Povezane vesti

Odmah se zaletela ka njoj Dragana Mirković srela Gogu Sekulić sa štakama na aerodromu, pa se šokirala: Krenula u Beč, a na…

Odmah se zaletela ka njoj Dragana Mirković srela Gogu Sekulić sa štakama na aerodromu, pa se šokirala: Krenula u Beč, a na…

Blic pre 14 minuta
Goga otkrila da je povredu zadobila kad joj je „skliznula noga iz štikle“ i oseća jak bol, ali nastavlja da radi uprkos svemu Iako zabrinuta, Goga se šali: „Slomi nogu pa izdaj hit. Ja sam pozitivna, ne krijem ništa“ Pevačica Goga Sekulić pojavila se… »
Goga Sekulić na aerodromu sa štakama, ovaj kolega joj pomaže, otkrila detalje nezgode pred nastup, ipak pevala: "Nije mi do…

Goga Sekulić na aerodromu sa štakama, ovaj kolega joj pomaže, otkrila detalje nezgode pred nastup, ipak pevala: "Nije mi do…

Blic pre 4 minuta
Zbog povrede je morala da stavi nogu u gips i koristi štake. Nikola Rokvić joj je pomogao na beogradskom aerodromu noseći joj torbu. Pevačica Goga Sekulić stigla je na beogradski aerodrom nakon nastupa koji je imala u Sarajevu i to sa nogom u gipsu, a… »
Velika podrška! Dragana Mirković pritrčala Gogi u pomoć na aerodromu: Sekulićka nastupala sa gipsom, a za ovog kolegu kaže da…

Velika podrška! Dragana Mirković pritrčala Gogi u pomoć na aerodromu: Sekulićka nastupala sa gipsom, a za ovog kolegu kaže da…

Kurir pre 19 minuta
Ekipa Kurira je na aerodromu "Nikola Tesla" imala prililku da se sretne regionalnu balkansku zvezdu, Draganu Mirković. Dok je izlazila iz automobila, pevačica je uočila Gogu Sekulić na štakama i prišla joj da vidi šta se dogodilo. - Gogo, šta je to… »
(Video) "Onaj gore me je spasao" Goga Sekulić na štakama, uz nju poznati muškarc na aerodromu! Nakon nezgode u Bosni…

(Video) "Onaj gore me je spasao" Goga Sekulić na štakama, uz nju poznati muškarc na aerodromu! Nakon nezgode u Bosni…

Kurir pre 49 minuta
Pevačica Goga Sekulić je, kako smo već pisali, imala manju nezgodu pred nastup koji je trebalo da se održi u Sarajevu. Kako je naš izvor rekao, ona je nezgodno stala i izvrnula nogu, usled čega je zadobila uganuće. Kako kaže naš izvor, Goga je odmah… »
Goga Sekulić doživela nezgodu pred nastup u Bosni i Hercegovini, odmah joj ukazana pomoć

Goga Sekulić doživela nezgodu pred nastup u Bosni i Hercegovini, odmah joj ukazana pomoć

Blic pre 6 sati
Lekari su joj privremeno stavili gips, ali je ipak nastupila sedeći na stolici. Po povratku u Beograd zameniće gips longetom i nastaviti praćenje oporavka. Pevačica Goga Sekulić doživela je nezgodu uoči nastupa na jednoj proslavi u Bosni i Hercegovini… »
(Foto) Goga Sekulić završila u gipsu! Pevačica doživela nezgodu pred nastup u Bosni: Evo kako se oseća

(Foto) Goga Sekulić završila u gipsu! Pevačica doživela nezgodu pred nastup u Bosni: Evo kako se oseća

Kurir pre 6 sati
Goga Sekulić doživela je manju nezgodu pred nastup na jednoj proslavi u Bosni i Hercegovini, saznaje Kurir. Pevačica je nezgodno stala i izvrnula nogu, usled čega je zadobila uganuće. Kako kaže naš izvor, Goga je odmah potražila lekarsku pomoć, a nakon… »
Goga Sekulić završila u gipsu: Doživela nezgodu pred nastup u Bosni, šok usledio tek posle izlaska iz bolnice

Goga Sekulić završila u gipsu: Doživela nezgodu pred nastup u Bosni, šok usledio tek posle izlaska iz bolnice

Mondo pre 5 sati
Goga Sekulić doživela je manju nezgodu pred nastup na jednoj proslavi u Bosni i Hercegovini, saznaje Kurir. Pevačica je nezgodno stala i izvrnula nogu, usled čega je zadobila uganuće. Goga je odmah potražila lekarsku pomoć, a nakon pregleda doktori su… »
Goga Sekulić završila u gipsu: Pevačica doživela nezgodu pred nastup u Bosni, evo kako se oseća (FOTO)

Goga Sekulić završila u gipsu: Pevačica doživela nezgodu pred nastup u Bosni, evo kako se oseća (FOTO)

Nova pre 5 sati
Goga Sekulić doživela je manju nezgodu pred nastup na jednoj proslavi u Bosni i Hercegovini. Pevačica je nezgodno stala i izvrnula nogu, usled čega je zadobila uganuće. Kako kaže naš izvor, Goga je odmah potražila lekarsku pomoć, a nakon pregleda doktori… »
Goga Sekulić doživela nezgodu pred nastup u Bosni i Hercegovini: Pevačici odmah ukazana pomoć

Goga Sekulić doživela nezgodu pred nastup u Bosni i Hercegovini: Pevačici odmah ukazana pomoć

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Goga Sekulić doživela je nezgodu uoči nastupa na jednoj proslavi u Bosni i Hercegovini. Naime, pevačica je nezgodno stala i izvrnula nogu, zbog čega je zadobila uganuće i hitno morala da potraži lekarsku pomoć. Lekari su joj nakon pregleda… »

Vesti dana »