Povezane vesti

Medvedev nakon napada na muzej u Sevastopolju: Mi smo civilizovani, nećemo udarati po kulturi

Medvedev nakon napada na muzej u Sevastopolju: Mi smo civilizovani, nećemo udarati po kulturi

Sputnik pre 3 sata
Rusija neće uništavati kulturne objekte u Ukrajini, međutim, tamo postoje i druge veoma privlačne mete koje Oružane snage Rusije ne smeju da zaborave, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući napad… »
"Čist varvarizam" Medvedev posle napada na muzej u Sevastopolju: Mi smo civilizovani, nećemo udarati po kulturi

"Čist varvarizam" Medvedev posle napada na muzej u Sevastopolju: Mi smo civilizovani, nećemo udarati po kulturi

Večernje novosti pre 2 sata
RUSIJA neće uništavati kulturne objekte u Ukrajini, međutim, tamo postoje i druge veoma privlačne mete koje Oružane snage Rusije ne smeju da zaborave, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući napad… »
Medvedev: Pobeda Rusije u Ukrajini biće odgovor na sve bezbednosne izazove

NIN pre 6 sati
Rusija mora da odgovori na sve bezbednosne izazove tako što će pobediti u specijalnoj vojnoj operaciji, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev. On je, na sastanku stručnog saveta koji priprema novi nacionalni… »
"Pobeda je naš odgovor!" Medvedev jasan: Nećemo zaboraviti sve što su nam uradili...

"Pobeda je naš odgovor!" Medvedev jasan: Nećemo zaboraviti sve što su nam uradili...

Večernje novosti pre 7 sati
RUSIJA mora da odgovori na izazov koji se tiče bezbednosti zemlje tako što će pobediti u specijalnoj vojnoj operaciji, izjavio je predsednik stranke „Jedinstvena Rusija“ i zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev tokom sastanka… »

RTV pre 8 sati
MOSKVA - Rusija mora da odgovori na sve bezbednosne izazove tako što će pobediti u specijalnoj vojnoj operaciji, izjavio je danas zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev. On je, na sastanku stručnog saveta koji priprema novi… »

Politika pre 8 sati
Kao izazove sa kojima se Rusija suočava pomenuo je demografiju, nedostatak radne snage, neravnomerni razvoj ruskih regiona, kao i ogroman spoljni pritisak. MOSKVA- Rusija mora da odgovori na sve bezbednosne izazove tako što će pobediti u specijalnoj… »
Medvedev: Pred Rusijom je sedam izazova, a pobeda u SVO biće odgovor na sve bezbednosne izazove

Medvedev: Pred Rusijom je sedam izazova, a pobeda u SVO biće odgovor na sve bezbednosne izazove

Sputnik pre 8 sati
Rusija mora da odgovori na izazov koji se tiče bezbednosti zemlje tako što će pobediti u specijalnoj vojnoj operaciji, izjavio je predsednik stranke „Jedinstvena Rusija“ i zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev tokom sastanka… »

Vesti dana »