Povezane vesti

"Apsurd života da je Barbarez selektor": Ovako je Rade Bogdanović pričao, a sad diže u nebesa

"Apsurd života da je Barbarez selektor": Ovako je Rade Bogdanović pričao, a sad diže u nebesa

Mondo pre 2 sata
Rade Bogdanović nije želeo da kritikuje Bosnu i Hercegovinu uprkos katastrofalnom porazu od Švajcarske (4:1) ističući samo dobre stvari koje je pokazala ekipa selektora Sergeja Barbareza. Ono što je zanimljivo je da je Bogdanović zapravo bio protiv… »
Edin Džeko digao glas posle katastrofe Bosne protiv Švajcarske! Komšije se raspale u finišu, kapiten izneo otvorene kritike…

Edin Džeko digao glas posle katastrofe Bosne protiv Švajcarske! Komšije se raspale u finišu, kapiten izneo otvorene kritike…

Kurir pre 3 sata
Svetsko prvenstvo u SAD, Meksiku i Kanadi moglo bi prerano da se završi za Bosnu i Hercegovinu nakon ubedljivog poraza od Švajcarske (4:1). Ovaj neuspeh ozbiljno je ugrozio šanse selekcije BiH za plasman u narednu fazu, zbog čega su reprezentativci… »
Granit Džaka napravio novi haos - nije provocirao Srbe, ali je započeo novi rat! Skandal majstor posle gola protiv Bosne…

Granit Džaka napravio novi haos - nije provocirao Srbe, ali je započeo novi rat! Skandal majstor posle gola protiv Bosne…

Kurir pre 4 sati
Sjajnom partijom u Los Anđelesu, Granit Džaka je prethodne noći predvodio Švajcarsku kao kapiten do ubedljive pobede nad Bosnom i Hercegovinom (4:1). Ovim trijumfom Švajcarci su praktično obezbedili plasman u nokaut fazu Svetskog prvenstva. Pored toga… »
Da li je to Džeko prozvao selektora Barbareza? "Naivni golovi, nije to trebalo da radimo"

Da li je to Džeko prozvao selektora Barbareza? "Naivni golovi, nije to trebalo da radimo"

Mondo pre 4 sati
Bosna i Hercegovina doživela je težak poraz od Švajcarske (4:1) na Svetskom prvenstvu u SAD, Meksiku i Kanadi koji bi mogao da bude koban po nju i njene šanse da prođe dalje. Zbog toga su fudbaleri BiH vidno razočarani napustili teren stadiona u Los… »
Džaka emotivan nakon pobede nad BiH: "Boli me, jednostavno ne razumem"

Džaka emotivan nakon pobede nad BiH: "Boli me, jednostavno ne razumem"

B92 pre 5 sati
Kapiten Švajcarske Granit Džaka je u emotivnom intervjuu za javni servis govorio o pritisku i kritikama kojima je bio izložen u prethodnim danima. Švajcarci su ostvarili ubedljivu pobedu nad BiH sa 4:1, u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva, čime… »
"Boli me kad vidim šta pišete o meni": Džaka posle Bosne javno isprozivao Švajcarce

"Boli me kad vidim šta pišete o meni": Džaka posle Bosne javno isprozivao Švajcarce

Mondo pre 10 sati
Švajcarska je uspela da pobedi Bosnu i Hercegovinu 4:1 (0:0) u meču drugog kola Svetskog prvenstva. Posle kiksa protiv Katara i remija 1:1 u prvom kolu laknulo je svima u sastavu Švajcarske, pa i Granitu Džaki. Kapiten i lider ovog tima koji je u meču sa… »

Vesti dana »