Povezane vesti
Trofejni srpski odbojkaš Marko Podraščanin završio karijeru: "Doživeo sam emocije koje će mi zauvek biti u srcu"
Newsmax Balkans pre 57 minuta
Trofejni srpski odbojkaš Marko Podraščanin saopštio je da je završio igračku karijeru. Podraščanin je sa selekcijom Srbije dva puta bio šampion Evrope, ima bronzu sa šampionata sveta i trofej u Svetskoj ligi. Tokom karijere igrao je za Vojvodinu… »
Marko Podraščanin završio igračku karijeru
Radio sto plus pre 1 sat
Podraščanin (38) je karijeru započeo u novosadskoj Vojvodini, da bi potom otišao u Italiju, gde je igrao za Koriljano, Lube, Peruđu i Trentino. Sa Trentinom je u sezoni 2023/24 došao do titule u Ligi šampiona, dok je sa reprezentacijom Srbije osvojio… »
Marko Podraščanin završio igračku karijeru
Sportske.net pre 41 minuta
Jedan od najboljih odbojkaša Srbije Marko Podraščanin, završio je igračku karijeru u 39. godini. On se na društvenim mrežama oprostio od odbojke. Podraščanin je celu internacionalnu karijeru proveo u Italiji igrajući za Koriljijano, Lube, Peruđu i… »
Marko Podraščanin završio karijeru: Sve je počelo na Spensu
Radio 021 pre 1 sat
Proslavljeni odbojkaš iz Novog Sada Marko Podraščanin objavio je da je završio svoju karijeru. Podraščanin karijeru završava u 39. godini, u klubu Lube Ćivitanova. Osvojio je brojne titule i priznanja. Sa reprezentacijom Srbije je dva puta bio evropski… »
Kraj, nema više: Marko Podraščanin završio bogatu karijeru
Euronews pre 2 sata
Kraj jedne bogate karijere, Marko Podraščanin je odlučio da je vreme za penziju. Podraščanin je na Instagramu naveo da je sanjao da jednog dana igra za reprezentaciju Srbije i najprestižnije klubove u Italiji. "Draga odbojko. Prvi put sam te sreo 1998… »
Odlazak velikana! Marko Podraščanin završio karijeru i emotivnom porukom se oprostio od odbojke!
Kurir pre 2 sata
Trofejni srpski odbojkaš Marko Podraščanin saopštio je da je završio igračku karijeru. "Draga odbojko. Prvi put sam te sreo 1998. godine, kada me je otac odveo na utakmicu Fajnal-fora Lige šampiona u Spensu, u dvorani ispunjenoj strašću i emocijama. Oči… »
Jedan od najboljih odbojkaša Srbije u istoriji završio karijeru
Sport klub pre 3 sata
Marko Podraščanin, jedan od najboljih odbojkaša u istoriji Srbije, stavio je u 39. godini tačku na briljatnu igračku karijeru. Novosađanin je odlazak u sportsku penziju objavio na svom instagram nalogu na italijanskom jeziku, gde je podsetio na sve… »
Legenda srpskog sporta završila karijeru, emotivna poruka za kraj
Nova pre 2 sata
Marko Podraščanin (38), čuveni srpski odbojkaš, zvanično je okončao igračku karijeru, što je potvrdio putem Instagrama emotivnom porukom. Osvojio je dvocifren broj medalja sa reprezentacijom Srbije, od kojih se izdvajaju dva evropska zlata, jedno zlato u… »
Od dresa Vojvodine do vrha svetske odbojke! Marko Podraščanin završio karijeru. Emotivan oproštaj Novosađanina: Bila je…
Dnevnik pre 3 sata
Jedan od najboljih odbojkaša koje je Srbija imala Marko Podraščanin objavio je da je završio igračku karijeru. U 39. godini stavio je Novosađanin tačku na i te kako uspešnu karijeru, koju je počeo u velikanu iz Srpske Atine – Vojvodini. Njegovu objavu na… »
Povukao se jedan od najboljih koje je Srbija imala: Klincu iz SPENS-a srce jako kucalo, nikad nije zaboravio
Mondo pre 2 sata
Legendarni srpski odbojkaš Marko Podraščanin završio je karijeru i oprostio se na društvenim mrežama na italijanskom, jeziku zemlje u kojoj živi već 20 godina. U dirljivoj objavi pisao je o tome kako se zaljubljio u odbojku 1998. u hali SPENS gledajući… »
Podraščanin završio karijeru: "Draga odbojko..."
B92 pre 3 sata
Trofejni srpski odbojkaš Marko Podraščanin saopštio je da je završio igračku karijeru. Podraščanin je na Instagramu naveo da je sanjao da jednog dana igra za reprezentaciju Srbije i najprestižnije klubove u Italiji. "Draga odbojko. Prvi put sam te sreo… »
Legendarni Marko Podraščanin završio igračku karijeru
Politika pre 2 sata
Podraščanin sa selekcijom Srbije dva puta bio šampion Evrope, ima bronzu šampionata sveta i trofej u Svetskoj ligi. Trofejni srpski odbojkaš, Marko Podraščanin, saopštio je danas da je završio igračku karijeru. Podraščanin je na Instagramu naveo da je… »
Marko Podraščanin završio igračku karijeru!
Telegraf pre 2 sata
Trofejni srpski odbojkaš Marko Podraščanin saopštio je danas da je završio igračku karijeru. Podraščanin je na Instagramu naveo da je sanjao da jednog dana igra za reprezentaciju Srbije i najprestižnije klubove u Italiji. - Draga odbojko. Prvi put sam te… »
Marko Podraščanin objavio penziju: Doživeo sam emocije koje ću zauvek nositi u srcu
RTS pre 3 sata
Proslavljeni srpski odbojkaš i dugogodišnji reprezentativac Marko Podraščanin saopštio je da završava profesionalnu igračku karijeru. Odluku je objavio na društvenim mrežama, nakon što se oprostio od nacionalnog tima posle Olimpijskih igara u Parizu… »
Vesti dana »
Pedagog iz kompanije EXPO: Studijska poseta izložbi biće planirana prema interesovanjima učenika
Serbian News Media pre 42 minutajoš 30 povezanih
Viši sud u Beogradu: Komandantu Interventne jedinice određen pritvor do 30 dana
Beta pre 3 satajoš 43 povezane
Snažno zahlađenje i nepogode u Srbiji uz kišu, grmljavinu i jak vetar
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 33 povezane
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku, Iran potvrdio zatvaranje Ormuskog moreuza do daljnjeg
Euronews pre 2 satajoš 46 povezanih