Povezane vesti

Tepić (SSP): Dilema opozicija ili studenti veštački nametnuta

Beta pre 5 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da je izbor između studenata i opozicije "veštački nametnuta dilema". "Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način… »
Marinika Tepić: Opozicija ili studenti – veštački nametnuta dilema

Marinika Tepić: Opozicija ili studenti – veštački nametnuta dilema

Danas pre 5 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da je izbor između studenata i opozicije „veštački nametnuta dilema“. „Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način… »
Tepić (SSP): Opozicija ili studenti – veštački nametnuta dilema

Tepić (SSP): Opozicija ili studenti – veštački nametnuta dilema

Serbian News Media pre 5 sati
„Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način. SSP poštuje studentski pokret i njihovu ulogu u buđenju društva, ali političke stranke imaju obavezu da preuzmu odgovornost za političke procese“… »

Radio sto plus pre 5 sati
“Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način. SSP poštuje studentski pokret i njihovu ulogu u buđenju društva, ali političke stranke imaju obavezu da preuzmu odgovornost za političke procese”… »
Tepić: Opozicija ili studenti - veštački nametnuta dilema

N1 Info pre 6 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je da je izbor između studenata i opozicije "veštački nametnuta dilema". "Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način. SSP… »

Nova pre 6 sati
Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da je izbor između studenata i opozicije "veštački nametnuta dilema". "Ne, jedino rešenje je i studenti i mi i svi koji su u opozicionom frontu, svako doprinosi na svoj način… »

Vesti dana »