Povezane vesti

Zašto su se tokom istorije Mundijala koristila dva različita trofeja

BBC News pre 6 sati
Donosimo vam priču o trofeju Svetskog fudbalskog prvenstva. Mnoge fudbalske legende podizale su trofej Mundijala, ali retko kada pažnja javnosti bude usmerena na sam pehar ili, preciznije, na njegove dve verzije. Više od pola veka prošlo je otkako je… »

Radio 021 pre 6 sati
Donosimo vam priču o trofeju Svetskog fudbalskog prvenstva. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Getty Images Aktuelni dizajn trofeja Svetskog prvenstva u upotrebi je od 1974. godine Mnoge fudbalske legende podizale su trofej Mundijala, ali retko… »

Danas pre 6 sati
Mnoge fudbalske legende podizale su trofej Mundijala, ali retko kada pažnja javnosti bude usmerena na sam pehar ili, preciznije, na njegove dve verzije. Više od pola veka prošlo je otkako je originalni trofej zamenjen dizajnom koji se koristi i danas… »

NIN pre 6 sati
Mnoge fudbalske legende podizale su trofej Mundijala, ali retko kada pažnja javnosti bude usmerena na sam pehar ili, preciznije, na njegove dve verzije. Više od pola veka prošlo je otkako je originalni trofej zamenjen dizajnom koji se koristi i danas… »

Južne vesti pre 6 sati
Getty Images Aktuelni dizajn trofeja Svetskog prvenstva u upotrebi je od 1974. godine Mnoge fudbalske legende podizale su trofej Mundijala, ali retko kada pažnja javnosti bude usmerena na sam pehar ili, preciznije, na njegove dve verzije. Više od pola… »

Vesti dana »