Povezane vesti
(Video) "Imam bag u govoru, uhvati me panika" Žika Jakšić o zdravstvenim problemima nakon moždanog udara: Evo ko mu je pomogao…
Blic pre 4 sati
Priznao je da ima svog favorita, ali mu je ovaj događaj prvenstveno praznik muzike. Jakšić je otkrio da je doživeo moždani udar, ali se skoro potpuno oporavio. Žika Jakšić sumirao je svoje utiske u finalu takmičenju "Nikad nije kasno". Kako kaže, sudbine… »
"Imam bag u govoru, uhvati me panika" Žika Jakšić iskreno o zdravstvenim problemima: Evo kako se sada oseća nakon moždanog…
Kurir pre 3 sata
Žika Jakšić je uoči finala takmičenja "Nikad nije kasno" sumirao svoje utiske i istakao da sudbine kandidata znaju da ga pogode. Najpre, priznao je da ima favorita. - Imam favorita, ali ovo je moj praznik muzike. Mogao bih da kažem da mi je svejedno ko… »
"Imam bag u govoru, uhvati me panika" Žika o zdravstvenim problemima nakon moždanog udara: "Išao sam kod..."
Telegraf pre 3 sata
Žika Jakšić sumirao je svoje utiske u finalu takmičenju "Nikad nije kasno". Kako kaže, sudbine kandidata znaju da ga pogode. Žika je istakao da ovaj šou slavi muziku i ljude. - Imam favorita, ali ovo je moj praznik muzik. Mogao bih da kažem da mi je… »
Vesti dana »
Kiks koji bi nekadašnjeg šampiona sveta mogao skupo da košta - košmar zbog kog Urugvaju preti ispadanje sa Mundijala VIDEO
Nova pre 3 minutajoš 6 povezanih