Povezane vesti
"Najponosnija sam žena u Srbiji", Jovana Jeremić ušla u ring kod Tigra: "Otac bi bio zahvalan što si me spasao"
Telegraf pre 1 dan
Voditeljka Jovana Jeremić javno je čestitala svom partneru, kik-bokseru Milošu Stojanoviću Tigru, nakon njegove nove velike pobede u ringu, ne krijući emocije i ponos zbog uspeha koji je ostvario. Jovana se oglasila na društvenim mrežama i uputila… »
"Ja sam najponosnija žena u Srbiji" Jovana Jeremić u šortsu ušla u ring kod Tigra, pa je preplavile emocije: "Moj otac bi ti…
Blic pre 2 dana
U dirljivoj poruci, zahvalila je Milošu što ju je spasao. Jovana je otkrila detalje iz njihovog zajedničkog života, navodeći kako se brine o Milošu. Voditeljka Jovana Jeremić oglasila se emotivnom i moćnom porukom nakon što je njen izabranik, poznati… »
Vesti dana »
Raspored Mundijala (13.dan): Ronaldo i Portugal popravljaju utisak, Hrvatska traži prve bodove
Danas pre 25 minutajoš 44 povezane
Pljuskovi, grmljavina i grad: RHMZ izdao upozorenje za veći deo Srbije
NIN pre 15 minutajoš 17 povezanih
Janisov trejd, ko je dobio, ko izgubio, Durantova sudbina opominje...
Sportske.net pre 10 minutajoš 14 povezanih
BATROVCI PROHODNI ZA PUTNIKE, KAMIONI U KOLONI DUGOJ DVA KILOMETRA: Na granici se čeka desetak minuta
Ozon pre 2 satajoš 6 povezanih
Nastavlja se vanredno zasedanje Skupštine Srbije o Mrdićevim zakonima i drugim temama
Radio 021 pre 1 satjoš 6 povezanih