Povezane vesti

Odmor ili gubljenje ritma: Flavio Koboli se oglasio pred finale Rolan Garosa

Odmor ili gubljenje ritma: Flavio Koboli se oglasio pred finale Rolan Garosa

Večernje novosti pre 19 dana
Flavio Koboli, koji će sutra igrati finale Rolan Garosa protiv Aleksandra Zvereva, ulazi u meč s pomešanim osećanjima. Photo: Alfredo Falcone / Zuma Press / Profimedia Žao mu je što plasman nije ostvario na terenu, jer je njegov zemljak Mateo Arnaldi… »
Zverev podigao buru izjavom: "Ponekad je lakše biti glup, mali broj nas uopšte ima nešto u glavi"

Zverev podigao buru izjavom: "Ponekad je lakše biti glup, mali broj nas uopšte ima nešto u glavi"

Nova pre 20 dana
Aleksander Zverev, treći teniser sveta, dao je izjavu zbog koje su se mnogi sportisti osetili uvređenima. Zverev je pobedio Jakuba Menšika u petak u polufinalu Rolan Garosa u četiri seta i plasirao se u svoje drugo finale na pariskom grend slemu. Posle… »
Zverev podigao buru izjavom pred finale: "Ponekad je lakše biti glup, mali broj nas uopšte ima nešto u glavi"

Zverev podigao buru izjavom pred finale: "Ponekad je lakše biti glup, mali broj nas uopšte ima nešto u glavi"

Nova pre 20 dana
Aleksander Zverev, treći teniser sveta, dao je izjavu zbog koje su se mnogi sportisti osetili uvređenima. Zverev je pobedio Jakuba Menšika u petak u polufinalu Rolan Garosa u četiri seta i plasirao se u svoje drugo finale na pariskom grend slemu. Posle… »
Može da se desi da se izgubi gem: Zverev kipti od samopouzdanja

Može da se desi da se izgubi gem: Zverev kipti od samopouzdanja

Večernje novosti pre 20 dana
Nemac ruskog porekla Aleksandar Zverev (2. nosilac) postao prvi učesnik ovogodišnjeg finala Rolan Garosa, pobedom nad Čehom Jakubom Menšikom (27 ATP) u četiri seta, rezultatom 7:5, 6:2, 3:6, 6:3. Sutra će u finalu igrati protiv Italijana Flavija Kobolija… »
Šok podatak: Aleksandar Zverev mora da prekine kletvu na Rolan Garosu

Šok podatak: Aleksandar Zverev mora da prekine kletvu na Rolan Garosu

Mondo pre 20 dana
Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se u finale Rolan Garosa, pošto je u polufinalu slavio protiv Čeha Jakuba Menšika posle borbe u četiri seta rezultatom 7:5, 6:2, 3:6, 6:3. Na putu do prve grend slem titule ga čeka odmorni Flavio Koboli koji je… »
Dva prijatelja, jedan trofej: Zverev otkrio koliko je blizak s Kobolijem

Dva prijatelja, jedan trofej: Zverev otkrio koliko je blizak s Kobolijem

Aleksandar Zverev sutra igra finale Rolan Garosa protiv Italijana Flavija Kobolija. FOTO: Tanjug/AP/Christophe Ena Poznato je da su dvojica tenisera u privatnom životu dobri prijatelji. - On je sjajan igrač i sjajan momak. Veoma cenim i njegovog oca. Za… »
Ovo nikome ne bih poželeo: Arnaldi tužan što je morao da preda polufinale

Ovo nikome ne bih poželeo: Arnaldi tužan što je morao da preda polufinale

Morao je Italijan Mateo Arnaldi, zbog bolesti, da preda polufinale Rolan Garosa svom zemljaku Flaviju Koboliju. PSNEWZ / Sipa Press / Profimedia - Dan ranije sam se osećao sasvim dobro. Došao sam da treniram. Odradio sam sve što je trebalo i sve je bilo… »
Usred polufinala skandirali Đokoviću: Nezapamćena scena je najveći utisak polufinala FOTO

Usred polufinala skandirali Đokoviću: Nezapamćena scena je najveći utisak polufinala FOTO

Nova pre 20 dana
Aleksander Zverev je osigurao sebi četvrto finale grend slema, drugo na pariskoj šljaci, pobedom nad Jakubom Menšikom sa 7:5, 6:2, 3:6, 6:3, a taj meč istorija neće pamtiti predugo. Navijači su prvo polufinale ovogodišnjeg Rolan Garosa gledali tri sata i… »
Agasi nije mogao da veruje da nema polufinala Rolan Garosa: "Ovako sam i ja sa 56 mogao u finale"

Agasi nije mogao da veruje da nema polufinala Rolan Garosa: "Ovako sam i ja sa 56 mogao u finale"

Mondo pre 20 dana
Organizatori Rolan Garosa doživeli su pravi debakl u završnici turnira, jer polufinale Mateo Arnaldi - Flavio Koboli nije ni odigrano. Arnaldi se povukao zbog virusa, i to nakon što je prethodno u četvtfinalu prošao predajom Matea Beretinija, posle manje… »
Imao sam ozbiljne probleme sa servisom: Aleksandar Zverev otvorio dušu pred novinarima u Parizu

Imao sam ozbiljne probleme sa servisom: Aleksandar Zverev otvorio dušu pred novinarima u Parizu

Podsetili su novinari na Rolan Garosu Aleksandra Zvereva na finale grend slema koje je 2020. godine odigrao protiv Austrijanca Dominika Tima na Ju-Es openu. Izgubio je tada Nemac u pet setova, sa 2:6, 4:6, 6:4, 6:3, 7:6. FOTO: Tanjug/AP/Matthias Schrader… »
Ljudi smo, i to se dešava: Finalista Rolan Garosa Aleksandar Zverev o predaji Matea Arnaldija

Ljudi smo, i to se dešava: Finalista Rolan Garosa Aleksandar Zverev o predaji Matea Arnaldija

Aleksandar Zverev u nedelju igra finale protiv Flavija Kobolija kome je u polufinalu meč pre početka zbog bolesti predao Mateo Arnaldi. Tanjug/AP Photo/Emma Da Silva - Nije to način na koji biste želeli da se završi jedno grend slem polufinale. Ali… »
Bez tenisa u drugom polufinalu Rolan Garosa

Bez tenisa u drugom polufinalu Rolan Garosa

Danas pre 21 dana
Ništa od italijasnkog dvoboja u polufinalu Rolan Garosa. Flavio Koboli je drugi finalista jedinog ghrend slema na šljaci, jer mu je Mateo Arnaldi predao meč bez borbe usled virusa. Tako će Koboli u nedelju će odmeriti snage sa Aleksanderom Zverevom i… »
Zverev na korak od grend slem trofeja: Protiv Italijana u finalu Rolan Garosa

Zverev na korak od grend slem trofeja: Protiv Italijana u finalu Rolan Garosa

Danas pre 21 dana
Nemac Aleksander Zverev igraće za prvu grend slem titulu u karijeri, jer je u polufinalu Rolan Garosa pobedio Čeha Jakuba Menšika 7:5, 6:2, 3:6, 6:3. Meč na terenu „Filip Šatrije“ trajao je nešto više od tri časa, a momak poreklom iz Rusije rođen u… »

Vesti dana »