Povezane vesti

Evropski mediji: Tramp teško uvredio Đorđu Meloni, ali i Merca, Makrona i papu

N1 Info pre 2 minuta
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp je uvredama oblatio svoje savezničke lidere Fridriha Merca, Emanuela Makrona, pa čak i rimskog papu, dok je vlada u Rimu ocenila da je posebno tešku uvredu uputio premijerki Đorđi Meloni zbog… »

Danas pre 3 minuta
redsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp je uvredama oblatio svoje savezničke lidere Fridriha Merca, Emanuela Makrona, pa čak i rimskog papu, dok je vlada u Rimu ocenila da je posebno tešku uvredu uputio premijerki Đorđi Meloni zbog čega… »
Tramp teško uvredio Đorđu Meloni, ali i Merca, Makrona i papu

Tramp teško uvredio Đorđu Meloni, ali i Merca, Makrona i papu

Nova pre 12 minuta
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp (Trump) je uvredama oblatio svoje savezničke lidere Fridriha Merca, Emanuela Makrona, pa čak i rimskog papu, dok je vlada u Rimu ocenila da je posebno tešku uvredu uputio premijerki Đorđi Meloni… »
Meloni odbrusila Trampu: Ni ja, ni Italija ne preklinjemo nikoga

Meloni odbrusila Trampu: Ni ja, ni Italija ne preklinjemo nikoga

Vreme pre 4 sati
Američki predsednik Donald Tramp napravio je novi diplomatski skandal tvrdnjom da ga je premijerka Italije Đorđa Meloni „preklinjala“ za zajedničku fotografiju. Italijanska premijerka Đorđa Meloni poručila je da ni ona, niti Italija nikoga ništa ne mole… »
Tramp: Nakon rata sa Iranom ne postoje granice mojoj moći

Newsmax Balkans pre 5 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je nakon rata sa Iranom otkrio da "ne postoje granice" njegovoj moći. U intervjuu za portal Axsios, Tramp je više puta govorio o moći kroz prizmu uticaja na druge lidere, navodeći da su… »

Sputnik pre 7 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je nakon rata sa Iranom otkrio da "ne postoje granice" njegovoj moći. Tramp je više puta govorio o moći kroz prizmu uticaja na druge lidere, navodeći da su mu učesnici samita G7… »

Telegraf pre 13 sati
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je u intervjuu za emisiju "Axios show" da je nakon rata sa Iranom otkrio da "ne postoje granice" njegovoj moći, dok nova knjiga novinara Megi Haberman i Džonatana Svona otkriva da sebe poredi… »

Vesti dana »