Povezane vesti

Budući srednjoškolci danas i sutra popunjavaju liste želja.

Budući srednjoškolci danas i sutra popunjavaju liste želja.

RTV pre 3 sata
BEOGRAD - Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu danas i sutra popunjavaju listu opredeljenja (želja). Budući srednjoškolci mogu da popune listu želja elektronskim putem na portalu ''Moja srednja škola''… »
Budući srednjoškolci danas i sutra popunjavaju liste želja

Budući srednjoškolci danas i sutra popunjavaju liste želja

Euronews pre 5 sati
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu danas i sutra popunjavaju listu opredeljenja (želja). Budući srednjoškolci mogu da popune listu želja elektronskim putem na portalu ''Moja srednja škola'' ili… »
Maturanti danas i sutra predaju listu želja za upis u srednju školu

Maturanti danas i sutra predaju listu želja za upis u srednju školu

Radio 021 pre 5 sati
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu danas i sutra popunjavaju listu opredeljenja (želja). Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Budući srednjoškolci mogu da popune listu želja na portalu Moja… »
Maturanti danas popunjavaju listu želja: Poznat i datum kada će biti objavljeni konačni rezultati

Maturanti danas popunjavaju listu želja: Poznat i datum kada će biti objavljeni konačni rezultati

Dnevnik pre 6 sati
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu danas i sutra popunjavaju listu opredeljenja (želja). Budući srednjoškolci mogu da popune listu želja elektronskim putem na portalu ''Moja srednja škola'' ili… »
Počelo popunjavanje lista želja za upis u srednje škole: Rezultati raspodele 29. juna

Počelo popunjavanje lista želja za upis u srednje škole: Rezultati raspodele 29. juna

Newsmax Balkans pre 6 sati
Učenici koji su završili osnovnu školu popunjavaju listu želja za upis u srednje škole, a konačni rezultati raspodele po obrazovnim profilima biće poznati 29. juna. Ministarstvo prosvete savetuje da navedu najmanje 15 želja. Maturanti koji su na završnom… »
Počelo odlučivanje o srednjoj školi: Maturanti danas i sutra predaju listu želja

Počelo odlučivanje o srednjoj školi: Maturanti danas i sutra predaju listu želja

Insajder pre 6 sati
Maturanti koji su na završnom ispitu stekli uslov da konkurišu za upis u srednju školu danas i sutra popunjavaju listu opredeljenja (želja). Foto: Unsplash/Feliphe Schiarolli Budući srednjoškolci mogu da popune listu želja elektronskim putem na portalu… »

Vesti dana »