Povezane vesti

Penjaroja: "Verovatno je moja greška što nisam pozvao Željka ranije"

Penjaroja: "Verovatno je moja greška što nisam pozvao Željka ranije"

Sportske.net pre 4 sati
Trener Partizana Đoan Penjaroja, govorio je u velikom intervjuu za španski Gigantes, o sezoni na klupi crno-belih, koja je nedavno završena. Zamenio je Željka Obradovića na klupi i uhvatio se u koštac sa ni malo lakim zadatkom. Ipak, sezona je završena… »
Opširan intervju Đoana Penjeroje: "Tim se gradi oko Karlika Džonsa, Duletov ispraćaj ostaje duboko urezan..."

Opširan intervju Đoana Penjeroje: "Tim se gradi oko Karlika Džonsa, Duletov ispraćaj ostaje duboko urezan..."

Večernje novosti pre 5 sati
Trener Partizana, Đoan Penjeroja, dao je opširan intervju za "Gigantes". Foto: Luka Milosavljevic / Sipa Press / Profimedia Najpre se dotakao dosadašnjeg iskustva u klubu iz prestonice Srbije. “Zatekao sam veoma napetu situaciju, veliku tenziju. Bio je… »
Penjaroja: "Zatekao sam tenziju i ogorčenost"

Penjaroja: "Zatekao sam tenziju i ogorčenost"

B92 pre 5 sati
Trener Partizana Đoan Penjaroja otkrio je sa čime se sve suočavao kada je preuzeo ekipu. Penjaroja je u Humsku stigao u delikatnom trenutku, nakon odlaska Željka Obradovića. "Zatekao sam situaciju ogromne tenzije i ogorčenosti. Bio je to komplikovan… »
Penjaroja dao opširan intervju: Pomenuo sledeću sezonu u Partizanu, Željka Obradovića, Duleta Vujoševića...

Penjaroja dao opširan intervju: Pomenuo sledeću sezonu u Partizanu, Željka Obradovića, Duleta Vujoševića...

Telegraf pre 11 sati
Košarkaški klub Partizan je u nedavnoj završenoj sezoni imao mnogo problema. Otišao je legendarni Željko Obradović, umesto njega je došao Đoan Penjaroja i donekle je konslidovao redove, ali... Ostao je bez ijednog trofeja. Nedavno su se pojavile… »

Vesti dana »