Povezane vesti
"Bila je situacija gde moraju mamu i tatu da pitaju..." Sandra Afrika šokirala detaljima, pa progovorila o najvećim štekarama…
Kurir 23.06.2026
Pevačica Sandra Afrika gostovala je u emisiji "Amidži šou", gde je otvoreno govorila o svom emotivnom statusu, ali i o iskustvima sa estrade, uključujući najveći bakšiš koji je dobila tokom karijere. Sandra je ovom prilikom otkrila da već nekoliko godina… »
"Bila sam na psihijatriji mesec dana", pevačica pila 15 lekova, pa odlučila da ode: „Ne znam kad ću se vratiti“
Telegraf pre 31 dana
Hrvatska pevačica i kantautorka Ane Paška otvoreno je progovorila o jednom od najtežih perioda svog života, kada je nakon višenedeljne nesanice potražila stručnu pomoć. Njoj je dijagnostikovana vrsta psihoze, a nakon lečenja odlučila je da ode na… »
"Dobila sam psihozu F23", pevačica prvi put o paklu kroz koji je prošla: "Tri nedelje nisam spavala ni sekunde"
Telegraf pre 31 dana
Hrvatska pevačica i kantautorka Ane Paška otvoreno je govorila o teškom periodu kroz koji je prošla kada se suočila sa ozbiljnim psihičkim problemima. Kako je otkrila, dijagnostikovana joj je vrsta psihoze, a najteži simptom sa kojim se borila bila je… »
"Tri nedelje sekunde nisam spavala": Hrvatska pevačica prvi put o psihičkim problemima i dijagnozi
Nova 23.06.2026
Hrvatska pevačica i kantautorka Ane Paške otvoreno je govorila o svojim zdravstvenim problemima. Ane je u obraćanju javnosti odlučila da otkrije da se poslednjih godina borila sa ozbiljnim mentalnim problemima, zbog koga čak tri nedelje nije spavala. -… »
"Bila sam na psihijatriji mesec dana" Pevačica pila 15 lekova dnevno, pa donela odluku da ode: "Ne znam da li ću se vratiti za…
Blic 23.06.2026
Istaknula je koliko je bilo teško priznati sebi problem i koliko joj je podrška porodice bila važna Nakon toga odlučila je da krene na putovanje biciklom bez jasnog plana povratka Hrvatska pevačica i kantautorka Ane Paška otvoreno je govorila o teškom… »
"Bila sam mesec dana na psihijatriji, pila 20 lekova" Pevačica priznala kroz kakvu agoniju prolazi: Prolaziš teški haos i…
Kurir 23.06.2026
Hrvatska pevačica i kantautorka Ane Paška otvoreno je govorila o teškom periodu, kada je nakon tri nedelje nespavanja potražila pomoć psihijatra. Njoj je dijagnostikovana vrsta psihoze, a nakon lečenja odlučila je da ode na putovanje biciklom bez… »
Vesti dana »
Više od 200.000 ljudi evakuisano u Francuskoj i Španiji dok besne požari
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih
Akcize na gorivo ostaju niže još sedam dana – Vlada produžila meru
IndeksOnline pre 13 minutajoš 12 povezanih
Bjelogrlić: Nema više kukanja, ovaj sistem mora da se menja ako želimo da preživimo
Beta pre 23 minutajoš 7 povezanih
Vozači, oprez na putu ka inostranstvu: Najduže zadržavanje na Gostunu, saobraćaj bez čekanja na naplatnim rampama
RINA pre 1 satjoš 8 povezanih