Повезане вести
"Прошле године сам дуговала инвеститорима": Крунић открила како троши новац са гренд слемова
Мондо пре 6 минута
Александра Крунић и Ана Данилина ни овог пута нису успеле да освоје гренд слем титулу - поражене су у финалу Ролан Гароса, тамо где су изгубиле и прво заједничко финале, прошле године. Утеха ће им бити још један добар наступ… »
Русија изненађена! Није очекивала да ће Новак Ђоковић ово да уради
Вечерње новости пре 31 минута
Најновије вести из тениса су обрадовале Русију. Фото: Депоситпхотос / раррарорро Након што је млада руска тенисерка Мира Андрејева остварила историјски успех, освајање Ролан Гароса 2026, Ђоковић јој се пред светском јавности… »
"Да Новак има сад 29 година освојио би Ролан Гарос без проблема": Бивши аналитичар Ђоковића за Нова.рс дао никада детаљнију…
Нова пре 1 сат
Шта се десило са Новаком Ђоковићем у Паризу? То је питање свих тениских навијача, а поготово оних којима је потребно више од кратког - године. Нова.рс је због тога разговарала са једним од највећих стручњака на свету тренутно… »
Смеју се због мог старог "шевија": Крунићева истиче да ће и поред позамашне награде наставити да вози стари ауто
Вечерње новости пре 1 сат
Александра Крунић и Ана Данилина су као учеснице финала женског дубла Ролан Гароса зарадиле по 150.000 евра. Фото: Горан Чворовић Новинаре је занимало чиме ће себе да части од освојене награде. - Прошле године сам враћала дугове… »
Комарац и жирафа: Како Александра Крунић види свој пар с Аном Данилином
После претходног меча, у полуфиналу Ролан Гароса, назвала је Александра Крунић у шали своју партнерку у дублу Ану Данилину "жирафом". Фото: Горан Чворовић Питали смо Крунићеву како себе види у свету фауне? - Зову ме комарац… »
Играћу све док ме тело служи! Александра Крунић поручила да ће бити на терену све док не освоји гренд слем
Александра Крунић и Ана Данилина нису успеле у финалу женског дубла на Ролан Гаросу. Али, ко може да се стави на страну пораз у последњем мечу, три гренд слем финала у годину дана, представљају, ипак, велики успех. Фото: Горан… »
Крунић након финала: Тешко ми је пало, заплачем једном у десет година
Данас пре 1 сат
Српска тенисерка Александра Крунић није успела да дође до гренд слем трофеја и након свог трећег финала на највећим турнирима у свету тениса. Крунић и њена дубл партнерка Ана Данилина из Казахстана поражене су од првих… »
Не враћам више дугове! Српска тенисерка отворила душу: Прозивају ме због Шевртолета старог 14 година, али возићу га и даље...…
Курир пре 2 сата
За разлику од прошле године – није било великог осмеха на лицу Александре Крунић пре разговора са српским медијима после изгубљеног финала женског дубла на Ролан Гаросу, нити сребрног трофеја за финалисткиње. Разуме се зашто –… »
Алекс освојила 150.000 евра, али "Шевија" из 2012. не мења: "Прошле године сам вратила дугове, а ове..."
Б92 пре 2 сата
Српска тенисерка Александра Крунић сумирала је утиске после пораза у финалу Ролан Гароса. Александра је у пару са Аном Данилином поражена од чешко-америчке комбинације Синијакова-Таунзенд са 2-0 у сетовима. У једну руку велики… »
Четнички војвода пресрео Новака Ђоковића у Паризу, чувени Чича из Црне Горе је имао посебан поклон
Телеграф пре 1 сат
Српски тенисер Новак Ђоковић први пут је остао без полуфинала Гренд слема у последње две сезоне, пошто је на Ролан Гаросу поражен од Жоаа Фонесеке прошле недеље 3-2, после преокрета. Ипак, Ноле већ кује планове за Вимблдон… »
Александра Крунић после пораза у финалу Ролан Гароса: "Прошле године сам враћала дугове, сада..."
Телеграф пре 2 сата
Српска тенисерка Александра Крунић поражена је у финалу Ролан Гароса пару са Аном Данилином од чешко - америчке комбинације Катежине Сињакове и Тејлор Таунсенд 6:2, 7:5. Српкиња је изгубила и треће Гренд слем финале за годину… »
Новак на руском честитао Мири: „Браво“
Спутник пре 7 сати
Новак Ђоковиц́, најбољи тенисер свих времена, честитао је Мири Андрејевом, талентованој Рускињи, на освајању титуле на Ролан Гаросу. Елиминисан је Новак Ђоковиц́ вец́ у трец́ем колу Ролан Гароса, али је помно наставио да прати… »
„Желим да захвалим себи“: Ко је Мира Андрејева, нова краљица шљаке Ролан Гароса?
Данас пре 8 сати
“Желим да захвалим себи”, писало је на јакни Мире Андрејеве, нове шампионке Ролан Гароса која је победила квалификанткињу из Пољске Мају Хвалинску са 6:3 и 6:2. Иако је пре само пар месеци свом боксу на турниру у Мадриду… »
Ђоковић се огласио на руском језику! Новак јасном поруком ставио до знања шта мисли о Мири!
Курир пре 9 сати
Париз је добио нову краљицу! Руско тениско чудо од детета Мира Андрејева освојила је свој први гренд слем трофеј и преко ноћи постала главна тема светских медија. Након историјског успеха на Ролан Гаросу, на њену адресу почеле… »
Ноле честитао Мири на два језика, похвале и од Ане
Спорт клуб пре 10 сати
Новак Ђоковић ништа не пропушта у тенису, па ни женска финала грен слемова. Најбољи тенисер свих времена је одмах реаговао на тријумф Мире Андрејеве на Ролан Гаросу. Ноле као познати полиглота, пола своје честитке је упутио на… »
Новак Ђоковић се огласио на руском: Показао целом свету шта мисли о Мири
Мондо пре 10 сати
Мира Андрејева освојила је прву гренд слем титулу у каријери. У финалу Ролан Гароса победила је Мају Хвалињсу (Пољска) лако и убедљиво - 6:3, 6:2. Исписала је тако нове странице историје, а на томе јој је честитао и Новак… »
Вести дана »
Нападнута нуклеарна електрана у Чернобиљу? Хитно се огласила Међународна агенција за атомску енергију
Мондо пре 41 минутајош 26 повезаних
Нетањаху прати ситуацију након напада у региону Шарон: Блокаде и потрага у току
Вечерње новости пре 1 сатјош 33 повезане
Приштинска полиција саопштила да су две особе приведене због цепања гласачких листића
Н1 Инфо пре 1 сатјош 23 повезане
Уживо избори на КиМ: Најновији подаци о излазности, рекордан одзив у српским срединама! (фото/видео)
Курир пре 46 минутајош 46 повезаних