Povezane vesti
Advokatska komora Vojvodine: Tužilaštvo da ne prejudicira odgovornost u slučaju "zvučnog topa"
Radio 021 pre 35 minuta
Advokatska komora Vojvodine (AKV) izrazila je zabrinutost povodom saopštenja Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i načina na koji su u javnosti predstavljene informacije u vezi sa protestom 15. marta 2025. godine. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na… »
Vučić o zvučnom topu i pozivu američkoj službi: FBI je rekao da ne može zbog svojih procedura da učestvuje u tome
N1 Info pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su pozvani FBI i FSB da ispitaju da li je upotrebljen zvučni top na potestu 15. marta prošle godine u Beogradu, a da je "FBI rekao da ne može zbog svojih procedura da učestvuje u tome". Podsetimo… »
Vučić o zvučnom topu: "Svi iz bezbednosnog sektora znaju da je to laž, a mislim da znamo i od koga je potekla"
NIN pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Beogradu, na svečanom otvaranju Svetskog kongresa ekonomista, komentarišući aferu zvučni top i analizu koju je objavio britanski "Telegraf", da su optužbe predstavljane kao činjenice, i dodao da… »
Vučić: Najvažnije je što će na skupu 27. juna biti predstavljen plan za budućnost Srbije
Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će na skupu koji će biti održan 27. juna u Beogradu biti predstavljen plan za budućnost, pored toga što će biti razvijena najveća srpska zastava i prikazan šou dronova i roboti. "Meni mnogo više znači šta… »
Vučić: Pozivam FBI i sve evropske službe da istraže da li je upotrebljen zvučni top - a nije
Radio 021 pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas američki FBI i sve evropske bezbednosne službe da dođu i ispitaju da li je bilo upotrebe zvučnog topa 15. marta prošle godine na studentskom protestu u Beogradu. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na… »
Vučić pozvao FBI i sve evropske službe da ispitaju eventualnu upotrebu zvučnog topa
Nova pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas američki Federalni istražni biro (FBI) i sve evropske bezbednosne službe da dođu i ispitaju da li je bilo upotrebe zvučnog topa 15. marta prošle godine na studentskom protestu u Beogradu i ponovo rekao… »
"Jedva čekam da idem u zatvor zbog zvučnog topa, to bi bilo nešto najsmešnije na svetu", Vučić: "Svi iz bezbednosnog sektora…
Blic pre 4 sati
"27. juna biće zanimljivo od najveće srpske zastave do dron šoua, robota. Meni mnogo više znači šta će da bude izrečeno kao plan za budućnost, kao program, šta je to što mi moramo da uradimo u našoj zemlji, kako da se borimo za napredak naše zemlje, i to… »
Vučić: Najvažnije je što će na skupu 27. juna biti predstavljen plan za budućnost Srbije
RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će na skupu koji će biti održan 27. juna u Beogradu biti predstavljen plan za budućnost, pored toga što će biti razvijena najveća srpska zastava i prikazan šou dronova i roboti. "Meni mnogo više… »
Vesti dana »
Epstin, Iran i Tejlor Svift: Krize koje su dovele do ostavke Kira Starmera
Radio 021 pre 1 satjoš 72 povezane
Gorivo pojeftinilo, a avio-karte i dalje paprene: Evo zašto putnici plaćaju istu cenu
Blic pre 10 minutajoš 39 povezanih
CINS otkriva u čijim rukama su poslovi za EXPO: Sestra Ace Rošavog, osuđeni u slučaju Arkan, Pink Panter, Bagzijev sin...
N1 Info pre 2 satajoš 9 povezanih
RHMZ: Nevreme stiže u Srbiju, na snazi narandžasti meteoalarm za više regiona
NIN pre 9 minutajoš 48 povezanih