Povezane vesti
"Pokazivao je snimke naših odnosa" Kristina se oglasila nakon što je Kristijan završio u policiji: Išla sam kod psihijatra…
Kurir pre 4 sati
Nakon što je Kristijan Golubović završio u policiji, on je za Kurir ispričao svoju stranu priče, a sada se oglasila i Kristina Spalević i iz svog ugla objasnila zbog čega je došlo do toga. Ona je sada ispričala zašto ga je prijavila, ali je i istakla da… »
"Da li neko može ovo da zaustavi?" Oglasila se Kristina nakon što je Kristijan dobio zabranu prilaska
Telegraf pre 5 sati
Kristina Spalević prijavila je bivšeg partnera Kristijana Golubovića zbog navodnog uznemiravanja i pretnji, nakon čega su mu izrečene mere zabrane prilaska i komunikacije. Prema saznanjima, Kristina Spalević (1997. godište) obratila se policiji u sredu i… »
"Pokazivao je snimke naših odnosa, ugrožena mi je bezbednost" Oglasila se Kristina Spalević nakon što je Kristijan dobio…
Blic pre 5 sati
Otkriva da je Kristijan delio njihove intimne snimke: 'Njegov cilj je da mi uzmu decu'. Kristina tvrdi da se više zbog njega ne oseća bezbedno. Kristina Spalević oglasila se nakon što je Kristijan Golubović završio u policiji zbog navodnih pretnji… »
"Brinem za decu, neće živeti čisto i uredno" Kristijan Golubović otkrio šok cifru koju Kristina zaradi za 4 sata na Pinku…
Blic pre 5 sati
Golubović optužuje Kristinu da mu namešta krivična dela kako bi završio u zatvoru i tvrdi da su njene prijave neistinite. Takođe je izneo teške optužbe na račun njenih roditelja, tvrdeći da su nezahvalni i da im je mnogo pomogao. Kristijan Golubović… »
Stravično obraćanje Kristine Spalević! Tvrdi da joj je život ugrožen i šalje jezivo upozorenje javnosti: "Ako mi se nešto…
Kurir pre 6 sati
Prema navodima domaćih medija, Kristina Spalević je u sredu prijavila bivšeg partnera Kristijana Golubovića, tvrdeći da joj je slao preteće poruke i da ju je uznemiravao. Kako se dalje navodi, nadležni organi postupili su po prijavi, nakon čega su… »
"Kristina je cinkaroš i žena sumnjivog morala" Oglasio se Kristijan Golubović nakon što ga je bivša prijavila policiji za…
Kurir pre 6 sati
Kristijan Golubović se oglasio na društvenim mrežama nakon što je otkriveno da ga je bivša nevenčana supruga Kristina Spalević prijavila policiji zbog pretnji koje joj je uputio preko poruka. Prema pisanju Telegrafa, on je završio u stanici i izrečena mu… »
"Spaleviće sam iz blata doveo..." Kristijan se oglasio za Telegraf: "Brinem za decu, neće živeti čisto i uredno"
Telegraf pre 5 sati
Kako smo danas nezvanično saznali pobednik Farme Kristijan Golubović ponovo je zavšio u policiji pošto ga je bivša partnerka Kristina Spalević prijavila zbog navodnog uznemiravanja i pretnji, nakon čega su mu izrečene mere zabrane prilaska i… »
"Spavala je sa mnom, a onda zvala policiju!" Kristijan Golubović se oglasio za Kurir i izneo šokantne tvrdnje o Kristini…
Kurir pre 6 sati
Kristijan Golubović oglasio se za Kurir nakon prijave koju je podnela njegova bivša partnerka Kristina Spalević. On tvrdi da je duboko razočaran razvojem situacije i navodi da će istinu dokazati pred sudom, gde planira da zatraži izvođenje svih… »
"Namestila mi zatvor, a slikala mi se kako se slikala": Oglasio se Kristijan nakon što je završio u policiji
Mondo pre 6 sati
Kristijan Golubović se oglasio nakon što je završio u policiji zbog navodnih pretnji upućenih bivšoj partnerki Kristini Spalević. Ovim povodom se oglasio i izneo svoju stranu priče. - Ljudi, nećete verovati sad šta mi se desilo, Kristina Spalević, stari… »
"Namestila mi zatvor, slala mi intiman sadržaj..." Oglasio se Kristijan nakon što je završio u policiji
Telegraf pre 7 sati
Kristijan Golubović se oglasio nakon što je završio u policiji zbog navodnih pretnji upućenih bivšoj partnerki Kristini Spalević. Ovim povodom se oglasio i izneo svoju stranu priče. - Ljudi, nećete verovati sad šta mi se desilo, Kristina Spalević, stari… »
Kristijan Golubović ponovo u policiji! Bivša partnerka Kristina Spalević ga prijavila, reagovalo i tužilaštvo
Kurir pre 7 sati
Kako prenose domaći mediji, bivši učesnik rijalitija i pobednik "Farme" Kristijan Golubović ponovo se našao u centru pažnje nakon što ga je bivša partnerka Kristina Spalević navodno prijavila zbog uznemiravanja i pretnji. Prema istim navodima, nakon… »
"Namestila mi zatvor, a slala mi intimni sadržaj - sve ću da otkrijem" Oglasio se Kristijan Golubović nakon što je završio u…
Blic pre 7 sati
Kristina Spalević je prijavila Golubovića policiji zbog pretećih poruka i uznemiravanja, što su potvrdili i nadležni organi. Goluboviću su izrečene hitne mere zabrane prilaska i komunikacije sa Kristinom. Kristijan Golubović se oglasio nakon što je… »
Kristijan Golubović ponovo u policiji, odmah mu izrečena hitna mera
Blic pre 7 sati
Nadležni organi su brzo reagovali i izrekli Goluboviću hitne mere zabrane prilaska i komunikacije. Slučaj je prosleđen Drugo osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu koje će voditi dalju istragu. Kristijan Golubović ponovo je završio u policiji pošto ga je… »
Kristijan Golubović ponovo u policiji: Prijavila ga Kristina, hitno reagovalo tužilaštvo
Mondo pre 7 sati
Kako prenose domaći mediji, bivši učesnik rijalitija i pobednik "Farme" Kristijan Golubović ponovo se našao u centru pažnje nakon što ga je bivša partnerka Kristina Spalević navodno prijavila zbog uznemiravanja i pretnji. Prema istim navodima, nakon… »
Kristijan Golubović ponovo u policiji zbog pretnji, izrečene mu mere zabrane prilaska i komunikacije
Telegraf pre 7 sati
Kako nezvanično saznaje naš portal pobednik Farme Kristijan Golubović ponovo je zavšio u policiji pošto ga je bivša partnerka Kristina Spalević prijavila zbog navodnog uznemiravanja i pretnji, nakon čega su mu izrečene mere zabrane prilaska i… »
Vesti dana »
Student za Mašinu: Zvučni top pomenut kao jedna od mogućih pretnji, i to pred protest na Autokomandi, ne pred 15. mart
Mašina pre 43 minutajoš 22 povezane
Evo koliko novca će zaraditi Bosna i Hercegovina ako prođe grupu na Svetskom prvenstvu
Telegraf pre 2 satajoš 55 povezanih