Povezane vesti
Danas preliminarni rezultati završnog ispita
NIN pre 1 sat
Preliminarni rezultati završnog ispita koji su polagali učenici osmog razreda biće dostupni danas, na nivou škola i preko portala Moja srednja škola. Tokom današnjeg dana učenicima i roditeljima biće omogućeno i podnošenje eventualnih prigovora na… »
Osmaci danas dobijaju preliminarne rezultate. Počinje "borba" za mesta u srednjim školama, danas mogući prigovori.
Dnevnik pre 1 sat
Konačni rezultati male mature biće objavljeni u ponedeljak, 22. juna 2026. godine. Preliminarni rezultati završnog ispita koji su polagali učenici osmog razreda biće dostupni danas, na nivou škola i preko portala Moja srednja škola. Tokom današnjeg dana… »
PRELIMINARNI REZULTATI MALE MATURE DANAS NA PORTALU „MOJA SREDNJA ŠKOLA“: Evo kada se podnose prigovori i objavljuju konačni…
Ozon pre 3 sata
SREMSKA MITROVICA – Učenici osmog razreda i njihovi roditelji danas mogu da pogledaju preliminarne rezultate završnog ispita, koji će biti objavljeni na nivou škola, ali i putem portala „Moja srednja škola“. Istovremeno, tokom dana biće omogućeno… »
Preliminarni rezultati završnog ispita danas na portalu Moja srednja škola
Euronews pre 2 sata
Preliminarni rezultati završnog ispita koji su polagali učenici osmog razreda biće dostupni danas, na nivou škola i preko portala Moja srednja škola. Tokom današnjeg dana učenicima i roditeljima biće omogućeno i podnošenje eventualnih prigovora na… »
Preliminarni rezultati završnog ispita danas na portalu Moja srednja škola
RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Preliminarni rezultati završnog ispita koji su polagali učenici osmog razreda biće dostupni danas, na nivou škola i preko portala Moja srednja škola. Tokom današnjeg dana učenicima i roditeljima biće omogućeno i podnošenje eventualnih prigovora… »
Vesti dana »
Opozicija o uslovima rada: Dok Vučić i Salapura ćute, u Linglongu ginu mladi životi
N1 Info pre 20 minutajoš 25 povezanih
Švajcarska potvrdila da su otkazani pregovori SAD i Irana, Vašington i Teheran naveli razloge
Danas pre 45 minutajoš 14 povezanih
Nova kontroverzna proslava gola Džake: „Uvek se digne velika prašina oko mene!“
Hot sport pre 4 minutajoš 30 povezanih
"Čuo sam kako kost puca...": Selektor progovorio o jezivoj povredi svog igrača na Mundijalu
Telegraf pre 2 satajoš 16 povezanih