Повезане вести

"Прошле године сам дуговала инвеститорима": Крунић открила како троши новац са гренд слемова

"Прошле године сам дуговала инвеститорима": Крунић открила како троши новац са гренд слемова

Мондо пре 6 минута
Александра Крунић и Ана Данилина ни овог пута нису успеле да освоје гренд слем титулу - поражене су у финалу Ролан Гароса, тамо где су изгубиле и прво заједничко финале, прошле године. Утеха ће им бити још један добар наступ… »
Русија изненађена! Није очекивала да ће Новак Ђоковић ово да уради

Русија изненађена! Није очекивала да ће Новак Ђоковић ово да уради

Вечерње новости пре 31 минута
Најновије вести из тениса су обрадовале Русију. Фото: Депоситпхотос / раррарорро Након што је млада руска тенисерка Мира Андрејева остварила историјски успех, освајање Ролан Гароса 2026, Ђоковић јој се пред светском јавности… »
"Да Новак има сад 29 година освојио би Ролан Гарос без проблема": Бивши аналитичар Ђоковића за Нова.рс дао никада детаљнију…

"Да Новак има сад 29 година освојио би Ролан Гарос без проблема": Бивши аналитичар Ђоковића за Нова.рс дао никада детаљнију…

Нова пре 1 сат
Шта се десило са Новаком Ђоковићем у Паризу? То је питање свих тениских навијача, а поготово оних којима је потребно више од кратког - године. Нова.рс је због тога разговарала са једним од највећих стручњака на свету тренутно… »
Смеју се због мог старог "шевија": Крунићева истиче да ће и поред позамашне награде наставити да вози стари ауто

Смеју се због мог старог "шевија": Крунићева истиче да ће и поред позамашне награде наставити да вози стари ауто

Вечерње новости пре 1 сат
Александра Крунић и Ана Данилина су као учеснице финала женског дубла Ролан Гароса зарадиле по 150.000 евра. Фото: Горан Чворовић Новинаре је занимало чиме ће себе да части од освојене награде. - Прошле године сам враћала дугове… »
Комарац и жирафа: Како Александра Крунић види свој пар с Аном Данилином

Комарац и жирафа: Како Александра Крунић види свој пар с Аном Данилином

После претходног меча, у полуфиналу Ролан Гароса, назвала је Александра Крунић у шали своју партнерку у дублу Ану Данилину "жирафом". Фото: Горан Чворовић Питали смо Крунићеву како себе види у свету фауне? - Зову ме комарац… »
Играћу све док ме тело служи! Александра Крунић поручила да ће бити на терену све док не освоји гренд слем

Играћу све док ме тело служи! Александра Крунић поручила да ће бити на терену све док не освоји гренд слем

Александра Крунић и Ана Данилина нису успеле у финалу женског дубла на Ролан Гаросу. Али, ко може да се стави на страну пораз у последњем мечу, три гренд слем финала у годину дана, представљају, ипак, велики успех. Фото: Горан… »
Крунић након финала: Тешко ми је пало, заплачем једном у десет година

Крунић након финала: Тешко ми је пало, заплачем једном у десет година

Данас пре 1 сат
Српска тенисерка Александра Крунић није успела да дође до гренд слем трофеја и након свог трећег финала на највећим турнирима у свету тениса. Крунић и њена дубл партнерка Ана Данилина из Казахстана поражене су од првих… »
Не враћам више дугове! Српска тенисерка отворила душу: Прозивају ме због Шевртолета старог 14 година, али возићу га и даље...…

Не враћам више дугове! Српска тенисерка отворила душу: Прозивају ме због Шевртолета старог 14 година, али возићу га и даље...…

Курир пре 2 сата
За разлику од прошле године – није било великог осмеха на лицу Александре Крунић пре разговора са српским медијима после изгубљеног финала женског дубла на Ролан Гаросу, нити сребрног трофеја за финалисткиње. Разуме се зашто –… »
Алекс освојила 150.000 евра, али "Шевија" из 2012. не мења: "Прошле године сам вратила дугове, а ове..."

Алекс освојила 150.000 евра, али "Шевија" из 2012. не мења: "Прошле године сам вратила дугове, а ове..."

Б92 пре 2 сата
Српска тенисерка Александра Крунић сумирала је утиске после пораза у финалу Ролан Гароса. Александра је у пару са Аном Данилином поражена од чешко-америчке комбинације Синијакова-Таунзенд са 2-0 у сетовима. У једну руку велики… »
Четнички војвода пресрео Новака Ђоковића у Паризу, чувени Чича из Црне Горе је имао посебан поклон

Четнички војвода пресрео Новака Ђоковића у Паризу, чувени Чича из Црне Горе је имао посебан поклон

Телеграф пре 1 сат
Српски тенисер Новак Ђоковић први пут је остао без полуфинала Гренд слема у последње две сезоне, пошто је на Ролан Гаросу поражен од Жоаа Фонесеке прошле недеље 3-2, после преокрета. Ипак, Ноле већ кује планове за Вимблдон… »
Александра Крунић после пораза у финалу Ролан Гароса: "Прошле године сам враћала дугове, сада..."

Александра Крунић после пораза у финалу Ролан Гароса: "Прошле године сам враћала дугове, сада..."

Телеграф пре 2 сата
Српска тенисерка Александра Крунић поражена је у финалу Ролан Гароса пару са Аном Данилином од чешко - америчке комбинације Катежине Сињакове и Тејлор Таунсенд 6:2, 7:5. Српкиња је изгубила и треће Гренд слем финале за годину… »
Новак на руском честитао Мири: „Браво“

Новак на руском честитао Мири: „Браво“

Спутник пре 7 сати
Новак Ђоковиц́, најбољи тенисер свих времена, честитао је Мири Андрејевом, талентованој Рускињи, на освајању титуле на Ролан Гаросу. Елиминисан је Новак Ђоковиц́ вец́ у трец́ем колу Ролан Гароса, али је помно наставио да прати… »
„Желим да захвалим себи“: Ко је Мира Андрејева, нова краљица шљаке Ролан Гароса?

„Желим да захвалим себи“: Ко је Мира Андрејева, нова краљица шљаке Ролан Гароса?

Данас пре 8 сати
“Желим да захвалим себи”, писало је на јакни Мире Андрејеве, нове шампионке Ролан Гароса која је победила квалификанткињу из Пољске Мају Хвалинску са 6:3 и 6:2. Иако је пре само пар месеци свом боксу на турниру у Мадриду… »
Ђоковић се огласио на руском језику! Новак јасном поруком ставио до знања шта мисли о Мири!

Ђоковић се огласио на руском језику! Новак јасном поруком ставио до знања шта мисли о Мири!

Курир пре 9 сати
Париз је добио нову краљицу! Руско тениско чудо од детета Мира Андрејева освојила је свој први гренд слем трофеј и преко ноћи постала главна тема светских медија. Након историјског успеха на Ролан Гаросу, на њену адресу почеле… »
Ноле честитао Мири на два језика, похвале и од Ане

Ноле честитао Мири на два језика, похвале и од Ане

Спорт клуб пре 10 сати
Новак Ђоковић ништа не пропушта у тенису, па ни женска финала грен слемова. Најбољи тенисер свих времена је одмах реаговао на тријумф Мире Андрејеве на Ролан Гаросу. Ноле као познати полиглота, пола своје честитке је упутио на… »
Новак Ђоковић се огласио на руском: Показао целом свету шта мисли о Мири

Новак Ђоковић се огласио на руском: Показао целом свету шта мисли о Мири

Мондо пре 10 сати
Мира Андрејева освојила је прву гренд слем титулу у каријери. У финалу Ролан Гароса победила је Мају Хвалињсу (Пољска) лако и убедљиво - 6:3, 6:2. Исписала је тако нове странице историје, а на томе јој је честитао и Новак… »

Вести дана »