Povezane vesti
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
NIN pre 13 minuta
Predsednik Socijalističke partije Srbije ( SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da održavanje stranačkog kongresa zavisi od toga kada će biti izbori i da sigirno neće pobeći sa megdana za čelno mesto ako mu to dozvoljava zdravstveno stanje. "Ako socijalisti… »
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
In medija pre 28 minuta
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da održavanje stranačkog kongresa zavisi od toga kada će biti izbori i da sigurno neće pobeći sa megdana za čelno mesto ako mu to dozvoljava zdravstveno stanje. -Ako socijalisti… »
Beta pre 1 sat
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da održavanje stranačkog kongresa zavisi od toga kada će biti izbori i da sigurno neće pobeći sa megdana za čelno mesto ako mu to dozvoljava zdravstveno stanje. "Ako socijalisti… »
"Kad već nisam umro, iskoristite me" Dačić o svom zdravlju i ulozi u politici: "Pet dana bio na ivici između života i smrti"…
Blic pre 1 sat
Dačić je izjavio da će ostati predsednik SPS-a ako mu zdravstveno stanje dozvoli i ako to žele socijalisti. Naglasio je da je učestvovanje na izborima za SPS važnije od održavanja kongresa. Ivica Dačić, predsednik SPS-a, rekao je da će se Kongres… »
Dačić: Nisam uzalud ponovo rođen, ako socijalisti žele da ostanem predsednik – spreman sam
Danas pre 1 sat
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da održavanje stranačkog kongresa zavisi od toga kada će biti izbori i da sigirno neće pobeći sa megdana za čelno mesto ako mu to dozvoljava zdravstveno stanje. „Ako socijalisti… »
Serbian News Media pre 1 sat
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da održavanje stranačkog kongresa zavisi od toga kada će biti izbori i da sigurno neće pobeći sa megdana za čelno mesto ako mu to dozvoljava zdravstveno stanje. „Ako socijalisti… »
Radio sto plus pre 53 minuta
“Ako socijalisti žele da ostanem predsednik ja sam spreman da u tome učestvujem”, rekao je Dačić za Radio televiziju Srbije (RTS). On je rekao da je praktično započeo svoj novi život, ponovo rođen, kada je počeo da se oporavlja od bolesti pa samim tim… »
Pravo u centar pre 1 sat
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da održavanje stranačkog kongresa zavisi od toga kada će biti izbori i da sigurno neće pobeći sa megdana za čelno mesto ako mu to dozvoljava zdravstveno stanje. „Ako socijalisti… »
Dačić o kongresu SPS-a: "Bio sam na ivici života i smrti. Kad već nisam umro, iskoristite me – mislim i na državu i na partiju"…
Nova pre 1 sat
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da održavanje stranačkog kongresa zavisi od toga kada će biti izbori i da sigirno neće pobeći sa megdana za čelno mesto ako mu to dozvoljava zdravstveno stanje. "Ne možemo da… »
Dačić: Ako socijalisti žele da ostanem predsednik, ja sam spreman, nisam uzalud ponovo rođen
Nedeljnik pre 2 sata
Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da održavanje stranačkog kongresa zavisi od toga kada će biti izbori i da sigirno neće pobeći sa megdana za čelno mesto ako mu to dozvoljava zdravstveno stanje. „Ako socijalisti… »
Vesti dana »
Haos u Parizu: Stotine uhapšenih tokom proslave trijumfa PSŽ-a u Ligi šampiona
BBC News pre 1 satjoš 18 povezanih