Povezane vesti

(Video) "Saša Popović će mi poslati mentalnu poruku nakon finala" Dragana Katić nikad iskrenija u emisiji "Nikad nije kasno"…

(Video) "Saša Popović će mi poslati mentalnu poruku nakon finala" Dragana Katić nikad iskrenija u emisiji "Nikad nije kasno"…

Blic pre 26 dana
Dragani je posebno nedostajao Saša Popović, sa kojim je dugo sarađivala. Naglasila je da sve što je Saša naučio njih još uvek živi među njima i da očekuje njegovu 'mentalnu poruku' posle finala. Dragana Katić večeras je izgledala besprekorno u finalu… »
"Saša Popović će mi poslati mentalnu poruku" Dragana Katić otvorila dušu uoči finala 'Nikad nije kasno': Mislila sam da…

"Saša Popović će mi poslati mentalnu poruku" Dragana Katić otvorila dušu uoči finala 'Nikad nije kasno': Mislila sam da…

Kurir pre 26 dana
Dragana Katić došla je u elegantnoj beloj odevnoj kombinaciji sa tufnama na finale takmičenja "Nikad nije kasno". Ona se potom osvrnula na izostanak Žike Jakšića koji je prethodne godine bio odsutan zbog zdravstvenih provlema, a tog perioda se seća kao… »
"Saša Popović će mi poslati mentalnu poruku..." Dragana nikad iskrenija u finalu emsije "Nikad nije kasno"

"Saša Popović će mi poslati mentalnu poruku..." Dragana nikad iskrenija u finalu emsije "Nikad nije kasno"

Telegraf pre 26 dana
Dragana Katić voditeljka čuvenog takmičenja "Nikad nije kasno" večeras se pojavila u finalu besprekornog izgleda, na kakvu smo je i inače navikli. Dragana se osvrnula i na izostanak Žike Jakšića, koji prošle godine nije bio prisutan zbog zdravstvenih… »

Vesti dana »