Povezane vesti
"Postigao sam sve što se moglo postići..." Marko Arnautović najavio penziju
Večernje novosti pre 20 dana
Marko Arnautović je najavio penziju. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Reprezentativac Austrije i fudbaler Crvene zvezde, nalazi se u poznim igračkim godinama, a sad bi mogao da po poslednji put obuče voljenu opremu. Napadač austrijske reprezentacije… »
Panika u Argentini pred Mundijal: "Gaučosi" zabrinuti zbog Lea Mesija
Večernje novosti pre 20 dana
Argentinski fudbaler Lionel Mesi priključio se nacionalnom timu u Kanzas Sitiju na pripremama za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano od 11. juna do 19. jula u SAD, Kanadi i Meksiku. Foto: Joel Marklund / Bildbyran Photo Agency / Profimedia Fudbaleri… »
Arnautović rekao kraj: „Završena priča“
Sputnik pre 20 dana
Marko Arnautović, fudbalski reprezentativac Austrije, rekao je da će po završetku Svetskog prvenstva da završi igračku karijeru u nacionalnom timu Austrije. Odlučio je Marko Arnautović da predstojeći Mundijal bude njegovo poslednje takmičenje u… »
Arnautović stavlja tačku posle Mundijala
B92 pre 20 dana
Marko Arnautović je odlučio da završi reprezentativnu karijeru posle Mundijala. Iskusni centarfor će ostati u klupskom fudbalu, gde je član Crvene zvezde, ali ubuduće ga nećemo više gledati u dresu Austrije. "Postigao sam sve što sam mogao sa… »
Marko Arnautović se na Mundijalu oprašta od dresa Austrije
RTS pre 20 dana
Fudbalski reprezentativac Austrije Marko Arnautović izjavio je da će po završetku Svetskog prvenstva da završi igračku karijeru u nacionalnom timu Austrije. SP će biti održano od 11. juna do 19. jula u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku, a… »
"Ozbiljno, to je to, priča je završena": Marko Arnautović zna kad završava karijeru
Mondo pre 20 dana
Napadač Austrije Marko Arnautović imao je priliku da sa svojom reprezentacijom učestvuje na Evropskim prvenstvima, ali je tokom duge karijere sanjao i ono najveće takmičenje. Ispuniće mu se želja jer će Austrija igrati na Mundijalu 2026 u SAD, Kanadi i… »
Odlučio sam, nema povratka: Arnautović objavio kraj: Odlazim kada je najlepše
Dnevnik pre 20 dana
Fudbalski reprezentativac Austrije Marko Arnautović izjavio je da će po završetku Svetskog prvenstva da završi igračku karijeru u nacionalnom timu Austrije. SP će biti održano od 11. juna do 19. jula u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku, a… »
"To je to, završena priča!" Marko Arnautović se oglasio i otkrio: Odlučio sam - nema povratka!
Kurir pre 20 dana
Fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Austrije, Marko Arnautović, govorio je za "ORF" i najavio da će mu predstojeće Svetsko prvenstvo biti poslednje u dresu nacionalnog tima. - Postigao sam sve što sam mogao sa reprezentacijom i mislim da je pravi… »
Marko Arnautović se nakon Svetskog prvenstva povlači iz reprezentacije Austrije
Politika pre 20 dana
Nastavlja da igra za Crvenu zvezdu. Fudbalski reprezentativac Austrije, Marko Arnautović, izjavio je da će po završetku Svetskog prvenstva da završi igračku karijeru u nacionalnom timu Austrije. SP će biti održano od 11. juna do 19. jula u Sjedinjenim… »
Spisak Ekvadora za Svetsko prvenstvo: Bivši fudbaler Partizana ide na Mundijal 2026
Mondo pre 20 dana
Mundijal 2026 je sve bliži, a na takmičenju koje će se više od mesec dana igrati u SAD, Kanadi i Meksiku nećemo gledati reprezentaciju Srbije. Ipak,biće nekoliko fudbalera sa srpskim poreklom, ali i nekoliko igrača koji su tokom godina nastupali u… »
Arnautović prelomio: To je to, završena priča, nema povratka
Sport klub pre 20 dana
Reprezentativac Austrije i napadač Crvene zvezde Marko Arnautović posle Svetskog prvenstva završiće karijeru u dresu sa državnim dresom. “Postigao sam sve što sam mogao sa reprezentacijom i mislim da je pravi trenutak da se ode kada je najlepše,“ izjavio… »
Arnautović najavio penziju, neće kao Mesi: "Mislim da je pravi trenutak da se ode kad je najlepše"
Telegraf pre 21 dana
Austrijski reprezentativac srpskog porekla, Marko Arnautović, emotivno je najavio svoj oproštaj od nacionalnog tima. Iako je jedan od ključnih igrača u poslednjim godinama, iskusni napadač je poručio da je vreme za rastanak, ali ne na način na koji su to… »
Vesti dana »
Kir Starmer podneo ostavku na mesto lidera laburista, najavio odlazak sa mesta premijera
Beta pre 21 minutajoš 29 povezanih
Najveći svetski skup ekonomista u Beogradu; Vučić: Pada u vodu sve što je dosad oblikovalo svetsku ekonomiju
RTS pre 26 minutajoš 26 povezanih
Nestabilno vreme stiže i na jug Srbije: Mogući pljuskovi, grmljavina i grad
Rešetka pre 2 satajoš 30 povezanih
CINS otkriva u čijim rukama su poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin...
N1 Info pre 46 minutajoš 2 povezane