Povezane vesti

„Navijači Partizana ili vas obožavaju ili vas ne podnose“

„Navijači Partizana ili vas obožavaju ili vas ne podnose“

Sport klub pre 24 dana
Trener Partizana Đoan Penjaroja ne može da bude zadovoljan urađenim u drugom delu sezone s obzirom na to da je klub iz Humske ostao bez osvojenog trofeja. Ipak, Španac je napravio dobar posao, stabilozovao je ekipu, upisao rekordnih šest pobeda u nizu u… »
Penjaroja: "Verovatno je moja greška što nisam pozvao Željka ranije"

Penjaroja: "Verovatno je moja greška što nisam pozvao Željka ranije"

Sportske.net pre 24 dana
Trener Partizana Đoan Penjaroja, govorio je u velikom intervjuu za španski Gigantes, o sezoni na klupi crno-belih, koja je nedavno završena. Zamenio je Željka Obradovića na klupi i uhvatio se u koštac sa ni malo lakim zadatkom. Ipak, sezona je završena… »
Opširan intervju Đoana Penjeroje: "Tim se gradi oko Karlika Džonsa, Duletov ispraćaj ostaje duboko urezan..."

Opširan intervju Đoana Penjeroje: "Tim se gradi oko Karlika Džonsa, Duletov ispraćaj ostaje duboko urezan..."

Večernje novosti pre 24 dana
Trener Partizana, Đoan Penjeroja, dao je opširan intervju za "Gigantes". Foto: Luka Milosavljevic / Sipa Press / Profimedia Najpre se dotakao dosadašnjeg iskustva u klubu iz prestonice Srbije. “Zatekao sam veoma napetu situaciju, veliku tenziju. Bio je… »
Penjaroja: "Zatekao sam tenziju i ogorčenost"

Penjaroja: "Zatekao sam tenziju i ogorčenost"

B92 pre 24 dana
Trener Partizana Đoan Penjaroja otkrio je sa čime se sve suočavao kada je preuzeo ekipu. Penjaroja je u Humsku stigao u delikatnom trenutku, nakon odlaska Željka Obradovića. "Zatekao sam situaciju ogromne tenzije i ogorčenosti. Bio je to komplikovan… »
Penjaroja dao opširan intervju: Pomenuo sledeću sezonu u Partizanu, Željka Obradovića, Duleta Vujoševića...

Penjaroja dao opširan intervju: Pomenuo sledeću sezonu u Partizanu, Željka Obradovića, Duleta Vujoševića...

Telegraf pre 24 dana
Košarkaški klub Partizan je u nedavnoj završenoj sezoni imao mnogo problema. Otišao je legendarni Željko Obradović, umesto njega je došao Đoan Penjaroja i donekle je konslidovao redove, ali... Ostao je bez ijednog trofeja. Nedavno su se pojavile… »

Vesti dana »