Povezane vesti
"Ostavila me žena, idem u 'Lazu'": Đani sleteo u Srbiji, pa šokirao sve izjavom o Slađi
Mondo 21.06.2026
Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani vratio se u Srbiju nakon još jednog nastupa, a naša ekipa uhvatila ga je na beogradskom aerodromu po samom sletanju. Po izlasku sa terminala, Đani je čekao prevoz, a, iako je bio umoram, nije krio dobro… »
I JA ĆU DA ZAVRŠIM U LUDNICI! Đani priznao: OSTAVILA ME SLAĐA!
Svet & Skandal 21.06.2026
Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani vratio se u Srbiju nakon još jednog uspešnog nastupa u dijaspori, a ekipa domaćih medija uhvatila ga je na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ odmah po samom sletanju. Po izlasku sa terminala, popularni folker je… »
"Ostavila me slađa, idem u lazu": Đani sav u belom na aerodromu, sija zlatni sat na ruci, a izjavom sve šokirao (video)
Blic 21.06.2026
Pojavio se u opuštenom belom autfitu, raspoložen uprkos umoru. Tokom čekanja prevoza šaljivo je izjavio da ga je supruga ostavila i da 'ide u ludnicu'. Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani vratio se u Srbiju nakon još jednog nastupa, a naša ekipa… »
"Ostavila me Slađa, idem u ludnicu!" Đani šokirao na aerodromu, sav u belom i sa zlatnim satom privukao sve poglede
Kurir 21.06.2026
Poznati folk pevač Radiša Trajković Đani vratio se u Srbiju nakon još jednog nastupa, a ekipa domaćih medija uhvatila ga je na beogradskom aerodromu po samom sletanju. Po izlasku sa terminala, Đani je čekao prevoz, a, iako je bio umoram, nije krio dobro… »
"Ostavila me Slađa, idem u ludnicu" Đani šokirao izjavom na aerodromu: Sav u belom, zlatni sat sija na ruci
Telegraf 21.06.2026
Pevač Radiša Trajković Đani vratio se u Srbiju nakon još jednog nastupa. Po izlasku sa terminala, Đani je čekao prevoz i iako vidno umoran, nije krio dobro raspoloženje. Pojavio se u opuštenom, potpuno belom stajlingu - majici sa kragnom i trenerci, dok… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 22 povezane
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 23 povezane
Uspelo spasavanje dečaka sa litice kod manastira Preobraženje
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 21 povezana
Ovaj pevač legendarne grupe danas je postao deda Ovo je prvi muž Suzane Mančić kome je ćerka Teodora podarila unuka
Kurir pre 10 minutajoš 20 povezanih