Povezane vesti

"Molila sam muža da mi uzme decu i da se razvedemo" Naša voditeljka šokirala javnost: Ne smeta joj ni ljubavnica, a evo šta…

"Molila sam muža da mi uzme decu i da se razvedemo" Naša voditeljka šokirala javnost: Ne smeta joj ni ljubavnica, a evo šta…

Kurir pre 1 sat
Voditeljka Milica Kon govorila je o problemima sa viškom kilograma , a kako bi smršala podnela je veliku žrtvu. Danas se trudi da jede balansirano, ali na putovanjima sebi da oduška. Milica je podelila fotografije iz Hrvatske gde je u hotelu uživala u… »
"Molila sam muža da mi uzme decu i da se razvedemo": Bizarna izjava srpske voditeljke podelila javnost

"Molila sam muža da mi uzme decu i da se razvedemo": Bizarna izjava srpske voditeljke podelila javnost

Mondo pre 5 sati
Voditeljka Milica Kon govorila je o problemima sa viškom kilograma, a kako bi smršala podnela je veliku žrtvu. Danas se trudi da jede balansirano, ali na putovanjima sebi da oduška. Milica je podelila fotografije iz Hrvatske gde je u hotelu uživala u… »
"Molila sam ga da se razvedemo", naša voditeljka iznenadila muža zbog viška kilograma: "Želela sam da patim"

"Molila sam ga da se razvedemo", naša voditeljka iznenadila muža zbog viška kilograma: "Želela sam da patim"

Telegraf pre 4 sati
Voditeljka Milica Kon otvoreno je govorila o borbi sa viškom kilograma i promenama kroz koje je prošla kako bi se osećala zdravije i zadovoljnije svojim izgledom. Danas ističe da vodi računa o ishrani, ali da sebi povremeno dozvoli i mali predah… »
"Molila sam muža da mi uzme decu i da se razvedemo" Naša voditeljka zaprepastila javnost: Ne smeta joj ni ljubavnica, ali ima…

"Molila sam muža da mi uzme decu i da se razvedemo" Naša voditeljka zaprepastila javnost: Ne smeta joj ni ljubavnica, ali ima…

Blic pre 5 sati
Milica je iznela i neobično mišljenje da bi njen muž mogao da bude sa drugom ženom, dokle god se ne zaljubi u nju. Otkrila je svoj jelovnik i priznala da su joj slabost ugljeni hidrati Voditeljka Milica Kon govorila je o problemima sa viškom kilograma … »

Vesti dana »