Povezane vesti

"Apsurd života da je Barbarez selektor": Ovako je Rade Bogdanović pričao, a sad diže u nebesa

"Apsurd života da je Barbarez selektor": Ovako je Rade Bogdanović pričao, a sad diže u nebesa

Mondo pre 20 dana
Rade Bogdanović nije želeo da kritikuje Bosnu i Hercegovinu uprkos katastrofalnom porazu od Švajcarske (4:1) ističući samo dobre stvari koje je pokazala ekipa selektora Sergeja Barbareza. Ono što je zanimljivo je da je Bogdanović zapravo bio protiv… »
Edin Džeko digao glas posle katastrofe Bosne protiv Švajcarske! Komšije se raspale u finišu, kapiten izneo otvorene kritike…

Edin Džeko digao glas posle katastrofe Bosne protiv Švajcarske! Komšije se raspale u finišu, kapiten izneo otvorene kritike…

Kurir pre 20 dana
Svetsko prvenstvo u SAD, Meksiku i Kanadi moglo bi prerano da se završi za Bosnu i Hercegovinu nakon ubedljivog poraza od Švajcarske (4:1). Ovaj neuspeh ozbiljno je ugrozio šanse selekcije BiH za plasman u narednu fazu, zbog čega su reprezentativci… »
Da li je to Džeko prozvao selektora Barbareza? "Naivni golovi, nije to trebalo da radimo"

Da li je to Džeko prozvao selektora Barbareza? "Naivni golovi, nije to trebalo da radimo"

Mondo pre 20 dana
Bosna i Hercegovina doživela je težak poraz od Švajcarske (4:1) na Svetskom prvenstvu u SAD, Meksiku i Kanadi koji bi mogao da bude koban po nju i njene šanse da prođe dalje. Zbog toga su fudbaleri BiH vidno razočarani napustili teren stadiona u Los… »
Granit Džaka napravio novi haos - nije provocirao Srbe, ali je započeo novi rat! Skandal majstor posle gola protiv Bosne…

Granit Džaka napravio novi haos - nije provocirao Srbe, ali je započeo novi rat! Skandal majstor posle gola protiv Bosne…

Kurir pre 20 dana
Sjajnom partijom u Los Anđelesu, Granit Džaka je prethodne noći predvodio Švajcarsku kao kapiten do ubedljive pobede nad Bosnom i Hercegovinom (4:1). Ovim trijumfom Švajcarci su praktično obezbedili plasman u nokaut fazu Svetskog prvenstva. Pored toga… »
Džaka emotivan nakon pobede nad BiH: "Boli me, jednostavno ne razumem"

Džaka emotivan nakon pobede nad BiH: "Boli me, jednostavno ne razumem"

B92 pre 20 dana
Kapiten Švajcarske Granit Džaka je u emotivnom intervjuu za javni servis govorio o pritisku i kritikama kojima je bio izložen u prethodnim danima. Švajcarci su ostvarili ubedljivu pobedu nad BiH sa 4:1, u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva, čime… »
"Boli me kad vidim šta pišete o meni": Džaka posle Bosne javno isprozivao Švajcarce

"Boli me kad vidim šta pišete o meni": Džaka posle Bosne javno isprozivao Švajcarce

Mondo pre 21 dana
Švajcarska je uspela da pobedi Bosnu i Hercegovinu 4:1 (0:0) u meču drugog kola Svetskog prvenstva. Posle kiksa protiv Katara i remija 1:1 u prvom kolu laknulo je svima u sastavu Švajcarske, pa i Granitu Džaki. Kapiten i lider ovog tima koji je u meču sa… »

Vesti dana »