Povezane vesti
Tepić (SSP): Dilema opozicija ili studenti veštački nametnuta
Beta pre 5 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da je izbor između studenata i opozicije "veštački nametnuta dilema". "Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način… »
Marinika Tepić: Opozicija ili studenti – veštački nametnuta dilema
Danas pre 5 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da je izbor između studenata i opozicije „veštački nametnuta dilema“. „Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način… »
Tepić (SSP): Opozicija ili studenti – veštački nametnuta dilema
Serbian News Media pre 5 sati
„Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način. SSP poštuje studentski pokret i njihovu ulogu u buđenju društva, ali političke stranke imaju obavezu da preuzmu odgovornost za političke procese“… »
Tepić (SSP): Dilema opozicija ili studenti veštački nametnuta
Radio sto plus pre 5 sati
“Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način. SSP poštuje studentski pokret i njihovu ulogu u buđenju društva, ali političke stranke imaju obavezu da preuzmu odgovornost za političke procese”… »
Tepić: Opozicija ili studenti - veštački nametnuta dilema
N1 Info pre 6 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je da je izbor između studenata i opozicije "veštački nametnuta dilema". "Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način. SSP… »
Tepić: Opozicija ili studenti - veštački nametnuta dilema
Nova pre 6 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da je izbor između studenata i opozicije "veštački nametnuta dilema". "Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način… »
Vesti dana »
Sudija detaljno obrazložio presudu Kecmanovićima, govorio o propustima roditelja i motivima za zločin
RTS pre 15 minutajoš 97 povezanih
Policija na području Inđije zaplenila više od 100 kilograma droge, uhapšeno dvoje Beograđana
Serbian News Media pre 55 minutajoš 33 povezane
LSV o napadu na Verana Matić: Vučić je svojim batinašima dao zakon u ruke
Nova pre 2 satajoš 43 povezane
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 6 satijoš 3 povezane
Poslanici u Skupštini o pravosudnim zakonima, slučaju Senjak, sednici o poverenju Vladi
Beta pre 40 minutajoš 30 povezanih