Povezane vesti

Arnautović rekao kraj: „Završena priča“

Arnautović rekao kraj: „Završena priča“

Sputnik pre 20 minuta
Marko Arnautović, fudbalski reprezentativac Austrije, rekao je da će po završetku Svetskog prvenstva da završi igračku karijeru u nacionalnom timu Austrije. Odlučio je Marko Arnautović da predstojeći Mundijal bude njegovo poslednje takmičenje u… »
Arnautović stavlja tačku posle Mundijala

Arnautović stavlja tačku posle Mundijala

B92 pre 26 minuta
Marko Arnautović je odlučio da završi reprezentativnu karijeru posle Mundijala. Iskusni centarfor će ostati u klupskom fudbalu, gde je član Crvene zvezde, ali ubuduće ga nećemo više gledati u dresu Austrije. "Postigao sam sve što sam mogao sa… »
Marko Arnautović se na Mundijalu oprašta od dresa Austrije

Marko Arnautović se na Mundijalu oprašta od dresa Austrije

RTS pre 2 sata
Fudbalski reprezentativac Austrije Marko Arnautović izjavio je da će po završetku Svetskog prvenstva da završi igračku karijeru u nacionalnom timu Austrije. SP će biti održano od 11. juna do 19. jula u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku, a… »
"Ozbiljno, to je to, priča je završena": Marko Arnautović zna kad završava karijeru

"Ozbiljno, to je to, priča je završena": Marko Arnautović zna kad završava karijeru

Mondo pre 1 sat
Napadač Austrije Marko Arnautović imao je priliku da sa svojom reprezentacijom učestvuje na Evropskim prvenstvima, ali je tokom duge karijere sanjao i ono najveće takmičenje. Ispuniće mu se želja jer će Austrija igrati na Mundijalu 2026 u SAD, Kanadi i… »
"To je to, završena priča!" Marko Arnautović se oglasio i otkrio: Odlučio sam - nema povratka!

"To je to, završena priča!" Marko Arnautović se oglasio i otkrio: Odlučio sam - nema povratka!

Kurir pre 2 sata
Fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Austrije, Marko Arnautović, govorio je za "ORF" i najavio da će mu predstojeće Svetsko prvenstvo biti poslednje u dresu nacionalnog tima. - Postigao sam sve što sam mogao sa reprezentacijom i mislim da je pravi… »
Odlučio sam, nema povratka: Arnautović objavio kraj: Odlazim kada je najlepše

Odlučio sam, nema povratka: Arnautović objavio kraj: Odlazim kada je najlepše

Dnevnik pre 2 sata
Fudbalski reprezentativac Austrije Marko Arnautović izjavio je da će po završetku Svetskog prvenstva da završi igračku karijeru u nacionalnom timu Austrije. SP će biti održano od 11. juna do 19. jula u Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku, a… »
Marko Arnautović se nakon Svetskog prvenstva povlači iz reprezentacije Austrije

Marko Arnautović se nakon Svetskog prvenstva povlači iz reprezentacije Austrije

Politika pre 2 sata
Nastavlja da igra za Crvenu zvezdu. Fudbalski reprezentativac Austrije, Marko Arnautović, izjavio je da će po završetku Svetskog prvenstva da završi igračku karijeru u nacionalnom timu Austrije. SP će biti održano od 11. juna do 19. jula u Sjedinjenim… »
Spisak Ekvadora za Svetsko prvenstvo: Bivši fudbaler Partizana ide na Mundijal 2026

Spisak Ekvadora za Svetsko prvenstvo: Bivši fudbaler Partizana ide na Mundijal 2026

Mondo pre 4 sati
Mundijal 2026 je sve bliži, a na takmičenju koje će se više od mesec dana igrati u SAD, Kanadi i Meksiku nećemo gledati reprezentaciju Srbije. Ipak,biće nekoliko fudbalera sa srpskim poreklom, ali i nekoliko igrača koji su tokom godina nastupali u… »
Arnautović prelomio: To je to, završena priča, nema povratka

Arnautović prelomio: To je to, završena priča, nema povratka

Sport klub pre 4 sati
Reprezentativac Austrije i napadač Crvene zvezde Marko Arnautović posle Svetskog prvenstva završiće karijeru u dresu sa državnim dresom. “Postigao sam sve što sam mogao sa reprezentacijom i mislim da je pravi trenutak da se ode kada je najlepše,“ izjavio… »
Arnautović najavio penziju, neće kao Mesi: "Mislim da je pravi trenutak da se ode kad je najlepše"

Arnautović najavio penziju, neće kao Mesi: "Mislim da je pravi trenutak da se ode kad je najlepše"

Telegraf pre 4 sati
Austrijski reprezentativac srpskog porekla, Marko Arnautović, emotivno je najavio svoj oproštaj od nacionalnog tima. Iako je jedan od ključnih igrača u poslednjim godinama, iskusni napadač je poručio da je vreme za rastanak, ali ne na način na koji su to… »

Vesti dana »