Povezane vesti

I JA ĆU DA ZAVRŠIM U LUDNICI! Đani priznao: OSTAVILA ME SLAĐA!

I JA ĆU DA ZAVRŠIM U LUDNICI! Đani priznao: OSTAVILA ME SLAĐA!

Svet & Skandal pre 10 sati
Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani vratio se u Srbiju nakon još jednog uspešnog nastupa u dijaspori, a ekipa domaćih medija uhvatila ga je na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ odmah po samom sletanju. Po izlasku sa terminala, popularni folker je… »
"Ostavila me žena, idem u 'Lazu'": Đani sleteo u Srbiji, pa šokirao sve izjavom o Slađi

"Ostavila me žena, idem u 'Lazu'": Đani sleteo u Srbiji, pa šokirao sve izjavom o Slađi

Mondo pre 10 sati
Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani vratio se u Srbiju nakon još jednog nastupa, a naša ekipa uhvatila ga je na beogradskom aerodromu po samom sletanju. Po izlasku sa terminala, Đani je čekao prevoz, a, iako je bio umoram, nije krio dobro… »
"Ostavila me slađa, idem u lazu": Đani sav u belom na aerodromu, sija zlatni sat na ruci, a izjavom sve šokirao (video)

"Ostavila me slađa, idem u lazu": Đani sav u belom na aerodromu, sija zlatni sat na ruci, a izjavom sve šokirao (video)

Blic pre 13 sati
Pojavio se u opuštenom belom autfitu, raspoložen uprkos umoru. Tokom čekanja prevoza šaljivo je izjavio da ga je supruga ostavila i da 'ide u ludnicu'. Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani vratio se u Srbiju nakon još jednog nastupa, a naša ekipa… »
"Ostavila me Slađa, idem u ludnicu!" Đani šokirao na aerodromu, sav u belom i sa zlatnim satom privukao sve poglede

"Ostavila me Slađa, idem u ludnicu!" Đani šokirao na aerodromu, sav u belom i sa zlatnim satom privukao sve poglede

Kurir pre 13 sati
Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani vratio se u Srbiju nakon još jednog nastupa, a ekipa domaćih medija uhvatila ga je na beogradskom aerodromu po samom sletanju. Po izlasku sa terminala, Đani je čekao prevoz, a, iako je bio umoram, nije krio dobro… »
"Ostavila me Slađa, idem u ludnicu" Đani šokirao izjavom na aerodromu: Sav u belom, zlatni sat sija na ruci

"Ostavila me Slađa, idem u ludnicu" Đani šokirao izjavom na aerodromu: Sav u belom, zlatni sat sija na ruci

Telegraf pre 13 sati
Pevač Radiša Trajković Đani vratio se u Srbiju nakon još jednog nastupa. Po izlasku sa terminala, Đani je čekao prevoz i iako vidno umoran, nije krio dobro raspoloženje. Pojavio se u opuštenom, potpuno belom stajlingu - majici sa kragnom i trenerci, dok… »

Vesti dana »