Povezane vesti
Raste broj mrtvih u stravičnoj eksploziji: "Pukom srećom, telefon mi je spasio život, da sam jeo u kuhinji, verovatno ne bih…
Kurir pre 20 dana
Prema izveštajima, ogromni stubovi gustog dima dizali su se sa mesta eksplozije u skladištu eksplozivnih materijala u selu Kaung Tat u Mjanmaru, koje se nalazi pod kontrolom pobunjenika. Potresne fotografije sa lica mesta prikazuju posledice snažne… »
"Pukom srećom, telefon mi je spasio život" Raste broj mrtvih u stravičnoj eksploziji - jezivi snimci (foto/video)
Večernje novosti pre 20 dana
NAJMANjE 55 ljudi je poginulo, a na desetine je povređeno nakon razorne eksplozije u Mjanmaru, prenose lokalni mediji. Foto: Printskrin Iks/@theinformant_x Prema izveštajima, ogromni stubovi gustog dima dizali su se sa mesta eksplozije u skladištu… »
Raste broj žrtava u eksploziji skladišta municije na severoistoku Mjanmara
Telegraf pre 20 dana
Broj poginulih u eksploziji u zgradi u selu na severoistoku Mjanmara porastao je na najmanje 55 osoba, a desetine su ranjene, izjavio je izvor koji je upoznat sa situacijom na terenu. Izvor je za BBC rekao da je u eksploziji u zgradi u Kaung Tatu, selu u… »
Mjanmar: Eksplozija skladišta eksploziva, 46 žrtava
Beta pre 20 dana
Više od 45 ljudi poginulo je danas u eksploziji u zgradi na severoistoku Mjanmara, za koju se tvrdi da je bila skladište eksploziva za rudnike. Mediji javljaju da se eksplozija dogodila oko podneva u selu Kaungtup, u opštini Namkam, u blizini granice sa… »
Vesti dana »
SAD i Iran se sastali u Švajcarskoj, dok nova pretnja Trumpa ljuti Teheran
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 39 povezanih
Izrael ukida sva ograničenja okupljanja zbog rata, u severnom delu zemlje
Serbian News Media pre 1 satjoš 102 povezane
Helsinški odbor: Napad na Davida Gruhonjića nije incident, već posledica sistematskog targetiranja
Serbian News Media pre 1 satjoš 14 povezanih
"Marin mi je rekao da mora da igra": Bogdanović i Vjetrović o heroju Nemačke
Mondo pre 13 satijoš 32 povezane
Prenos, Urugvaj - Zelenortska ostrva: Najveći hit Mundijala sanja novo čudo protiv dvostrukog prvaka sveta
Večernje novosti pre 4 minutajoš 23 povezane