Povezane vesti

"Rođeni brat MMA borca je udario moju ćerku u grkljan", Dejan Petrović otkrio nove detalje: "Teško guta..."

"Rođeni brat MMA borca je udario moju ćerku u grkljan", Dejan Petrović otkrio nove detalje: "Teško guta..."

Telegraf pre 1 sat
Ćerka poznatog trubača Dejana Petrovića, Jovana Petrović (18), napadnuta je sinoć u Užicu. Muzičar se sad oglasio ovim povodom, vidno potresen i otkrio niz detalja o nemilom slučaju. - Sad upravo izlazim iz SUP-a i vidim da se vest pojavila u medijima… »
"Rođeni brat MMA borca mi je udario ćerku u grkljan" Prva izjava Dejana Petrovića nakon što je Jovana (18) završila u bolnici…

"Rođeni brat MMA borca mi je udario ćerku u grkljan" Prva izjava Dejana Petrovića nakon što je Jovana (18) završila u bolnici…

Blic pre 2 sata
Devojke su odbile poziv, posle čega je Jovana verbalno uzvratila, a zatim je fizički napadnuta udarcem u grkljan. Jovana ima oteklinu i bolove u predelu vrata, ali je nakon lekarskih pregleda ustanovljeno da je van životne opasnosti. Ćerka čuvenog… »
Pretučena ćerka Dejana Petrovića: Muškarac je udario pesnicom u glavu, ona završila u bolnici, slučaj prijavljen policiji

Pretučena ćerka Dejana Petrovića: Muškarac je udario pesnicom u glavu, ona završila u bolnici, slučaj prijavljen policiji

Blic pre 1 sat
Tokom noći joj je bilo loše, pa su je roditelji ujutru odveli u bolnicu na pregled. Incident se dogodio dok je bila sa drugaricama u jednom lokalu. Ćerka slavnog trubača Dejana Petrovića, Jovana Petrović (18) napadnuta je sinoć u Užicu, prenose mediji… »
Pretučena ćerka Dejana Petrovića! Završila u bolnici, muškarac je pesnicama udarao u glavu: Umešana i policija

Pretučena ćerka Dejana Petrovića! Završila u bolnici, muškarac je pesnicama udarao u glavu: Umešana i policija

Kurir pre 1 sat
Ćerka slavnog trubača Dejana Petrovića, Jovana Petrović (18) napadnuta je sinoć u Užicu, prenose mediji. Jovana je navodno od strane jednog muškarca udarena pesnicom u glavu, a usled udarca je na kratko izgubila dah, osetila je snažan bol i vrtoglavicu… »
"Neću se zaustaviti dok se ne pronađe ko joj je to uradio": Dejan Petrović besan, oglasio se posle napada na ćerku (18)

"Neću se zaustaviti dok se ne pronađe ko joj je to uradio": Dejan Petrović besan, oglasio se posle napada na ćerku (18)

Mondo pre 2 sata
Ćerka Dejana Petrovića napadnuta je juče u jednom klubu u kojem je bila sa drugaricama. Čuveni muzičar ističe da je Jovana odmah nakon napada obavestila njega i suprugu šta se dogodilo. U bolnicu su je odvezli jutros oko 9 časova, nakon što usled bolova… »
"Rođeni brat MMA borca mi udario ćerku": Dejan Petrović otkrio nove detalje, Jovana (18) mogla da ostane invalid

"Rođeni brat MMA borca mi udario ćerku": Dejan Petrović otkrio nove detalje, Jovana (18) mogla da ostane invalid

Mondo pre 1 sat
Ćerka čuvenog trubača Dejana Petrovića, Jovana Petrović (18) napadnuta je sinoć u Užicu. On se sad oglasio potresen i otkrio niz detalja o nemilom slučaju. - Sad upravo izlazim iz SUP-a i vidim da se vest pojavila u medijima. Nije mi jasno zbog čega nije… »
"Brat MMA borca mi je udario ćerku u glavu" oglasio se Dejan Petrović nakon skandala: Mogla je da ostane invalid, teško guta

"Brat MMA borca mi je udario ćerku u glavu" oglasio se Dejan Petrović nakon skandala: Mogla je da ostane invalid, teško guta

Kurir pre 1 sat
Ćerka čuvenog trubača Dejana Petrovića, Jovana Petrović (18) napadnuta je sinoć u Užicu. On se sad oglasio potresen i otkrio niz detalja o nemilom slučaju. - Sad upravo izlazim iz SUP-a i vidim da se vest pojavila u medijima. Nije mi jasno zbog čega nije… »
Dejan Petrović o napadu na ćerku: "Rođeni brat MMA borca je udario u grkljan, mogla je da ostane invalid"

Dejan Petrović o napadu na ćerku: "Rođeni brat MMA borca je udario u grkljan, mogla je da ostane invalid"

B92 pre 1 sat
Ćerka čuvenog trubača Dejana Petrovića, Jovana Petrović (18) napadnuta je sinoć u Užicu. On se sad oglasio potresen i otkrio niz detalja o nemilom slučaju. "Sad upravo izlazim iz SUP-a i vidim da se vest pojavila u medijima. Nije mi jasno zbog čega nije… »
Napadnuta ćerka Dejana Petrovića: Jovana (18) udarena pesnicom u glavu, reagovala policija

Napadnuta ćerka Dejana Petrovića: Jovana (18) udarena pesnicom u glavu, reagovala policija

Mondo pre 2 sata
Ćerka Dejana Petrovića Jovana je od strane jednog muškarca udarena pesnicom u glavu, a usled udarca je na kratko izgubila dah, osetila je snažan bol i vrtoglavicu. Sve se desilo u objektu u kojem je bila sa drugaricama. Potresena i ošamućena je stigla… »
Otkriveno kakve povrede je zadobila ćerka Dejana Petrovića: Dala izjavu u policijskoj stanici, ovo su detalji napada

Otkriveno kakve povrede je zadobila ćerka Dejana Petrovića: Dala izjavu u policijskoj stanici, ovo su detalji napada

Blic pre 2 sata
Jovana Petrović (18), ćerka Dejana Petrovića, jutros je oko 9 časova potražila pomoć u bolnici u Užicu nakon što je fizički napadnuta prošle noći. Slučaj je odmah prijavila policiji gde je dala izjavu. Jovana je, kako prenose mediji, rekla da ju je… »
Vređao je, pa udario u grkljan: Otkriveno kakve povrede ima ćerka Dejana Petrovića, obavešteno tužilaštvo

Vređao je, pa udario u grkljan: Otkriveno kakve povrede ima ćerka Dejana Petrovića, obavešteno tužilaštvo

Mondo pre 2 sata
Policija je sa Jovanom obavila razgovor, a ona je u razgovoru rekla da je udario njoj nepoznat muškarac pesnicom u grkljan, te da ju je potom vređao. Kako se navodi, Jovana Petrović ima povredu nagnečenje vrata. Policija utvrđuje ko ju je udario, a… »
Napadnuta ćerka Dejana Petrovića! Jovana (18) udarena pesnicom u glavu, završila u bolnici, reagovala policija

Napadnuta ćerka Dejana Petrovića! Jovana (18) udarena pesnicom u glavu, završila u bolnici, reagovala policija

Telegraf pre 2 sata
Jovana Petrović, ćerka slavnog srpskog trubača Dejana Petrovića, fizički je napadnuta prošle noći u Užicu. Jovana je od strane jednog muškarca udarena pesnicom u glavu, a usled udarca je na kratko izgubila dah, osetila je snažan bol i vrtoglavicu. Sve se… »
Ćerka (18) Dejana Petrovića saslušana nakon napada, evo kakve povrede ima

Ćerka (18) Dejana Petrovića saslušana nakon napada, evo kakve povrede ima

Telegraf pre 2 sata
Jovana Petrović (18), ćerka Dejana Petrovića, jutros je oko 9 časova potražila pomoć u bolnici u Užicu nakon što je fizički napadnuta prošle noći u jednom ugostiteljskom objektu. Kako saznajemo, policija je sa Jovanom obavila razgovor. Ona je u razgovoru… »
Oglasio se Dejan Petrović nakon što mu je napadnuta ćerka (18): "Van sebe sam! Neću se zaustaviti dok..."

Oglasio se Dejan Petrović nakon što mu je napadnuta ćerka (18): "Van sebe sam! Neću se zaustaviti dok..."

Telegraf pre 2 sata
Obavila razgovor sa policijom. Poznati trubač Dejan Petrović oglasio se nakon što je njegova ćerka Jovana Petrović (18) napadnuta prošle noći u jednom lokalu u Užicu. Čuveni muzičar ističe da je Jovana odmah nakon napada obavestila njega i suprugu šta se… »

Vesti dana »