Povezane vesti
Tepić (SSP): Dilema opozicija ili studenti veštački nametnuta
Beta pre 23 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da je izbor između studenata i opozicije "veštački nametnuta dilema". "Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način… »
Marinika Tepić: Opozicija ili studenti – veštački nametnuta dilema
Danas pre 23 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da je izbor između studenata i opozicije „veštački nametnuta dilema“. „Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način… »
Tepić (SSP): Opozicija ili studenti – veštački nametnuta dilema
Serbian News Media pre 23 dana
„Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način. SSP poštuje studentski pokret i njihovu ulogu u buđenju društva, ali političke stranke imaju obavezu da preuzmu odgovornost za političke procese“… »
Tepić (SSP): Dilema opozicija ili studenti veštački nametnuta
Radio sto plus pre 23 dana
“Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način. SSP poštuje studentski pokret i njihovu ulogu u buđenju društva, ali političke stranke imaju obavezu da preuzmu odgovornost za političke procese”… »
Tepić: Opozicija ili studenti - veštački nametnuta dilema
N1 Info pre 23 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je da je izbor između studenata i opozicije "veštački nametnuta dilema". "Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način. SSP… »
Tepić: Opozicija ili studenti - veštački nametnuta dilema
Nova pre 23 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da je izbor između studenata i opozicije "veštački nametnuta dilema". "Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način… »
Vesti dana »
Teške povrede grudnog koša i glave: Poznato stanje žena povređenih u stravičnom udesu na auto putu Miloš Veliki
Kurir pre 4 satijoš 41 povezana
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Beta pre 12 satijoš 13 povezanih
SRCE: Krnji REM dobar samo za predstavnike vlasti, kontrola nad medijima ostaje u njihovim rukama
Beta pre 4 satijoš 40 povezanih
Na Trgu republike komemorativni skup povodom godišnjice genocida u Srebrenici i protest zbog obeležavanja dana sećanja
Insajder pre 2 satajoš 33 povezane
Tenzije između SAD i Irana: Tramp preti raketama, Teheran spreman na odbranu
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 43 povezane