Povezane vesti

(Video) "Bibi, volim te, ali ti si ludak!" Tramp priznao da je podivljao na Netanjahua, pa prepričao detalje razgovora: "Mi…

(Video) "Bibi, volim te, ali ti si ludak!" Tramp priznao da je podivljao na Netanjahua, pa prepričao detalje razgovora: "Mi…

Blic pre 20 dana
Netanjahu je negirao mogućnost raskola sa Trampom, navodeći postojanje samo taktičkih neslaganja Donald Tramp je potvrdio oštru razmenu reči sa Benjaminom Netanjahuom zbog situacije u Libanu Pojavili su se novi detalji o navodnoj žustroj razmeni reči… »
Tramp potvrdio da je vređao Netanjahua: "Da mene nema, ne bi bilo ni Izraela"!

Tramp potvrdio da je vređao Netanjahua: "Da mene nema, ne bi bilo ni Izraela"!

Kurir pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp je potvrdio da je tokom telefonskog razgovora sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom upotrebio veoma oštar rečnik, uključujući i to da ga je nazvao "j... ludim", kao i da mu je poručio da ga je svojevremeno… »
Tramp priznao da je nazvao izraelskog premijera ludim tokom telefonskog razgovora

Tramp priznao da je nazvao izraelskog premijera ludim tokom telefonskog razgovora

Nedeljnik pre 20 dana
Predsednik SAD Donald Tramp priznao je da je izraelskog premijera Benjamina Netanjahua nazvao ludim u telefonskom razgovoru prepunom psovki. U intervjuu emitovanom danas, Tramp je odgovorio na pitanje da li je nazvao dugogodišnjeg izraelskog lidera… »
Tramp priznao da je urlao na Netanjahua: "Nazvao sam ga ludim jer mi kvari pregovore sa Iranom"

Tramp priznao da je urlao na Netanjahua: "Nazvao sam ga ludim jer mi kvari pregovore sa Iranom"

Mondo pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je da je tokom telefonskog razgovora sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom ove nedelje oštro kritikovao izraelske vojne operacije u Libanu i da ga je, prema ranijim medijskim izveštajima, nazvao… »
Tramp izvređao Bibija: "Ti si je*eno lud"

Tramp izvređao Bibija: "Ti si je*eno lud"

B92 pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp potvrdio je da je tokom ovonedeljnog telefonskog razgovora izraelskom premijeru Benjaminu Netanjahuu rekao da je "je*eno lud", što je priznao u intervjuu za podkast "Pod Force One" voditeljke Mirande Davajn. Time je Tramp… »
Tramp potvrdio: Da, rekao sam Netanjahuu da je „prokleto lud“

Tramp potvrdio: Da, rekao sam Netanjahuu da je „prokleto lud“

Večernje novosti pre 20 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp potvrdio je da je otvoreno nazvao izraelskog premijera Benjamina Netanjahua „prokleto ludim“ tokom telefonskog razgovora ove nedelje. Tramp je to priznanje dao tokom jednosatnog intervjua u podkastu „Pod Force One“ sa… »
Tramp o novom ajatolahu: „Fale mu delovi tela, ali se odlično slažemo“

Tramp o novom ajatolahu: „Fale mu delovi tela, ali se odlično slažemo“

Nova pre 20 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se, uprkos aktuelnim tenzijama, on i novi iranski vrhovni vođa, ajatolah Moždaba Hamnei, „prilično dobro slažu“, iako se ajatolah nije pojavljivao u javnosti od početka američke vojne kampanje protiv Irana… »
Tramp priznao da je nazvao izraelskog premijera ludim

Tramp priznao da je nazvao izraelskog premijera ludim

Danas pre 20 dana
Predsednik SAD Donald Tramp priznao je da je izraelskog premijera Benjamina Netanjahua nazvao ludim u telefonskom razgovoru prepunom psovki. U intervjuu emitovanom danas, Tramp je odgovorio na pitanje da li je nazvao dugogodišnjeg izraelskog lidera… »
"Bio bi u zatvoru da nije mene": Tramp priznao da je nazvao Netanjahua ludim tokom telefonskog razgovora

"Bio bi u zatvoru da nije mene": Tramp priznao da je nazvao Netanjahua ludim tokom telefonskog razgovora

N1 Info pre 20 dana

Vesti dana »