Povezane vesti
KAJEM SE ŠTO SAM REKLA DA PIJEM LEKOVE! Rada Manojlović otkrila ŠTA JE MILAN STANKOVIĆ PORUČIO JAVNOSTI!
Svet & Skandal 14.06.2026
Popularna folk pevačica Rada Manojlović otvoreno je progovorila o aktuelnostima iz svog privatnog i profesionalnog života, bez ustručavanja komentarišući ponašanje svojih kolega sa estradne scene. Između ostalog, osvrnula se na svoje muzičke početke… »
"Milan mi je rekao da vam prenesem..." Rada Manojlović o Stankovićevom povratku na estradu!
Kurir 14.06.2026
Rada Manojlović govorila je o novostima u svojoj karijeri, pričama koje prate javne ličnosti, ali i o povratku Milana Stankovića na scenu. Poznata pevačica je na samom početku progovorila je o utiscima koje nosi sa sinoćnjeg koncerta Stanojke Mitrović… »
"Prodavala sam na pijaci, to me je othranilo" Pevačica danas uživa u luksuzu, a nekada je živela na selu: "Ne stidim se toga"…
Blic 14.06.2026
Otvoreno je govorila o svom mentalnom zdravlju, priznajući da joj je pomoć psihologa ranije mnogo značila. Dotakla je i temu incidenata na nastupima, naglasivši da zbog porodične podrške i discipline nije imala problema sa publikom. Rada Manojlović sinoć… »
Vesti dana »
Srbiju zahvatio jak toplotni talas: RHMZ izdao narandžasti meteoalarm
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 27 povezanih
Eskalacija sukoba na Bliskom istoku: Američki napadi na Iran i skok cena nafte
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 31 povezana
(Video) Albanci ruše srpske objekte Kancelarija za KiM: Rušenje motela na Gazivodama slom prava i pravde za Srbe na KiM
Dnevnik pre 9 minutajoš 18 povezanih
Meteorolog najavio dve nedelje tropskih vrućina: Evo kada stiže osveženje i mogući preokret vremena
NIN pre 24 minutajoš 26 povezanih
(Foto, video) Tuga, ginu vatrogasci u požarima: Evakuisano skoro 2.000 turista iz Grčke
Dnevnik pre 2 satajoš 18 povezanih