da sam imao ponudu Partizana": Jusuf Nurkić jednom rečenicom raspalio maštu navijača
Mondo pre 22 minuta
Košarkaši Partizana poraženi su u polufinalu Košarkaške lige Srbije od FMP-a iz Železnika, pa se okreću finalnoj seriji ABa lige u kojoj će se za regionalnu titulu boriti protiv Dubaija. Dok Đoan Penjaroja i njegovi igrači imaju obaveze na terenu, u… »
Nurkić raspalio maštu grobarima! Iskusni NBA otvorio dušu o Partizanu: Šteta što nisam dobio ponudu - sada sam na birou!
Kurir pre 1 sat
Jedna izjava Jusufa Nurkića bila je dovoljna da pokrene lavinu komentara među Grobarima! Reprezentativac Bosne i Hercegovine gostovao je u podkastu "X&O’s" kod Edina Avdića, gde je otvoreno govorio o Partizanu i priznao da mu je žao što tokom karijere… »
Nurkić o Partizanu: "Na birou sam" VIDEO
B92 pre 2 sata
Košarkaš Jusuf Nurkić otkrio je da li je imao poziv iz redova Partizana, o čemu se povremeno spekulisalo pre nego što je otišao u NBA ligu. Reprezentativac Bosne i Hercegovine gostovao je u podkastu "X&O's" kod Edina Avdića, gde je između ostalog govorio… »
Vesti dana »
Organizovano zbrinjavanje mladunaca bele čiope, večeras uklanjanje bilborda sa Palate „Albanija“
Sputnik pre 18 minutajoš 25 povezanih
Čačak dobio tehničku vodu: Cisterne raspoređene u gradskim i seoskim područjima
Pressek pre 18 minutajoš 27 povezanih
Mali: Proizvodnja humanoidnih robota u Srbiji kreće u junu, od 1.000 do 2.000 godišnje
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih
Novak pada na sedmo mesto, a trojica ga mogu poslati i niže
Sportske.net pre 42 minutajoš 47 povezanih
(Video) Tuča navijača uoči finala LŠ: Opsadno stanje u Budimpešti, 4.000 policajaca oko „Puškaš arene“ i širom grada
Dnevnik pre 33 minutajoš 26 povezanih