Povezane vesti

(Video) "Bibi, volim te, ali ti si ludak!" Tramp priznao da je podivljao na Netanjahua, pa prepričao detalje razgovora: "Mi…

(Video) "Bibi, volim te, ali ti si ludak!" Tramp priznao da je podivljao na Netanjahua, pa prepričao detalje razgovora: "Mi…

Blic pre 1 sat
Netanjahu je negirao mogućnost raskola sa Trampom, navodeći postojanje samo taktičkih neslaganja Donald Tramp je potvrdio oštru razmenu reči sa Benjaminom Netanjahuom zbog situacije u Libanu Pojavili su se novi detalji o navodnoj žustroj razmeni reči… »
Tramp potvrdio da je vređao Netanjahua: "Da mene nema, ne bi bilo ni Izraela"!

Tramp potvrdio da je vređao Netanjahua: "Da mene nema, ne bi bilo ni Izraela"!

Kurir pre 3 sata
Američki predsednik Donald Tramp je potvrdio da je tokom telefonskog razgovora sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom upotrebio veoma oštar rečnik, uključujući i to da ga je nazvao "j... ludim", kao i da mu je poručio da ga je svojevremeno… »
Tramp priznao da je nazvao izraelskog premijera ludim tokom telefonskog razgovora

Tramp priznao da je nazvao izraelskog premijera ludim tokom telefonskog razgovora

Nedeljnik pre 6 sati
Predsednik SAD Donald Tramp priznao je da je izraelskog premijera Benjamina Netanjahua nazvao ludim u telefonskom razgovoru prepunom psovki. U intervjuu emitovanom danas, Tramp je odgovorio na pitanje da li je nazvao dugogodišnjeg izraelskog lidera… »
Tramp priznao da je urlao na Netanjahua: "Nazvao sam ga ludim jer mi kvari pregovore sa Iranom"

Tramp priznao da je urlao na Netanjahua: "Nazvao sam ga ludim jer mi kvari pregovore sa Iranom"

Mondo pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je da je tokom telefonskog razgovora sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom ove nedelje oštro kritikovao izraelske vojne operacije u Libanu i da ga je, prema ranijim medijskim izveštajima, nazvao… »
Tramp izvređao Bibija: "Ti si je*eno lud"

Tramp izvređao Bibija: "Ti si je*eno lud"

B92 pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je da je tokom ovonedeljnog telefonskog razgovora izraelskom premijeru Benjaminu Netanjahuu rekao da je "je*eno lud", što je priznao u intervjuu za podkast "Pod Force One" voditeljke Mirande Davajn. Time je Tramp… »
Tramp potvrdio: Da, rekao sam Netanjahuu da je „prokleto lud“

Tramp potvrdio: Da, rekao sam Netanjahuu da je „prokleto lud“

Večernje novosti pre 6 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp potvrdio je da je otvoreno nazvao izraelskog premijera Benjamina Netanjahua „prokleto ludim“ tokom telefonskog razgovora ove nedelje. Tramp je to priznanje dao tokom jednosatnog intervjua u podkastu „Pod Force One“ sa… »
Tramp o novom ajatolahu: „Fale mu delovi tela, ali se odlično slažemo“

Tramp o novom ajatolahu: „Fale mu delovi tela, ali se odlično slažemo“

Nova pre 7 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se, uprkos aktuelnim tenzijama, on i novi iranski vrhovni vođa, ajatolah Moždaba Hamnei, „prilično dobro slažu“, iako se ajatolah nije pojavljivao u javnosti od početka američke vojne kampanje protiv Irana… »
Tramp priznao da je nazvao izraelskog premijera ludim

Tramp priznao da je nazvao izraelskog premijera ludim

Danas pre 7 sati
Predsednik SAD Donald Tramp priznao je da je izraelskog premijera Benjamina Netanjahua nazvao ludim u telefonskom razgovoru prepunom psovki. U intervjuu emitovanom danas, Tramp je odgovorio na pitanje da li je nazvao dugogodišnjeg izraelskog lidera… »
"Bio bi u zatvoru da nije mene": Tramp priznao da je nazvao Netanjahua ludim tokom telefonskog razgovora

"Bio bi u zatvoru da nije mene": Tramp priznao da je nazvao Netanjahua ludim tokom telefonskog razgovora

N1 Info pre 6 sati

Vesti dana »