Povezane vesti

PAO ide po Željka Obradovića: "Na sve ili ništa"

PAO ide po Željka Obradovića: "Na sve ili ništa"

B92 pre 1 sat
Grčki Panatinaikos želi da u svoje redove dovede Želimira Obradovića. Panatinaikos je u ponedeljak objavio da se rastao sa trenerom Erginom Atamanom. Željko Obradović je tvorac najuspešnije ere u istoriji Panatinaikosa. On je sa grčkom ekipom osvojio čak… »
Željko - Prepreka više nema, PAO ide na sve ili ništa!

Željko - Prepreka više nema, PAO ide na sve ili ništa!

Sportske.net pre 1 sat
Nije više tajna da je Željko Obradović najveća želja Panatinaikosa, a sada će se priča ubrzati zbog dogovora između Atamana i Janakopulosa. Turski stručnjak je završio svoju misiju u Panatinaikosu nakon sezone bez ijednog trofeja, PAO je izgledao veoma… »
Ataman je prva želja ovog evroligaškog kluba!

Ataman je prva želja ovog evroligaškog kluba!

Sportske.net pre 1 sat
Selektor reprezentacije Turske i čovek koji je do danas vodio Panatinaikos, Ergin Ataman, završio je svoju misiju u Atini, mnogi će reći bezuspešno zbog sezone bez trofeja. Ipak, Ataman bi mogao vrlo brzo da pronađe novi posao. Kako navodi grčka… »
Najveći svih vremena se vraća na mesto uspeha?! Panata daje sve za Željka Obradovića!

Najveći svih vremena se vraća na mesto uspeha?! Panata daje sve za Željka Obradovića!

Hot sport pre 2 sata
Grčki mediji javljaju! Posle zvaničnog rastanka sa Erginom Atamanom, Panatinaikos je potpuno usmerio pažnju ka novom treneru, a prema pisanju grčke Gazzete, prva i najveća želja kluba je Željko Obradović. Ataman je napustio klupu atinskog velikana posle… »
Panatinaikos razbija SEF za Željka Obradovića: Janakopulos krenuo u potpunu ofanzivu...

Panatinaikos razbija SEF za Željka Obradovića: Janakopulos krenuo u potpunu ofanzivu...

Kurir pre 1 sat
Posle zvaničnog rastanka sa Erginom Atamanom, Panatinaikos je u potpunosti okrenut jednoj ideji — povratku Željka Obradovića na klupu atinskog velikana. Željko Obradović je već mesecima na radaru Panatinaikosa, odlaskom Atamana ova solucija postaje… »
Kraj! Ataman napustio Panatinaikos! Stiže Željko Obradović?

Kraj! Ataman napustio Panatinaikos! Stiže Željko Obradović?

Kurir pre 1 sat
Kako je objavio novinar "SDNA" Džordž Zakas, Panatinaikos i Ergin Ataman su se rastali nakon tri godine saradnje. Sastanak između turskog stručnjaka i vlasnika kluba Dimitrisa Janakopulosa završen je dogovorom o sporazumnom rastanku, čime je okončana… »
Ataman nije više trener Panatinaikosa

Ataman nije više trener Panatinaikosa

Sputnik pre 1 sat
Turski stručnjak Ergin Ataman nije više trener košarkaša Panatinaikosa, saopštio je grčki klub. U saopštenju se navodi da je Ataman napustio Panatinaikos posle sastanka sa vlasnikom kluba Dimitrisom Janakopulosom. Turski trener je imao ugovor sa grčkim… »
Ataman ipak odlazi Oprostio se od navijača: Ponosan sam što sam radio sa Panatinaikosom i porodicom Janakopulos

Ataman ipak odlazi Oprostio se od navijača: Ponosan sam što sam radio sa Panatinaikosom i porodicom Janakopulos

Dnevnik pre 1 sat
ATINA: ”Zaista sam proveo neverovatno vreme u Atini, u ovoj divnoj zemlji, ponosan sam što sam radio sa Panatinaikosom i porodicom Janakopulos”, izjavio je dosadašnji trener kluba iz Atine Ergin Ataman. Panatinaikos je saopštio da Ataman od danas nije… »
Panatinaikos otpustio Ergina Atamana

Panatinaikos otpustio Ergina Atamana

RTS pre 2 sata
Turski stručnjak Ergin Ataman više nije trener košarkaša Panatinaikosa, saopštio je grčki klub. Ergin Ataman je zvanično napustio atinski klub posle sastanka sa vlasnikom Dimitrisom Janakopulosom, iako je imao važeći ugovor do juna 2027. godine. "Zaista… »
Janakopulosova poruka Atamanu na rastanku: ''Imao sam san...''

Janakopulosova poruka Atamanu na rastanku: ''Imao sam san...''

Sportske.net pre 3 sata
Kako se i očekivalo, Ergin Ataman i Panatinaikos su okončali saradnju posle neuspešne i turbulentne sezone, u kojoj atinski velikan nije uspeo da se plasira na Fajnal-for Evrolige, a onda ni da osvoji titulu na domaćoj sceni. Tokom sezone su se iz… »
Otkaz nakon izuzetno loše sezone, da li se Žoc vraća u svoj klub?! Panatinaikos digao ruke od Atamana!

Otkaz nakon izuzetno loše sezone, da li se Žoc vraća u svoj klub?! Panatinaikos digao ruke od Atamana!

Hot sport pre 2 sata
To je kraj ove saradnje! Ergin Ataman više nije trener Panatinaikosa, potvrdio je atinski klub posle sastanka turskog stručnjaka sa vlasnikom Dimitrisom Janakopulosom. Ataman je imao još godinu dana ugovora, ali je saradnja završena posle tri sezone. U… »
Ergin Ataman i PAO se razišli, „vreme je za novu eru“

Ergin Ataman i PAO se razišli, „vreme je za novu eru“

Sport klub pre 3 sata
Posle tri godine i četiri trofeja, Ergin Ataman više nije trener Panatinaikosa iz Atine, zvanično je potvrđeno. Sve je saopšteno snimkom koji je zeleni klub iz Atine podelio na društvenim mrežama uz kratak natpis_ „Hvala, Ergine.“ U snimku se nalaze neki… »
Ataman: Ponosan sam što sam radio sa Panatinaikosom i porodicom Janakopulos

Ataman: Ponosan sam što sam radio sa Panatinaikosom i porodicom Janakopulos

Večernje novosti pre 2 sata
Zaista sam proveo neverovatno vreme u Atini, u ovoj divnoj zemlji, ponosan sam što sam radio sa Panatinaikosom i porodicom Janakopulos, izjavio je dosadašnji trener kluba iz Atine Ergin Ataman. Photo: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia… »
Janakopulos uručio otkaz Atamanu! Turčin više nije trener Panatinaikosa (video)

Janakopulos uručio otkaz Atamanu! Turčin više nije trener Panatinaikosa (video)

Večernje novosti pre 3 sata
Ergin Ataman više nije trener Panatinaikosa, zvanično je objavio grčki klub.. FOTO: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia Ataman je preuzeo Panatinaikos u leto 2023. godine u okviru ambicioznog trogodišnjeg projekta potpune rekonstrukcije kluba, a… »
Ergin Ataman više nije trener Panatinaikosa

Ergin Ataman više nije trener Panatinaikosa

Politika pre 2 sata
Janakopulos smenio Atamana uprkos ugovoru do 2027. Turski stručnjak Ergin Ataman nije više trener košarkaša Panatinaikosa, saopštio je danas grčki klub. U saopštenju se navodi da je Ataman napustio Panatinaikos posle sastanka sa vlasnikom kluba… »
Bomba iz Grčke: Panatinaikos "daje sve" za Željka Obradovića!

Bomba iz Grčke: Panatinaikos "daje sve" za Željka Obradovića!

Telegraf pre 2 sata
Posle zvaničnog rastanka sa Erginom Atamanom, Panatinaikos je u potpunosti okrenut jednoj ideji — povratku Željka Obradovića na klupu atinskog velikana. Kako navodi grčka Gazzetta, „zeleni“ su završili saradnju sa turskim stručnjakom posle tri godine, u… »
Doviđenja, Atamane!

Doviđenja, Atamane!

Sportske.net pre 3 sata
Zvanično je, Ergin Ataman i Panatinaikos neće nastaviti zajedno u narednoj sezoni. Klub je potvrdio na zvaničnim kanalima da će Ataman napustiti kormilo posle neuspešne sezone. Olimpijakos je ove sezone uspeo da se domogne trofeja u domaćem šampionatu… »
Kraj ere u Atini: Rastali se Panatinaikos i Ataman

Kraj ere u Atini: Rastali se Panatinaikos i Ataman

Euronews pre 3 sata
Ergin Ataman više nije trener Panatinaikosa, čime je završena jedna od najuspešnijih epizoda u novijoj istoriji atinskog velikana, prenose grčki mediji. Prema informacijama koje je objavio novinar SDNA Džordž Zakas, Panatinaikos i trofejni turski… »
Ergin Ataman dobio otkaz u Panatinaikosu: Da li je vreme za Željka Obradovića?

Ergin Ataman dobio otkaz u Panatinaikosu: Da li je vreme za Željka Obradovića?

Mondo pre 3 sata
Ergin Ataman više nije trener Panatinaikosa, zvanično je potvrdio atinski velikan. Nakon razočarenja u Evroligi i poraza u finalu grčkog prvenstva, turski trener će napustiti klub sa kojim je osvojio Evroligu i grčko prvenstvo (2023) , kao i dva pehara u… »
Rastali se PAO i Ataman!

Rastali se PAO i Ataman!

B92 pre 3 sata
Ergin Ataman više nije trener Panatinaikosa, zvanično je objavio grčki klub. Panatinaikos i Ataman su se rastali nakon tri godine saradnje. Kako su preneči grčki mediji, sastanak između turskog stručnjaka i vlasnika kluba Dimitrisa Janakopulosa završen… »
Panatinaikos smenio Ergina Atamana!

Panatinaikos smenio Ergina Atamana!

Telegraf pre 3 sata
Ergin Ataman nije više trener Panatinaikosa! Posle tri godine saradnje, grčki velikan zvanično se oprostio od turskog stručnjaka koji je klubu doneo povratak na evropski vrh i jedan od najvećih uspeha u novijoj istoriji. Panatinaikos je vest potvrdio… »
Đuričić napustio Atinu: Koja je sledeća stanica?

Đuričić napustio Atinu: Koja je sledeća stanica?

Kurir pre 17 sati
Iskusni srpski fudbaler Filip Đuričić zvanično je posle tri godine napustio grčki Panatinaikos, nakon što mu klub iz Atine nije ponudio novi ugovor. Tokom boravka u Panatinaikosu, 34-godišnji ofanzivni vezista odigrao je ukupno 115 utakmica, uz učinak od… »

Vesti dana »