Povezane vesti

"Voleo bih da sam imao ponudu Partizana": Jusuf Nurkić jednom rečenicom raspalio maštu navijača

"Voleo bih da sam imao ponudu Partizana": Jusuf Nurkić jednom rečenicom raspalio maštu navijača

Mondo pre 22 minuta
Košarkaši Partizana poraženi su u polufinalu Košarkaške lige Srbije od FMP-a iz Železnika, pa se okreću finalnoj seriji ABa lige u kojoj će se za regionalnu titulu boriti protiv Dubaija. Dok Đoan Penjaroja i njegovi igrači imaju obaveze na terenu, u… »
Nurkić raspalio maštu grobarima! Iskusni NBA otvorio dušu o Partizanu: Šteta što nisam dobio ponudu - sada sam na birou!

Nurkić raspalio maštu grobarima! Iskusni NBA otvorio dušu o Partizanu: Šteta što nisam dobio ponudu - sada sam na birou!

Kurir pre 1 sat
Jedna izjava Jusufa Nurkića bila je dovoljna da pokrene lavinu komentara među Grobarima! Reprezentativac Bosne i Hercegovine gostovao je u podkastu "X&O’s" kod Edina Avdića, gde je otvoreno govorio o Partizanu i priznao da mu je žao što tokom karijere… »
Nurkić o Partizanu: "Na birou sam" VIDEO

Nurkić o Partizanu: "Na birou sam" VIDEO

B92 pre 2 sata
Košarkaš Jusuf Nurkić otkrio je da li je imao poziv iz redova Partizana, o čemu se povremeno spekulisalo pre nego što je otišao u NBA ligu. Reprezentativac Bosne i Hercegovine gostovao je u podkastu "X&O's" kod Edina Avdića, gde je između ostalog govorio… »

Vesti dana »