Povezane vesti
Zašto su se tokom istorije Mundijala koristila dva različita trofeja
BBC News pre 6 sati
Donosimo vam priču o trofeju Svetskog fudbalskog prvenstva. Mnoge fudbalske legende podizale su trofej Mundijala, ali retko kada pažnja javnosti bude usmerena na sam pehar ili, preciznije, na njegove dve verzije. Više od pola veka prošlo je otkako je… »
Radio 021 pre 6 sati
Donosimo vam priču o trofeju Svetskog fudbalskog prvenstva. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Getty Images Aktuelni dizajn trofeja Svetskog prvenstva u upotrebi je od 1974. godine Mnoge fudbalske legende podizale su trofej Mundijala, ali retko… »
Danas pre 6 sati
Mnoge fudbalske legende podizale su trofej Mundijala, ali retko kada pažnja javnosti bude usmerena na sam pehar ili, preciznije, na njegove dve verzije. Više od pola veka prošlo je otkako je originalni trofej zamenjen dizajnom koji se koristi i danas… »
NIN pre 6 sati
Mnoge fudbalske legende podizale su trofej Mundijala, ali retko kada pažnja javnosti bude usmerena na sam pehar ili, preciznije, na njegove dve verzije. Više od pola veka prošlo je otkako je originalni trofej zamenjen dizajnom koji se koristi i danas… »
Južne vesti pre 6 sati
Getty Images Aktuelni dizajn trofeja Svetskog prvenstva u upotrebi je od 1974. godine Mnoge fudbalske legende podizale su trofej Mundijala, ali retko kada pažnja javnosti bude usmerena na sam pehar ili, preciznije, na njegove dve verzije. Više od pola… »
Vesti dana »
U Skupštini nastavljena sednica na kojoj se raspravlja o izmenama "Mrdićevih zakona" - pre početka udaljeni Parandilović i Ninković
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
Paunović: Nema elemenata za istragu o navodnoj simulaciji upotrebe zvučnog topa
Radio sto plus pre 24 minutajoš 12 povezanih
Trinaesti dan Mundijala - da li i baksuzan Hrvatskoj, Engleskoj i Portugaliji?
RTS pre 2 satajoš 31 povezana
Radić kaže da je pozvan u Vojnu policiju radi veštačenja računara oduzetih tokom pretresa
Vranje news pre 24 minutajoš 23 povezane