Povezane vesti

Barcokas: "Pogrešio sam sa Milutinovim"

Sportske.net pre 2 sata
Ogromnu šansu su sinoć propustili košarkaši Olimpijakosa da posle evropske titule osvoje i titulu šampiona Grčke u Panatinaikosovoj "OAKA areni". Imali su bezbroj prilika da zatvore meč, Vezenkov je promašio šut za pobedu, a na kraju je PAO slavio… »
VIDEO Pravio probleme u Partizanu, sad se unosio treneru u lice usred meča

VIDEO Pravio probleme u Partizanu, sad se unosio treneru u lice usred meča

Nova pre 5 sati
Tajrik Džons, centar Olimpijakosa, privukao je pažnju tokom finalne utakmice grčkog prvenstva, ali ne zbog izdanja na terenu, nego kraj aut-linije. U sredu uveče Panatinaikos je pred svojim navijačima pobedio Olimpijakos posle dva produžetka sa 93:86 i… »

B92 pre 5 sati
Trener Olimpijakosa priznao je krivicu zbog nekoliko grešaka koje su, prema njegovim rečima, odvele tim iz Pireja u poraz protiv Panatinaikosa u četvrtom meču finalne serije grčkog plej-ofa. PAO je u sredu uveče slavio posle dva produžetka rezultatom… »
Tajrik džons na žestokom udaru! Barcokas pukao posle poraza, pa napao bivšeg centra Partizana: Reči koje odzvanjaju!

Tajrik džons na žestokom udaru! Barcokas pukao posle poraza, pa napao bivšeg centra Partizana: Reči koje odzvanjaju!

Kurir pre 6 sati
Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas nije krio razočaranje nakon četvrtog meča finalne serije grčke lige, u kojem je njegov tim propustio veliku šansu da dođe do šampionske titule. Crveno-beli su imali utakmicu u svojim rukama, čak i +5 u završnici protiv… »

Vesti dana »