Povezane vesti
"Tri nedelje sekunde nisam spavala": Hrvatska pevačica prvi put o psihičkim problemima i dijagnozi
Nova pre 5 minuta
Hrvatska pevačica i kantautorka Ane Paške otvoreno je govorila o svojim zdravstvenim problemima. Ane je u obraćanju javnosti odlučila da otkrije da se poslednjih godina borila sa ozbiljnim mentalnim problemima, zbog koga čak tri nedelje nije spavala. -… »
"Bila sam na psihijatriji mesec dana" Pevačica pila 15 lekova dnevno, pa donela odluku da ode: "Ne znam da li ću se vratiti za…
Blic pre 2 sata
Istaknula je koliko je bilo teško priznati sebi problem i koliko joj je podrška porodice bila važna Nakon toga odlučila je da krene na putovanje biciklom bez jasnog plana povratka Hrvatska pevačica i kantautorka Ane Paška otvoreno je govorila o teškom… »
"Bila sam mesec dana na psihijatriji, pila 20 lekova" Pevačica priznala kroz kakvu agoniju prolazi: Prolaziš teški haos i…
Kurir pre 2 sata
Hrvatska pevačica i kantautorka Ane Paška otvoreno je govorila o teškom periodu, kada je nakon tri nedelje nespavanja potražila pomoć psihijatra. Njoj je dijagnostikovana vrsta psihoze, a nakon lečenja odlučila je da ode na putovanje biciklom bez… »
Vesti dana »
Upozorenje RHMZ na izražene grmljavinske procese: Vremenske nepogode u delovima Srbije
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Skupština Srbije nastavlja vanredno zasedanje: Među tačkama dnevnog reda i izmene seta pravosudnih zakona
Nova pre 1 satjoš 12 povezanih