Povezane vesti

Marija Vasić podnela krivičnu prijavu protiv lidera SNS Miloša Vučevića

Marija Vasić podnela krivičnu prijavu protiv lidera SNS Miloša Vučevića

NoviSad.com pre 4 minuta
Novi Sad – Profesorka sociologije Marija Vasić podnela je danas Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv lidera Srpske napredne stranke Miloša Vučevića zbog ugrožavanja bezbednosti. Kako piše Autonomija, Vasić je rekla novinarima… »
Marija Vasić podnela krivičnu prijavu protiv Miloša Vučevića

NoviSad.com pre 14 minuta
Novi Sad – Profesorka sociologije Marija Vasić podnela je danas Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv lidera Srpske napredne stranke Miloša Vučevića zbog ugrožavanja bezbednosti. Kako piše Autonomija, Vasić je rekla novinarima… »
Profesorka Marija Vasić podnela krivičnu prijavu protiv predsednika SNS-a Miloša Vučevića

Profesorka Marija Vasić podnela krivičnu prijavu protiv predsednika SNS-a Miloša Vučevića

Insajder pre 2 sata
Marija Vasić, profesorka sociologije iz Novog Sada, podnela je danas Osnovnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv predsednika Srpske napredne stranke, Miloša Vučevića, zbog, kako tvrdi, ugrožavanja bezbednosti. Marija Vasić Foto: Beta /DRAGAN GOJIĆ… »

In medija pre 3 sata
Suspendovana profesorka Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ u Novom Sadu Marija Vasić podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv lidera Srpske napredne stranke Miloša Vučevića zbog, kako navodi, ugrožavanja bezbednosti. U prijavi, kako… »
Marija Vasić podnosi krivičnu prijavu protiv Vučevića: "Objavio video u kom me direktno targetira"

Marija Vasić podnosi krivičnu prijavu protiv Vučevića: "Objavio video u kom me direktno targetira"

N1 Info pre 4 sati
Profesorka Jovine gimnazije Marija Vasić predaje danas krivičnu prijavu protiv predsednika Srpske napredne stranke Miloša Vučevića zbog ugrožavanja njene bezbednosti. "To se desilo u ponedeljak, kada je na svojim mrežama objavio video u kom me je… »
Profesorka Marija Vasić podnela prijavu protiv Miloša Vučevića zbog ugrožavanja bezbednosti

Profesorka Marija Vasić podnela prijavu protiv Miloša Vučevića zbog ugrožavanja bezbednosti

Beta pre 4 sati
Profesorka sociologije Marija Vasić podnela je danas Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv lidera Srpske napredne stranke (SNS) Miloša Vučevića zbog, kako je navela, ugrožavanja bezbednosti. Kako je rekla novinarima ispred… »

Serbian News Media pre 4 sati
Kako je rekla novinarima ispred zgrade pravosudnih organa u Novom Sadu, ona Vučevića nije privatno tužila zbog uvrede ugleda i časti zato što, kako je navela, „on ne može da uvredi ni njen ugled ni čast“, već zbog ugrožavanja bezbednosti. „Ima nekoliko… »

Radio sto plus pre 4 sati
Kako je rekla novinarima ispred zgrade pravosudnih organa u Novom Sadu, ona Vučevića nije privatno tužila zbog uvrede ugleda i časti zato što, kako je navela, “on ne može da uvredi ni njen ugled ni čast”, već zbog ugrožavanja bezbednosti. “Ima nekoliko… »
Profesorka Marija Vasić podnela krivičnu prijavu protiv Miloša Vučevića

Profesorka Marija Vasić podnela krivičnu prijavu protiv Miloša Vučevića

Nova pre 4 sati
Profesorka sociologije Marija Vasić podnela je danas Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv lidera Srpske napredne stranke (SNS) Miloša Vučevića zbog, kako je navela, ugrožavanja bezbednosti. Kako je rekla novinarima ispred… »
Marija Vasić podnela krivičnu prijavu protiv Miloša Vučevića za ugrožavanje bezbednosti

Marija Vasić podnela krivičnu prijavu protiv Miloša Vučevića za ugrožavanje bezbednosti

Radio 021 pre 4 sati
Suspendovana profesorka Jovine gimnazije Marija Vasić podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv lidera Srpske napredne stranke Miloša Vučevića zbog, kako navodi, ugrožavanja bezbednosti. "Ima nekoliko tačaka u ovoj… »

Pravo u centar pre 4 sati
Kako je rekla novinarima ispred zgrade pravosudnih organa u Novom Sadu, ona Vučevića nije privatno tužila zbog uvrede ugleda i časti zato što, kako je navela, „on ne može da uvredi ni njen ugled ni čast“, već zbog ugrožavanja bezbednosti. „Ima nekoliko… »
Marija Vasić podnela krivičnu prijavu protiv Miloša Vučevića: „Ako se meni i mojoj porodici nešto desi, znate ko je odgovoran“…

Marija Vasić podnela krivičnu prijavu protiv Miloša Vučevića: „Ako se meni i mojoj porodici nešto desi, znate ko je odgovoran“…

Danas pre 4 sati
Marija Vasić profesorica sociologije u Jovinoj gimnaziji u Novom Sadu i politička aktivistkinja, podnela je danas krivičnu prijavu protiv Miloša Vučevića predsednika Srpske napredne stranke, zbog kako kaže, ugrožavanja njene bezbednosti. Krivična pijava… »

Vesti dana »