Povezane vesti

Jusuf Nurkić: "Nisam dobio ponudu Partizana, a voleo bih, sada sam na birou"

Jusuf Nurkić: "Nisam dobio ponudu Partizana, a voleo bih, sada sam na birou"

Telegraf pre 21 dana
Bosanski centar Jusuf Nurkić razjasnio je da nikada nije dobio zvaničnu ponudu niti je bilo konkretnog kontakta od Partizana, ali je istakao da bi voleo da se tako nešto dogodilo. Iskusni NBA košarkaš gostovao je u podkastu „X&O's“, koji vodi Edin Avdić… »
Nurkićeva izjava koja će zainteresovati navijače Partizana!

Nurkićeva izjava koja će zainteresovati navijače Partizana!

Sportske.net pre 20 dana
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić je u podkastu "X&O's", pored ostalih tema govorio i na temu njegovog odlaska u Partizan. "Nisam, barem da ja znam, nisam imao ponudu Partizana, ali bih voleo da sam imao", rekao je Nurkić. Nurkić igra u… »
"Voleo bih da sam imao ponudu Partizana": Jusuf Nurkić jednom rečenicom raspalio maštu navijača

"Voleo bih da sam imao ponudu Partizana": Jusuf Nurkić jednom rečenicom raspalio maštu navijača

Mondo pre 20 dana
Košarkaši Partizana poraženi su u polufinalu Košarkaške lige Srbije od FMP-a iz Železnika, pa se okreću finalnoj seriji ABa lige u kojoj će se za regionalnu titulu boriti protiv Dubaija. Dok Đoan Penjaroja i njegovi igrači imaju obaveze na terenu, u… »
Nurkić raspalio maštu grobarima! Iskusni NBA otvorio dušu o Partizanu: Šteta što nisam dobio ponudu - sada sam na birou!

Nurkić raspalio maštu grobarima! Iskusni NBA otvorio dušu o Partizanu: Šteta što nisam dobio ponudu - sada sam na birou!

Kurir pre 20 dana
Jedna izjava Jusufa Nurkića bila je dovoljna da pokrene lavinu komentara među Grobarima! Reprezentativac Bosne i Hercegovine gostovao je u podkastu "X&O’s" kod Edina Avdića, gde je otvoreno govorio o Partizanu i priznao da mu je žao što tokom karijere… »
Nurkić o Partizanu: "Na birou sam" VIDEO

Nurkić o Partizanu: "Na birou sam" VIDEO

B92 pre 20 dana
Košarkaš Jusuf Nurkić otkrio je da li je imao poziv iz redova Partizana, o čemu se povremeno spekulisalo pre nego što je otišao u NBA ligu. Reprezentativac Bosne i Hercegovine gostovao je u podkastu "X&O's" kod Edina Avdića, gde je između ostalog govorio… »

Vesti dana »