Повезане вести
"Постигао сам све што се могло постићи..." Марко Арнаутовић најавио пензију
Вечерње новости 01.06.2026
Марко Арнаутовић је најавио пензију. Пхото: Дусан Миленковиц/АТАИмагес Репрезентативац Аустрије и фудбалер Црвене звезде, налази се у позним играчким годинама, а сад би могао да по последњи пут обуче вољену опрему. Нападач… »
Паника у Аргентини пред Мундијал: "Гаучоси" забринути због Леа Месија
Вечерње новости 01.06.2026
Аргентински фудбалер Лионел Меси прикључио се националном тиму у Канзас Ситију на припремама за Светско првенство, које ће бити одржано од 11. јуна до 19. јула у САД, Канади и Мексику. Фото: Јоел Марклунд / Билдбиран Пхото… »
Арнаутовиц́ рекао крај: „Завршена прича“
Спутник 01.06.2026
Марко Арнаутовиц́, фудбалски репрезентативац Аустрије, рекао је да ц́е по завршетку Светског првенства да заврши играчку каријеру у националном тиму Аустрије. Одлучио је Марко Арнаутовиц́ да предстојец́и Мундијал буде његово… »
Арнаутовић ставља тачку после Мундијала
Б92 01.06.2026
Марко Арнаутовић је одлучио да заврши репрезентативну каријеру после Мундијала. Искусни центарфор ће остати у клупском фудбалу, где је члан Црвене звезде, али убудуће га нећемо више гледати у дресу Аустрије. "Постигао сам све што… »
Марко Арнаутовић се на Мундијалу опрашта од дреса Аустрије
РТС 01.06.2026
Фудбалски репрезентативац Аустрије Марко Арнаутовић изјавио је да ће по завршетку Светског првенства да заврши играчку каријеру у националном тиму Аустрије. СП ће бити одржано од 11. јуна до 19. јула у Сједињеним Америчким… »
"Озбиљно, то је то, прича је завршена": Марко Арнаутовић зна кад завршава каријеру
Мондо 01.06.2026
Нападач Аустрије Марко Арнаутовић имао је прилику да са својом репрезентацијом учествује на Европским првенствима, али је током дуге каријере сањао и оно највеће такмичење. Испуниће му се жеља јер ће Аустрија играти на… »
Одлучио сам, нема повратка: Арнаутовић објавио крај: Одлазим када је најлепше
Дневник 01.06.2026
Фудбалски репрезентативац Аустрије Марко Арнаутовић изјавио је да ће по завршетку Светског првенства да заврши играчку каријеру у националном тиму Аустрије. СП ће бити одржано од 11. јуна до 19. јула у Сједињеним Америчким… »
"То је то, завршена прича!" Марко Арнаутовић се огласио и открио: Одлучио сам - нема повратка!
Курир 01.06.2026
Фудбалер Црвене звезде и репрезентативац Аустрије, Марко Арнаутовић, говорио је за "ОРФ" и најавио да ће му предстојеће Светско првенство бити последње у дресу националног тима. - Постигао сам све што сам могао са… »
Марко Арнаутовић се након Светског првенства повлачи из репрезентације Аустрије
Политика 01.06.2026
Наставља да игра за Црвену звезду. Фудбалски репрезентативац Аустрије, Марко Арнаутовић, изјавио је да ће по завршетку Светског првенства да заврши играчку каријеру у националном тиму Аустрије. СП ће бити одржано од 11. јуна до… »
Списак Еквадора за Светско првенство: Бивши фудбалер Партизана иде на Мундијал 2026
Мондо 01.06.2026
Мундијал 2026 је све ближи, а на такмичењу које ће се више од месец дана играти у САД, Канади и Мексику нећемо гледати репрезентацију Србије. Ипак,биће неколико фудбалера са српским пореклом, али и неколико играча који су током… »
Арнаутовић преломио: То је то, завршена прича, нема повратка
Спорт клуб 01.06.2026
Репрезентативац Аустрије и нападач Црвене звезде Марко Арнаутовић после Светског првенства завршиће каријеру у дресу са државним дресом. “Постигао сам све што сам могао са репрезентацијом и мислим да је прави тренутак да се оде… »
Арнаутовић најавио пензију, неће као Меси: "Мислим да је прави тренутак да се оде кад је најлепше"
Телеграф 01.06.2026
Аустријски репрезентативац српског порекла, Марко Арнаутовић, емотивно је најавио свој опроштај од националног тима. Иако је један од кључних играча у последњим годинама, искусни нападач је поручио да је време за растанак, али… »
Вести дана »
Огромно дрво се срушило под налетима јаког ветра у Придворици: Храст пао на аутомобил
Телеграф пре 57 минутајош 27 повезаних
И Немања Матић поднео пријаву против Кокезе након открића КРИК-а
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 6 повезаних
ФИФА је потврдила: Дисциплинска комисија покренула истрагу због инцидената на крају финалне утакмице
Дневник пре 3 минутајош 37 повезаних
Прва седница новог сазива Савета РЕМ завршена без избора председника, оба кандидата добила по четири гласа
Невсмакс Балканс пре 5 сатијош 38 повезаних