Povezane vesti
Olja Karleuša sa bogatim suprugom na Ćaninom koncertu, podržala Minu Kostić: "Osuđujem sve kolege" - Maja Marijana došla sva u…
Blic pre 1 sat
Ćana je otkrila da je zbog stresa pred koncert značajno smršala i da ceo dan nije ništa jela zbog perfekcionizma i priprema. Pevačica je istakla važnost podrške porodice i kolega, a najavila je i veseli afterparti. Pevačica Ćana večeras će održati… »
"Osuđujem sve kolege", Olja došla na Ćanin koncert i podržala Minu Kostić: Maja Marijana u belom, "Ja sam faca"
Telegraf pre 56 minuta
Pevačica Ćana večeras će održati koncert na Tašmajdanu, a veliki broj poznatih ličnosti doašo je da podrži pevačicu. Pevačica Maja Marijana nije krila koliko je ponosna na koleginicu, dok je pevačica Olja Karleuša došla u pratnji bogatog supruga… »
"Smršala sam, pod stresom sam" Ćana pred koncert na Tašmajdanu otkrila kako se oseća, pa progovorila o porodici: "Sinu sam…
Blic pre 2 sata
Najavila je da tokom koncerta neće biti bakšiša, ali da sledi ludi afterparti, dok je probu opisala kao fenomenalnu. Ćanin sin Luka prvi je stigao na koncert, noseći luksuzni zlatni sat, i podržao majku na njenom velikom danu. Folk zvezda Ćana večeras je… »
Vatra na bini, maskota na štulama i svetleće odelo: Ćana napravila šou, pa izvela mladu koleginicu pred publiku: I ona sa…
Blic pre 1 sat
Sanja Vučić bila je gost na koncertu i atmosferu je podigla svojim nastupom u crnoj haljini. Aparat za izbacivanje vatre stvorio je poseban efekat i doprineo vizuelnom utisku. Ćana je poznata po dobrom performansu, te nije ni čudo da je na koncertu na… »
Estrada se sjatila na Ćanin koncert: Pevačica se pojavila u besnoj mašini, a ove zvezde su joj specijalni gosti
Mondo pre 1 sat
Svoj veliki solistički koncert na Tašmajdanu večeras održava Stanojka Mitrović Ćana, jedna od najprepoznatljivijih pevačica domaće narodne muzike. Poznata po hitovima koji godinama ne gube popularnost, ali i po posebnoj energiji koju donosi na scenu… »
"Smršala sam, pod tenzijom sam..." Ćana pred koncert na Tašmajdanu otkrila kako se oseća, progovorila o porodici, a evo šta su…
Kurir pre 1 sat
Folk zvezda Stanojka Mitrović Ćana večeras će na Tašmajdanu održati jedan od najvažnijih nastupa u svojoj karijeri, koncert koji i sama opisuje kao krunu dugogodišnjeg rada i uspeha. Neposredno pred izlazak na scenu, pevačica je iskreno govorila o… »
"Smršala sam, pod stresom sam" Ćana o koncertu na Tašu i porodici: "Sinu sam rekla da ne preteruje"
Telegraf pre 1 sat
Folk zvezda Ćana večeras je na Tašmajdanu doživela krunu svoje dugogodišnje karijere. Ona je pred izlazak pred publiku otvorila dušu te nam otkrila kako se spremala za ovaj spektakl. Pevačica je priznala da zbog stresa nije jela. Takođe je otkrila da je… »
Pola estrade se skupilo: Ćana Mitrović stigla u oldtajmeru (foto)
Večernje novosti pre 2 sata
VEČEAS svoj veliki solistički koncert održava Stanojka Mitrović Ćana, jedna od najprepoznatljivijih pevačica domaće narodne muzike. Foto: Novosti Da je reč o događaju koji se ne propušta, pokazuje i veliki broj njenih kolega i prijatelja sa estrade koji… »
Ćana otkrila detalje razgovora sa Đurišićkom i Zoricom Brunclik: Evo šta su joj koleginice rekle pred koncert
Mondo pre 2 sata
Poznata po hitovima koji godinama ne gube popularnost, ali i po posebnoj energiji koju donosi na scenu, Ćana je publici obećala veče ispunjeno emocijama, dobrom muzikom i brojnim iznenađenjima. Folkerka se na koncert na Tašu dovezla u besnoj mašini, a… »
Ćana uletela na koncert u oltajmeru! Publika na Tašmajdanu poludela, pevačica zapevala iz automobila svoj hit: Pogledajte…
Kurir pre 2 sata
Pevačica Stanojka Mitrović Ćana večeras je priredila pravi spektakl na Tašmajdanu, gde ju je dočekao prepun stadion i hiljade obožavalaca koji su s nestrpljenjem iščekivali početak koncerta. Već sam njen dolazak izazvao je oduševljenje prisutnih. Ćana se… »
"Bila bih tužna da nisam došla, ona je velika žena i srce" Goca Lazarević u sirena haljini stigla na koncert kod Ćane, pa…
Blic pre 3 sata
Naglasila je svoje dugogodišnje prijateljstvo sa Ćanom. U osmoj deceniji, Goca vodi računa o izgledu i zdravim navikama, što doprinosi njenoj vitalnosti i energiji na nastupima. Pevačica Goca Lazarević pojavila se večeras na Tašmajdanu kako bi pružila… »
"Sama sam, ali ne dam se": Milena Plavšić nakon dužeg vremena u javnosti, progovorila o samoći
Mondo pre 3 sata
Stanojka Mitrović Ćana, danas pravi svoj prvi veliki solistički koncert na stadionu Tašmajdan, a njena koleginica Milena Plavšić došla je kao podrška mežu prvima. Milenu retko viđamo u javnosti i poznata je kao neko ko vodi povučen i miran život, a sada… »
Estrada stiže na ćanin spektakl! Pevačica se pojavila u besnoj mašini, a evo koje zvezde će joj praviti društvo na bini (foto)…
Kurir pre 3 sata
Večeras na Tašmajdanu svoj veliki solistički koncert održava Stanojka Mitrović Ćana, jedna od najprepoznatljivijih pevačica domaće narodne muzike. Poznata po hitovima koji godinama ne gube popularnost, ali i po posebnoj energiji koju donosi na scenu… »
Goca otkrila kakva je Ćana kao prijateljica: O prijateljstvu na estradi kaže "Nemamo vremena da se viđamo"
Telegraf pre 4 sati
Večeras na Tašmajdana pevačica ćana održava svoj solistički koncert. Poznata po hitovima koji decenijama žive među publikom, ali i po energiji koju donosi na svaki nastup, Ćana je najavila veče puno emocija, dobre muzike i iznenađenja. Među prvima na… »
"Ovo je za nju šala" Milena stigla na Ćanin koncert: Pevačica pomenula zdravlje, "Teško je, živim sama..."
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Ćana večeras će zapevati pred beogradskom publikom na dugo iščekivanom solističkom koncertu na Tašmajdanu. Ćana je obećala veče puno emocija, dobre energije i velikih hitova, a među prvima pristigle su njene kolege među kojima smo zatekli Milenu… »
Prvi stigao da podrži majku, a svi gledaju samo u njega! Sin pevačice Ćane uslikan na Tašmajdanu: Na ruci mu sija debeli…
Blic pre 4 sati
Nasledio je majčin šarm i pokazao dobar ukus za skupocene aksesoare. Ćana je iskreno rekla da još nije upoznala nijednu Lukinu devojku, jer želi da to bude ozbiljna veza. Sve je spremno za večerašnji spektakl na Tašmajdanu gde će folk zvezda Ćana održati… »
Ćanin sin pokazao još jednom da joj je najveća podrška: Snimili smo Luku uoči koncerta, vodi računa o svakom detalju
Mondo pre 4 sati
Stanojka Mitrović Ćana, poznata po specifičnim performansima na veseljima, danas pravi svoj prvi veliki solistički koncert na stadionu Tašmajdan. Ćana je, iskreno otkrila i da se odlučila na koncert nakon što je videla da je "Jakov Jozinović održao 10… »
Ovo je zgodni sin jedinac pevačice Ćane: Spreman za majčin spektakl na Tašmajdanu - stigao skockan tip - top
Telegraf pre 4 sati
Večeras će jedna od najomiljenijih folk pevačica, Stanojka Mitrović Ćana, stati pred beogradsku publiku na velikom koncertu na Tašmajdanu, događaju koji njeni fanovi s nestrpljenjem iščekuju već nedeljama. Poznata po hitovima koji decenijama žive među… »
Vesti dana »
Rubio: Svi brodovi u Ormuskom moreuzu moraju da slede naredbe SAD
Politika pre 1 satjoš 56 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za nedelju: Mogući grad i olujni vetar u više delova Srbije
Šabačke novosti pre 5 satijoš 25 povezanih