Povezane vesti
Požar u ambasadi Pakistana na Dedinju, vatrogasci na terenu (VIDEO)
N1 Info pre 8 sati
U ambasadi Pakistana na Dedinju izbio je požar jutros oko pola devet. U Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića je više vatrogasnih vozila koja učestvuju u gašenju požara. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Za sada nema informacija da li ima… »
Zapalio se krov stambene zgrade na Bežanijskoj kosi
N1 Info pre 8 sati
Krov na stambenoj zgradi u Vespučijevoj ulici na Bežanijskoj kosi zapalio se noćas. Intervenisao je veliki broj vatrogasaca. Nema povređenih. Požar je izbio oko dva časa posle ponoći, a na teren je izašlo šest vatrogasnih vozila sa velikim brojem… »
VIDEO Požar u ambasadi Pakistana na Dedinju: Gori poslednji sprat zgrade, vatrogasci na putu
Nova pre 9 sati
U ambasadi Pakistana na Dedinju danas je izbio požar. Fotografije požara objavljene su na Instagram stranici Moj Beograd, a na njima se vidi dim koji izbija iz jednog od poslednjih spratova zgrade ambasade. A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) A… »
Zapalio se krov stambene zgrade na Bežanijskoj kosi: Stanari evakuisani, na terenu bilo šest vozila sa 19 vatrogasaca
Newsmax Balkans pre 9 sati
Krov stambene zgrade u Vespučijevoj ulici na Bežanijskoj kosi zapalio se u noći između srede i četvrtka, nezvanično saznaje portal Newsmax Balkans. Požar je izbio oko dva časa posle ponoći, nakon čega je na teren upućeno šest vatrogasnih vozila sa 19… »
VIDEO Zapalio se krov na stambenoj zgradi na Bežanijskoj kosi: Stanari hitno evakuisani, intervenisao veliki broj vatrogasaca
Nova pre 9 sati
Krov na stambenoj zgradi u Vespučijevoj ulici na Bežanijskoj kosi zapalio se noćas. Intervenisao je veliki broj vatrogasaca. Nema povređenih. Požar je izbio oko 2 časa posle ponoći, a na teren je izašlo šest vatrogasnih vozila sa velikim brojem… »
Zapalio se krov na stambenoj zgradi. Drama na Bežanijskoj kosi: Stanari hitno evakuisani!
Blic pre 10 sati
Vatrogasci su brzo reagovali i evakuisali stanare, niko nije povređen Vatrogasci su lokalizovali i ugasili požar, sprečivši dalje širenje Krov na stambenoj zgradi u Vespučijevoj ulici na Bežanijskoj kosi zapalio se noćas. Na licu mesta intervenisao je… »
Zapalio se krov stambene zgrade na Bežanijskoj kosi
RTS pre 10 sati
Krov na stambenoj zgradi u Vespučijevoj ulici na Bežanijskoj kosi zapalio se noćas. Intervenisao je veliki broj vatrogasaca. Nema povređenih. Požar je izbio oko 2 časa posle ponoći, a na teren je izašlo šest vatrogasnih vozila sa velikim brojem… »
Planuo krov zgrade na Bežanijskoj kosi u gluvo doba noći: Stanari hitno evakuisani zbog požara (foto)
Kurir pre 10 sati
Krov na stambenoj zgradi u Vespučijevoj ulici na Bežanijskoj kosi zapalio se noćas. Na licu mesta intervenisao je veliki broj vatrogasaca. Požar je izbio oko 2 časa posle ponoći, a na teren je izašlo šest vatrogasnih vozila sa velikim brojem vatrogasaca… »
Drama na Bežanijskoj kosi! Buknula vatra na krovu zgrade, stanari hitno evakuisani
Telegraf pre 10 sati
Krov na stambenoj zgradi u Vespučijevoj ulici na Bežanijskoj kosi zapalio se noćas. Intervenisao je veliki broj vatrogasaca, a srećom nema povređenih. Požar je izbio oko 2 časa posle ponoći, a na teren je izašlo šest vatrogasnih vozila sa velikim brojem… »
Vesti dana »
(Foto) Makron na Cetinju, dočekao ga Milatović: "Crna Gora da bude posvećena EU reformama, ima podršku Francuske"
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 53 povezane
Vučić se sastao sa premijerom Grčke Kirjakosom Micotakisom u Tivtu
Blic pre 15 minutajoš 27 povezanih
Macut: Početak pregovora o ulasku u režim "Roming kao kod kuće" važan za povezanost s EU
RTV pre 50 minutajoš 32 povezane
Ovako je izgledao let aviona koji je pao u Hrvatskoj: Smatra se jednom od najboljih malih letelica (foto)
Mondo pre 2 satajoš 31 povezana
Lavrov uzvratio Rubiju: Bio je na pregovorima, a sada tvrdi da Rusija ne želi dijalog
Večernje novosti pre 45 minutajoš 29 povezanih