Povezane vesti
„Moj brat se sakrio u vreći pirinča“: Izbeglice zvezde Mundijala
BBC News pre 1 sat
Odbrambeni igrač Nemačke Antonio Ridiger, čija je porodica pobegla od građanskog rata u Sijera Leoneu, zalaže se za promenu globalnog stava prema izbeglicama. Kada je Nemac Antonio Ridiger ušao na teren sa klupe u meču prvog kola Svetskog prvenstva i… »
Južne vesti pre 1 sat
BBC Nestori Irankunda, Antonio Ridiger i Alfonso Dejvis predstavljaju Australiju, Nemačku i Kanadu na Svetskom prvenstvu – i svi imaju veze sa Afrikom kao izbeglice. Kada je Nemac Antonio Ridiger ušao na teren sa klupe u meču prvog kola Svetskog… »
Radio 021 pre 1 sat
Odbrambeni igrač Nemačke Antonio Ridiger, čija je porodica pobegla od građanskog rata u Sijera Leoneu, zalaže se za promenu globalnog stava prema izbeglicama. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. BBC Nestori Irankunda, Antonio Ridiger i Alfonso… »
Danas pre 1 sat
Kada je Nemac Antonio Ridiger ušao na teren sa klupe u meču prvog kola Svetskog prvenstva i pobede 7:1 nad Kurasaom na stadionu u Hjustonu – znao je da će njegova velika porodica ponosno posmatrati. Ali stvari su mogle da budu sasvim drugačije da… »
"Moj brat se sakrio u vreći pirinča": Izbeglice zvezde Mundijala
NIN pre 1 sat
Kada je Nemac Antonio Ridiger ušao na teren sa klupe u meču prvog kola Svetskog prvenstva i pobede 7:1 nad Kurasaom na stadionu u Hjustonu - znao je da će njegova velika porodica ponosno posmatrati. Ali stvari su mogle da budu sasvim drugačije da… »
Mundijal obara rekorde: Da li gledamo najposećenije Svetsko prvenstvo u istoriji?
Radio 021 pre 3 sata
Mnogi su pre početka Mundijala tvrdili da će proširenje na 48 reprezentacija doneti manje kvaliteta i praznije tribine. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Međutim, prvi dani turnira pokazali su suprotno. FIFA je saopštila da je 16. jun 2026… »
Vesti dana »
Ovaj grad u Srbiji već gori na 31 stepen! Presek temperatura u 10 sati za nevericu, a sutra još toplije
Blic pre 19 minutajoš 18 povezanih
AMSS: Raspust je i biće gužvi, automobili na granici u Preševu čekaju oko sat
Nedeljnik pre 59 minutajoš 13 povezanih