Povezane vesti
Ibrahimović U svom stilu: U prvom poluvremenu sam umalo zaspao, u drugom sam stvarno spavao
Dnevnik pre 2 sata
Fudbaleri Belgije i Irana odigrali su bez golova (0:0) u drugom kolu na Svetskom prvenstvu u SAD, Kanadi i Meksiku. – U prvom poluvremenu sam umalo zaspao. U drugom poluvremenu sam stvarno spavao – rekao je Ibrahimović kao komentator Mundijala za Foks… »
Hit komentar Zlatana Ibrahimovića! "U prvom poluvremenu sam umalo zaspao. U drugom sam stvarno zaspao!"
Večernje novosti pre 3 sata
Zlatan Ibrahimović izneo je zanimljiv komentar nakon utakmice Belgije i Irana (0:0) u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva. Foto: Spada/LaPresse/Shutterstock Editorial/Profimedia "U prvom poluvremenu sam umalo zaspao. U drugom poluvremenu sam… »
Zlatan razočaran: "Stvarno sam zaspao u drugom poluvremenu"
B92 pre 3 sata
Zlatan Ibrahimović nije bio zadovoljan kvalitetom partije Belgije protiv Irana. "Crveno đavoli" su odigrali 0:0 i tako opet ostali bez trijumfa, kao i protiv Egipta. "U prvom poluvremenu sam umalo zaspao. U drugom poluvremenu sam stvarno spavao", rekao… »
Vesti dana »
Endi Bernam bi mogao da bude novi ministar Velike Britanije: Igra fudbal, daje golove i nosi čuvenu "devetku"
Telegraf pre 5 satijoš 77 povezanih
Mirovni pregovori Amerike i Irana u Švajcarskoj: Ostvaren 'ohrabrujući napredak'
BBC News pre 42 minutajoš 41 povezana