Povezane vesti

KAJEM SE ŠTO SAM REKLA DA PIJEM LEKOVE! Rada Manojlović otkrila ŠTA JE MILAN STANKOVIĆ PORUČIO JAVNOSTI!

KAJEM SE ŠTO SAM REKLA DA PIJEM LEKOVE! Rada Manojlović otkrila ŠTA JE MILAN STANKOVIĆ PORUČIO JAVNOSTI!

Svet & Skandal pre 25 dana
Popularna folk pevačica Rada Manojlović otvoreno je progovorila o aktuelnostima iz svog privatnog i profesionalnog života, bez ustručavanja komentarišući ponašanje svojih kolega sa estradne scene. Između ostalog, osvrnula se na svoje muzičke početke… »
"Milan mi je rekao da vam prenesem..." Rada Manojlović o Stankovićevom povratku na estradu!

"Milan mi je rekao da vam prenesem..." Rada Manojlović o Stankovićevom povratku na estradu!

Kurir pre 25 dana
Rada Manojlović govorila je o novostima u svojoj karijeri, pričama koje prate javne ličnosti, ali i o povratku Milana Stankovića na scenu. Poznata pevačica je na samom početku progovorila je o utiscima koje nosi sa sinoćnjeg koncerta Stanojke Mitrović… »
"Prodavala sam na pijaci, to me je othranilo" Pevačica danas uživa u luksuzu, a nekada je živela na selu: "Ne stidim se toga"…

"Prodavala sam na pijaci, to me je othranilo" Pevačica danas uživa u luksuzu, a nekada je živela na selu: "Ne stidim se toga"…

Blic pre 25 dana
Otvoreno je govorila o svom mentalnom zdravlju, priznajući da joj je pomoć psihologa ranije mnogo značila. Dotakla je i temu incidenata na nastupima, naglasivši da zbog porodične podrške i discipline nije imala problema sa publikom. Rada Manojlović sinoć… »

Vesti dana »