Povezane vesti

(Foto) Mina Kostić odsekla kosu, završila u Lazi, a evo kakva bomba je bila u mladosti: Fotke usijale mreže

(Foto) Mina Kostić odsekla kosu, završila u Lazi, a evo kakva bomba je bila u mladosti: Fotke usijale mreže

Blic pre 22 dana
Njen verenik Kasper stigao je iz inostranstva i pokušava da sazna informacije o njenom stanju, ali joj je telefon isključen. Mina je poznata po specifičnom glasu i atraktivnom izgledu, što joj je donelo nadimak 'džepna venera'. Poznata pevačica Mina… »
"Mina je završila u lazi, ne podnosi razdvojenost od Kaspera" Komšije iznele bolne detalje: "Videla sam je pre nekoliko dana…

"Mina je završila u lazi, ne podnosi razdvojenost od Kaspera" Komšije iznele bolne detalje: "Videla sam je pre nekoliko dana…

Blic pre 22 dana
Komšije su primetile njen fizički i emotivni pad, šokirane su incidentom i smatraju da je rastanak sa Kasperom negativno uticao na njeno stanje. Kasper je odmah došao u Srbiju kada je saznao za Minino stanje, ali zbog pravila bolnice još ne može da stupi… »
"Ne liči na sebe! Videla sam je pre..." Mina je završila u "Lazi", komšije pomenule Kaspera: "Ne podnosi..."

"Ne liči na sebe! Videla sam je pre..." Mina je završila u "Lazi", komšije pomenule Kaspera: "Ne podnosi..."

Telegraf pre 22 dana
Jedna od glavnih vesti u domaćim medijima prethodnog vikenda bilo je saznanje da je pevačica Mina Kostić hitno hospitalizovana u psihijatrijskog klinici "Dr Laza Lazarević". Pevačica je u bolnicu došla u pratnji policije i navodno je ispoljavala znakove… »
Nakon vesti o Mini Kostić oglasio se pevač koji se godinama bori sa psihičkim problemima: Poslao joj jasnu poruku, evo šta je…

Nakon vesti o Mini Kostić oglasio se pevač koji se godinama bori sa psihičkim problemima: Poslao joj jasnu poruku, evo šta je…

Kurir pre 21 dana
Pevač Bojan Tomović oduvek je otvoreno govorio o svojim psihičkim problemima. Nakon vesti da je njegova koleginica Mina Kostić završila na lečenju u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević, Tomović se oglasio na društvenim… »
"Povratak nimalo nije lak, imam cilj" Kasper je danas posetio Minu u "Lazi" nakon hitnog dolaska iz Amerike, a njegove reči o…

"Povratak nimalo nije lak, imam cilj" Kasper je danas posetio Minu u "Lazi" nakon hitnog dolaska iz Amerike, a njegove reči o…

Blic pre 21 dana
Njen brat Milan je izjavio da su se problemi nagomilavali godinama i da je zato došlo do hospitalizacije. Kasper je danas posetio Minu u bolnici, a stalno naglašava važnost njihove duhovne povezanosti. Mane Ćuruvija Kasper, verenik poznate pevačice Mine… »
Oglasio se brat Mine Kostić: Ovo je razlog zbog kog je pevačica završila u "Lazi", otkrio detalje: To se nakupljalo godinama...…

Oglasio se brat Mine Kostić: Ovo je razlog zbog kog je pevačica završila u "Lazi", otkrio detalje: To se nakupljalo godinama...…

Kurir pre 21 dana
Nakon što mu je sestra hospitalizovana u psihijatrijskoj ustanovi " Laza Lazarević", brat pevačice Mine Kostić se oglasio i otkrio nove detalje. Tim povodom, otkrio je i da je Minin Kasper, odnosno Mane Ćuruvija, danas bio u poseti pevačici. Milan… »
Oglasio se brat Mine Kostić za "Blic" Otkrio razlog zbog kojeg je završila u "Lazi Lazarević": "Kasper ju je danas posetio"

Oglasio se brat Mine Kostić za "Blic" Otkrio razlog zbog kojeg je završila u "Lazi Lazarević": "Kasper ju je danas posetio"

Blic pre 21 dana
Mina Kostić je smeštena u psihijatrijsku ustanovu 'Dr Laza Lazarević' zbog ispoljavanja agresivnog ponašanja i moguće je da će tamo ostati do 30 dana. Kasper je pokušavao da dobije informacije o Mininom zdravstvenom stanju, ali se odlučio da lično ode u… »
Oglasio se brat Mine Kostić i otkrio zašto je završila na psihijatriji: Posetio je i Kasper, poznati detalji

Oglasio se brat Mine Kostić i otkrio zašto je završila na psihijatriji: Posetio je i Kasper, poznati detalji

Mondo pre 21 dana
Brat Mine Kostić, Milan, rekao je kako se pevačica bori sa anksioznošću i da je to razlog hospitalizacije. - Od srede do nedelje sam bio sa njom. Rešili su da je zadrže zbog anksioznosti. Sve se to nakupljalo godinama, tuđi problemi su razlog. Kasper ju… »
Komšinica Minu Kostić zatekla u strašnom stanju: Otkrila šta je pevačica radila dok su svi gledali - "Plaši se da će joj…

Komšinica Minu Kostić zatekla u strašnom stanju: Otkrila šta je pevačica radila dok su svi gledali - "Plaši se da će joj…

Kurir pre 21 dana
Glavna vest u medijima prethodnih dana bilo je naše saznanje da je Mina Kostić hitno hospitalizovana u psihijatrijskog klinici "Dr Laza Lazarević". Pevačica je u bolnicu došla u pratnji policije i sve vreme je ispoljavala znakove agresivnog ponašanja… »
"Kasper je danas posetio": Brat Mine Kostić otkrio istinu - zbog ovoga je pevačica završila u "Lazi Lazarević"

"Kasper je danas posetio": Brat Mine Kostić otkrio istinu - zbog ovoga je pevačica završila u "Lazi Lazarević"

Telegraf pre 21 dana
Brat Mine Kostić se oglasio i otkrio kako je pevačica. On je ispričao i zbog čega je Mina završila u psihijatrijskoj ustanovi, kako i da je Mane Ćuruvija Kasper danas bio u poseti pevačici. Minin brat Milan rekao je da se pevačica bori sa anksioznošću i… »
Pevač ne želi da bude kum Mini i Kasperu Otkrio pravi razlog: Kumstvo se ne odbija, ali sam ostao nedorečen!

Pevač ne želi da bude kum Mini i Kasperu Otkrio pravi razlog: Kumstvo se ne odbija, ali sam ostao nedorečen!

Kurir pre 21 dana
Pevačica Mina Kostić danima je glavna tema u javnosti nakon što je u nedelju, 31. maja, završila u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević". Kako se navodi, ona je u pratnji policije dovedena do klinike nakon što je pokazivala znake agresivnog… »
Pevač ne želi da bude kum na svadbi Mini i Kasperu oglasio se i otkrio razlog: "Kumstvo se ne odbija, ali sam ostao nedorečen"…

Pevač ne želi da bude kum na svadbi Mini i Kasperu oglasio se i otkrio razlog: "Kumstvo se ne odbija, ali sam ostao nedorečen"…

Blic pre 21 dana
Njihova veza i planirano venčanje privukli su veliku pažnju javnosti. Njen verenik Kasper došao je iz Amerike u Srbiju, ali još nije uspeo da je vidi. Pevačica Mina Kostić danima je glavna tema u javnosti nakon što je u nedelju, 31. maja, završila u… »
Mina Kostić nalazi se u bolnici Laza Lazarević, a nekada se zbog nje tresla estrada: Evo kako je pevačica izgledala na početku…

Mina Kostić nalazi se u bolnici Laza Lazarević, a nekada se zbog nje tresla estrada: Evo kako je pevačica izgledala na početku…

Kurir pre 21 dana
Mina Kostić hospitalizovana je u nedelju na psihijatrijsku ustanovu Laza Lazarević u pratnji policije zbog agresivnog ponašanja. Kako prenose domaći mediji, postoji mogućnost da će zbog agresivnog ponašanja, Mina u ustanovi biti zadržana 30 dana. Mina se… »
Kum se povukao iz priče: Pevač otkrio da neće venčati Minu i Kaspera, priznao šta se krije iza svega

Kum se povukao iz priče: Pevač otkrio da neće venčati Minu i Kaspera, priznao šta se krije iza svega

Mondo pre 21 dana
Pevačica Mina Kostić našla se u centru pažnje javnosti nakon što je u nedelju, 31. maja, uz pratnju policije hospitalizovana u bolnici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" zbog znakova agresivnog ponašanja. Komšije popularne pevačice ostale su u… »
Pevač ipak neće biti kum na venčanju Mine Kostić i Kaspera: Oglasio se i šokirao, evo šta kaže o njenom stanju

Pevač ipak neće biti kum na venčanju Mine Kostić i Kaspera: Oglasio se i šokirao, evo šta kaže o njenom stanju

Telegraf pre 21 dana
Pevač Goran Vukošić i dugogodišnji prijatelj i kolega Mine Kostić, otkrio je kako on ipak neće biti kum na njenom i Kasperovom venčanju. Mina Kostić danima je glavna tema u javnosti, nakon što je u nedelju 31. maja, završila u psihijatrijskoj ustanovi… »
"Zamonašiću se, završila sam s muškarcima" Mina u "Lazi" nakon agresivnog ponašanja, Kasper doleteo odmah iz Amerike, a evo…

"Zamonašiću se, završila sam s muškarcima" Mina u "Lazi" nakon agresivnog ponašanja, Kasper doleteo odmah iz Amerike, a evo…

Kurir pre 21 dana
Mane Ćuruvija Kasper, verenik folk pevačice Mine Kostić, navodno je stigao u Beograd iz Amerike, gde živi, nakon što je kao bomba odjeknula vest da je pevačica hospitalizovana u Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" nakon… »
"Završila sam sa muškarcima, ja ću da se zamonašim" Mina je u "Lazi" nakon agresivnog ispada, verenik joj je hitno došao iz…

"Završila sam sa muškarcima, ja ću da se zamonašim" Mina je u "Lazi" nakon agresivnog ispada, verenik joj je hitno došao iz…

Blic pre 21 dana
Kasper nije u mogućnosti da kontaktira sa Minom zbog strogih pravila bolnice koja zahtevaju da njen telefon bude isključen. Mina i Kasper održavaju vezu na relaciji Beograd-Njujork, a ona je javno govorila o razočaranjima u ljubavi. Mane Ćuruvija Kasper… »
Mina završila na psihijatriji zbog Kaspera? Otkriveni novi detalji pevačicinog stanja

Mina završila na psihijatriji zbog Kaspera? Otkriveni novi detalji pevačicinog stanja

Mondo pre 21 dana
Mina Kostić je u bolnicu došla u pratnji policije i sve vreme je ispoljavala znakove agresivnog ponašanja. Smeštena je na odeljenje intenzivne nege, gde se nalazi pod stalnim nadzorom medicinskog osoblja. Kako Kurir saznaje od dobro obaveštenog izvora… »
Mina Kostić završila u lazi zbog Kaspera! Komšije otkrile detalje: Obilazila bolnice, propala joj karijera, napravio je haos -…

Mina Kostić završila u lazi zbog Kaspera! Komšije otkrile detalje: Obilazila bolnice, propala joj karijera, napravio je haos -…

Kurir pre 21 dana
Glavna vest u domaćim medijima prethodnog vikenda bilo je naše saznanje da je Mina Kostić hitno hospitalizovana u psihijatrijskog klinici "Dr Laza Lazarević". Pevačica je u bolnicu došla u pratnji policije i sve vreme je ispoljavala znakove agresivnog… »

Vesti dana »