Повезане вести

КАЈЕМ СЕ ШТО САМ РЕКЛА ДА ПИЈЕМ ЛЕКОВЕ! Рада Манојловић открила ШТА ЈЕ МИЛАН СТАНКОВИЋ ПОРУЧИО ЈАВНОСТИ!

КАЈЕМ СЕ ШТО САМ РЕКЛА ДА ПИЈЕМ ЛЕКОВЕ! Рада Манојловић открила ШТА ЈЕ МИЛАН СТАНКОВИЋ ПОРУЧИО ЈАВНОСТИ!

Свет & Скандал пре 2 дана
Популарна фолк певачица Рада Манојловић отворено је проговорила о актуелностима из свог приватног и професионалног живота, без устручавања коментаришући понашање својих колега са естрадне сцене. Између осталог, осврнула се на… »
"Милан ми је рекао да вам пренесем..." Рада Манојловић о Станковићевом повратку на естраду!

"Милан ми је рекао да вам пренесем..." Рада Манојловић о Станковићевом повратку на естраду!

Курир пре 2 дана
Рада Манојловић говорила је о новостима у својој каријери, причама које прате јавне личности, али и о повратку Милана Станковића на сцену. Позната певачица је на самом почетку проговорила је о утисцима које носи са синоћњег… »
"Продавала сам на пијаци, то ме је отхранило" Певачица данас ужива у луксузу, а некада је живела на селу: "Не стидим се тога"…

"Продавала сам на пијаци, то ме је отхранило" Певачица данас ужива у луксузу, а некада је живела на селу: "Не стидим се тога"…

Блиц пре 2 дана
Отворено је говорила о свом менталном здрављу, признајући да јој је помоћ психолога раније много значила. Дотакла је и тему инцидената на наступима, нагласивши да због породичне подршке и дисциплине није имала проблема са… »

Вести дана »