Povezane vesti

Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita za osnovce, danas i sutra podnošenje prigovora

Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita za osnovce, danas i sutra podnošenje prigovora

Zoom UE pre 20 dana
UŽICE – Preliminarni rezultati završnog ispita za osnovce objavljeni su na portalu Moja srednja škola. Iako je najavljeno da će to biti danas, u petak 19. juna, rezultati su malim maturantima dostupni od juče, četvrtka 18. juna, u 15 časova, navodi… »
Danas i sutra podnošenje prigovora na preliminarne rezultate male mature

Danas i sutra podnošenje prigovora na preliminarne rezultate male mature

RTV Novi Pazar pre 20 dana
Učenici osmog razreda, zajedno sa svojim roditeljima, danas i sutra mogu podnijeti prigovore na preliminarne rezultate završnog ispita objavljene jučer na portalu “Moja srednja škola”. Primjedbe je moguće uručiti u školi ili elektronski na sajtu “Moja… »
Danas i sutra podnošenje prigovora na preliminarne rezultate završnog ispita za osmake

Danas i sutra podnošenje prigovora na preliminarne rezultate završnog ispita za osmake

N1 Info pre 20 dana
Učenici osmog razreda, zajedno sa svojim roditeljima, danas i sutra mogu da podnesu prigovore na preliminarne rezultate završnog ispita, koji su objavljeni juče na portalu "Moja srednja škola". Primedbe je moguće uručiti u školi ili elektronski na sajtu… »
Maturanti sa roditeljima danas i sutra mogu da podnesu prigovore na preliminarne rezultate završnog ispita

Maturanti sa roditeljima danas i sutra mogu da podnesu prigovore na preliminarne rezultate završnog ispita

Danas pre 20 dana
Učenici osmog razreda, zajedno sa svojim roditeljima, danas i sutra mogu da podnesu prigovore na preliminarne rezultate završnog ispita, koji su objavljeni juče na portalu „Moja srednja škola“. Primedbe je moguće uručiti u školi ili elektronski na sajtu… »
Danas i sutra podnošenje prigovora na preliminarne rezultate završnog ispita

Blic pre 20 dana
Učenici osmih razreda mogu danas i sutra podneti prigovore na preliminarne rezultate završnog ispita putem portala Moja srednja škola ili direktno u školi Preliminarni rezultati objavljeni su dan ranije zahvaljujući unapređenom informacionom sistemu i… »

Euronews pre 20 dana
Učenici osmog razreda, koji su polagali završni ispit, danas i sutra mogu da podnesu eventualne prigovore na preliminarne rezultate testa koji su u četvrtak objavljeni na portalu Moja srednja škola. Prigovori mogu da se podnesu neposredno u školi ili… »
Završni ispit za osnovce: Danas i sutra podnošenje prigovora na preliminarne rezultate

Završni ispit za osnovce: Danas i sutra podnošenje prigovora na preliminarne rezultate

NIN pre 20 dana
Učenici osmog razreda, koji su polagali završni ispit, danas i sutra mogu da podnesu eventualne prigovore na preliminarne rezultate testa koji su u četvrtak objavljeni na portalu Moja srednja škola. Prigovori mogu da se podnesu neposredno u školi ili… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita: Otvoren rok za prigovore, sledi popunjavanje liste želja

Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita: Otvoren rok za prigovore, sledi popunjavanje liste želja

Newsmax Balkans pre 20 dana
Preliminarni rezultati završnog ispita koji su polagali učenici osmog razreda dostupni su na nivou škola preko portala Moja srednja škola, saopštilo je Ministarstvo prosvete. Učenicima i roditeljima omogućeno je i podnošenje eventualnih prigovora na… »

RTV pre 20 dana
BEOGRAD - Učenici osmog razreda, koji su polagali završni ispit, danas i sutra mogu da podnesu eventualne prigovore na preliminarne rezultate testa koji su u četvrtak objavljeni na portalu Moja srednja škola. Prigovori mogu da se podnesu neposredno u… »
Osmaci danas saznaju kako su uradili malu maturu

Osmaci danas saznaju kako su uradili malu maturu

RTK pre 20 dana
Preliminarni rezultati završnog ispita koji su polagali učenici osmog razreda biće dostupni danas, na nivou škola i preko portala Moja srednja škola. Tokom današnjeg dana učenicima i roditeljima biće omogućeno i podnošenje eventualnih prigovora na… »

Telegraf pre 20 dana
Danas preliminarni rezultati završnog ispita

Danas preliminarni rezultati završnog ispita

NIN pre 20 dana
Preliminarni rezultati završnog ispita koji su polagali učenici osmog razreda biće dostupni danas, na nivou škola i preko portala Moja srednja škola. Tokom današnjeg dana učenicima i roditeljima biće omogućeno i podnošenje eventualnih prigovora na… »
Osmaci danas dobijaju preliminarne rezultate. Počinje "borba" za mesta u srednjim školama, danas mogući prigovori.

Osmaci danas dobijaju preliminarne rezultate. Počinje "borba" za mesta u srednjim školama, danas mogući prigovori.

Dnevnik pre 20 dana
Konačni rezultati male mature biće objavljeni u ponedeljak, 22. juna 2026. godine. Preliminarni rezultati završnog ispita koji su polagali učenici osmog razreda biće dostupni danas, na nivou škola i preko portala Moja srednja škola. Tokom današnjeg dana… »
PRELIMINARNI REZULTATI MALE MATURE DANAS NA PORTALU „MOJA SREDNJA ŠKOLA“: Evo kada se podnose prigovori i objavljuju konačni…

PRELIMINARNI REZULTATI MALE MATURE DANAS NA PORTALU „MOJA SREDNJA ŠKOLA“: Evo kada se podnose prigovori i objavljuju konačni…

Ozon pre 20 dana
SREMSKA MITROVICA – Učenici osmog razreda i njihovi roditelji danas mogu da pogledaju preliminarne rezultate završnog ispita, koji će biti objavljeni na nivou škola, ali i putem portala „Moja srednja škola“. Istovremeno, tokom dana biće omogućeno… »
Preliminarni rezultati završnog ispita danas na portalu Moja srednja škola

Euronews pre 20 dana

RTV pre 20 dana
BEOGRAD - Preliminarni rezultati završnog ispita koji su polagali učenici osmog razreda biće dostupni danas, na nivou škola i preko portala Moja srednja škola. Tokom današnjeg dana učenicima i roditeljima biće omogućeno i podnošenje eventualnih prigovora… »

Vesti dana »