Povezane vesti

Koliko vredi plasman u finale Rolan Garosa? Aleks Krunić: ''Nisam materijalista, svi me zezaju za auto''

Koliko vredi plasman u finale Rolan Garosa? Aleks Krunić: ''Nisam materijalista, svi me zezaju za auto''

Sportske.net pre 21 dana
Aleksandra Krunić i Kazahstanka Ana Danilina su danas poražene u finalu Rolan Garosa, bolje od njih su bile Čehinja Sinjakova i Amerikanka Taunzend koje su trijumfovale u dva seta, mada su Krunić i Danilina imale dve vezane set lopte da meč uvedu u treći… »
Šarapova oduševljena uspehom Mire Andrejeve: „Karakter šampiona!“

Šarapova oduševljena uspehom Mire Andrejeve: „Karakter šampiona!“

Sputnik pre 21 dana
Bivša svetska teniserka broj jedan Marija Šarapova čestitala je svojoj zemljakinji Ruskinji Miri Andrejevoj pobedu na Rolan Garosu i napomenula da njena reakcija nakon osvajanja titule govori mnogo o njenom pravom šampionskom karakteru. Andrejeva je u… »
Koboli kao Andrejeva: Čestitam sebi na uspehu

Koboli kao Andrejeva: Čestitam sebi na uspehu

Sport klub pre 21 dana
Izgleda da je nova epidemija zahvatila teniski svet. Igrači posle uspeha – čestitaju sami sebi. Juče je to uradila Mira Andrejeva posle prvog gren slem trofeja na Rolan Garosu a danas Flavio Koboli posle prvog finala u karijeri. – Prvo želim da čestitam… »
Srpkinja trlja ruke! Evo koliko je zaradila Aleksandra Krunić nakon finala Rolan Garosa

Srpkinja trlja ruke! Evo koliko je zaradila Aleksandra Krunić nakon finala Rolan Garosa

Večernje novosti pre 21 dana
SRPSKA teniserka Aleksandra Krunić nije osvojila Rolan Garos u dubl konkurenciji, ali će na dubl VTA listi od ponedeljka biti peta igračica planete. Ona je zajedno sa Anom Danilinom poražena 2:0 u setovima (6:2, 7:5) od para Katerina Sinjakova/Tejlor… »
Nadam se da ćemo uskoro osvojiti grend slem titulu Aleksandra Krunić u svom stilu: Planirate li skoro da završite karijeru?

Nadam se da ćemo uskoro osvojiti grend slem titulu Aleksandra Krunić u svom stilu: Planirate li skoro da završite karijeru?

Dnevnik pre 21 dana
Srpska teniserka Aleksandra Krunić izjavila je u Parizu da se nada da će u paru sa Anom Danilinom iz Kazahstana uskoro da osvoji grend slem titulu. Krunić i Danilina su u finalu Rolan Garosa u dubl konkurenciji poražene od Čehinje Kateržine Sinjijakove i… »
"Prošle godine sam dugovala investitorima": Krunić otkrila kako troši novac sa grend slemova

"Prošle godine sam dugovala investitorima": Krunić otkrila kako troši novac sa grend slemova

Mondo pre 21 dana
Aleksandra Krunić i Ana Danilina ni ovog puta nisu uspele da osvoje grend slem titulu - poražene su u finalu Rolan Garosa, tamo gde su izgubile i prvo zajedničko finale, prošle godine. Uteha će im biti još jedan dobar nastup, pošto su ponovo pokazale da… »
Rusija iznenađena! Nije očekivala da će Novak Đoković ovo da uradi

Rusija iznenađena! Nije očekivala da će Novak Đoković ovo da uradi

Najnovije vesti iz tenisa su obradovale Rusiju. Foto: Depositphotos / rarrarorro Nakon što je mlada ruska teniserka Mira Andrejeva ostvarila istorijski uspeh, osvajanje Rolan Garosa 2026, Đoković joj se pred svetskom javnosti obratio na ruskom jeziku. On… »
"Da Novak ima sad 29 godina osvojio bi Rolan Garos bez problema": Bivši analitičar Đokovića za Nova.rs dao nikada detaljniju…

"Da Novak ima sad 29 godina osvojio bi Rolan Garos bez problema": Bivši analitičar Đokovića za Nova.rs dao nikada detaljniju…

Nova pre 21 dana
Šta se desilo sa Novakom Đokovićem u Parizu? To je pitanje svih teniskih navijača, a pogotovo onih kojima je potrebno više od kratkog - godine. Nova.rs je zbog toga razgovarala sa jednim od najvećih stručnjaka na svetu trenutno kada je u pitanju analiza… »
Igraću sve dok me telo služi! Aleksandra Krunić poručila da će biti na terenu sve dok ne osvoji grend slem

Igraću sve dok me telo služi! Aleksandra Krunić poručila da će biti na terenu sve dok ne osvoji grend slem

Aleksandra Krunić i Ana Danilina nisu uspele u finalu ženskog dubla na Rolan Garosu. Ali, ko može da se stavi na stranu poraz u poslednjem meču, tri grend slem finala u godinu dana, predstavljaju, ipak, veliki uspeh. Foto: Goran Čvorović - Tako je. Ljudi… »
Komarac i žirafa: Kako Aleksandra Krunić vidi svoj par s Anom Danilinom

Komarac i žirafa: Kako Aleksandra Krunić vidi svoj par s Anom Danilinom

Posle prethodnog meča, u polufinalu Rolan Garosa, nazvala je Aleksandra Krunić u šali svoju partnerku u dublu Anu Danilinu "žirafom". Foto: Goran Čvorović Pitali smo Krunićevu kako sebe vidi u svetu faune? - Zovu me komarac, pošto letim svuda po terenu i… »
Smeju se zbog mog starog "ševija": Krunićeva ističe da će i pored pozamašne nagrade nastaviti da vozi stari auto

Smeju se zbog mog starog "ševija": Krunićeva ističe da će i pored pozamašne nagrade nastaviti da vozi stari auto

Aleksandra Krunić i Ana Danilina su kao učesnice finala ženskog dubla Rolan Garosa zaradile po 150.000 evra. Foto: Goran Čvorović Novinare je zanimalo čime će sebe da časti od osvojene nagrade. - Prošle godine sam vraćala dugove! Ove godine ih više nemam… »
Krunić nakon finala: Teško mi je palo, zaplačem jednom u deset godina

Krunić nakon finala: Teško mi je palo, zaplačem jednom u deset godina

Danas pre 21 dana
Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da dođe do grend slem trofeja i nakon svog trećeg finala na najvećim turnirima u svetu tenisa. Krunić i njena dubl partnerka Ana Danilina iz Kazahstana poražene su od prvih nositeljki Katarine Sinjakove i… »
Ne vraćam više dugove! Srpska teniserka otvorila dušu: Prozivaju me zbog Ševrtoleta starog 14 godina, ali voziću ga i dalje...…

Ne vraćam više dugove! Srpska teniserka otvorila dušu: Prozivaju me zbog Ševrtoleta starog 14 godina, ali voziću ga i dalje...…

Kurir pre 21 dana
Za razliku od prošle godine – nije bilo velikog osmeha na licu Aleksandre Krunić pre razgovora sa srpskim medijima posle izgubljenog finala ženskog dubla na Rolan Garosu, niti srebrnog trofeja za finalistkinje. Razume se zašto – nije se odigralo na… »
Aleks osvojila 150.000 evra, ali "Ševija" iz 2012. ne menja: "Prošle godine sam vratila dugove, a ove..."

Aleks osvojila 150.000 evra, ali "Ševija" iz 2012. ne menja: "Prošle godine sam vratila dugove, a ove..."

B92 pre 21 dana
Srpska teniserka Aleksandra Krunić sumirala je utiske posle poraza u finalu Rolan Garosa. Aleksandra je u paru sa Anom Danilinom poražena od češko-američke kombinacije Sinijakova-Taunzend sa 2-0 u setovima. U jednu ruku veliki uspeh, a u drugu, ipak… »
Aleksandra Krunić posle poraza u finalu Rolan Garosa: "Prošle godine sam vraćala dugove, sada..."

Aleksandra Krunić posle poraza u finalu Rolan Garosa: "Prošle godine sam vraćala dugove, sada..."

Telegraf pre 21 dana
Srpska teniserka Aleksandra Krunić poražena je u finalu Rolan Garosa paru sa Anom Danilinom od češko - američke kombinacije Katežine Sinjakove i Tejlor Taunsend 6:2, 7:5. Srpkinja je izgubila i treće Grend slem finale za godinu dana. Na konferenciji za… »
Četnički vojvoda presreo Novaka Đokovića u Parizu, čuveni Čiča iz Crne Gore je imao poseban poklon

Četnički vojvoda presreo Novaka Đokovića u Parizu, čuveni Čiča iz Crne Gore je imao poseban poklon

Telegraf pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković prvi put je ostao bez polufinala Grend slema u poslednje dve sezone, pošto je na Rolan Garosu poražen od Žoaa Foneseke prošle nedelje 3-2, posle preokreta. Ipak, Nole već kuje planove za Vimbldon. Mnogo veće šanse imaće na… »
Novak na ruskom čestitao Miri: „Bravo“

Novak na ruskom čestitao Miri: „Bravo“

Sputnik pre 21 dana
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, čestitao je Miri Andrejevom, talentovanoj Ruskinji, na osvajanju titule na Rolan Garosu. Eliminisan je Novak Đoković već u trećem kolu Rolan Garosa, ali je pomno nastavio da prati dešavanja na drugom… »
„Želim da zahvalim sebi“: Ko je Mira Andrejeva, nova kraljica šljake Rolan Garosa?

„Želim da zahvalim sebi“: Ko je Mira Andrejeva, nova kraljica šljake Rolan Garosa?

Danas pre 21 dana
“Želim da zahvalim sebi”, pisalo je na jakni Mire Andrejeve, nove šampionke Rolan Garosa koja je pobedila kvalifikantkinju iz Poljske Maju Hvalinsku sa 6:3 i 6:2. Iako je pre samo par meseci svom boksu na turniru u Madridu nervozno poručivala da nije… »
Đoković se oglasio na ruskom jeziku! Novak jasnom porukom stavio do znanja šta misli o Miri!

Đoković se oglasio na ruskom jeziku! Novak jasnom porukom stavio do znanja šta misli o Miri!

Kurir pre 21 dana
Pariz je dobio novu kraljicu! Rusko tenisko čudo od deteta Mira Andrejeva osvojila je svoj prvi grend slem trofej i preko noći postala glavna tema svetskih medija. Nakon istorijskog uspeha na Rolan Garosu, na njenu adresu počele su da stižu brojne… »
Novak Đoković se oglasio na ruskom: Pokazao celom svetu šta misli o Miri

Novak Đoković se oglasio na ruskom: Pokazao celom svetu šta misli o Miri

Mondo pre 22 dana
Mira Andrejeva osvojila je prvu grend slem titulu u karijeri. U finalu Rolan Garosa pobedila je Maju Hvalinjsu (Poljska) lako i ubedljivo - 6:3, 6:2. Ispisala je tako nove stranice istorije, a na tome joj je čestitao i Novak Đoković i to na ruskom… »
Nole čestitao Miri na dva jezika, pohvale i od Ane

Nole čestitao Miri na dva jezika, pohvale i od Ane

Sport klub pre 22 dana
Novak Đoković ništa ne propušta u tenisu, pa ni ženska finala gren slemova. Najbolji teniser svih vremena je odmah reagovao na trijumf Mire Andrejeve na Rolan Garosu. Nole kao poznati poliglota, pola svoje čestitke je uputio na ruskom a pola na… »
Končita: Andrejeva nema limit, ali ponekad neće da sluša

Končita: Andrejeva nema limit, ali ponekad neće da sluša

Sport klub pre 22 dana
Končita Martines, nekada vimbldonska šampionka, a sada trener šampionke Rolan Garosa, bila je u centru pažnje posle fenomenalnog trijumfa Mire Andrejeve. Ruskinja ima samo 19 godina i treća je najmlađa šampionka nekog gren slema u ovom milenijumu. Samo… »

Vesti dana »