Povezane vesti

Navara iznenadio poziv Zvezde: "Još tražimo prave ljude, ne verujem u ovaj vid pritiska"

Navara iznenadio poziv Zvezde: "Još tražimo prave ljude, ne verujem u ovaj vid pritiska"

Sportske.net pre 3 sata
Novi trener Košarkaškog kluba Crvena zvezda Ibon Navaro po prvi put je govorio za javnost otkako je juče predstavljen na Malom Kalemegdanu. Najtrofejniji trener u istoriji Unikahe odlučio je da je vreme za promenu sredine i vodiće Crvenu zvezdu u… »
VIDEO Navaro dao prvi intervju kao trener Zvezde - otkrio šta želi i kako je došlo do saradnje: "Tražimo prave ljude, jedva…

VIDEO Navaro dao prvi intervju kao trener Zvezde - otkrio šta želi i kako je došlo do saradnje: "Tražimo prave ljude, jedva…

Nova pre 3 sata
Ibon Navaro, novi trener Crvene zvezde, dao je prvi intervju nakon što je dobio posao na Malom Kalemegdanu. Zvezda se još pre kraja sezone razišla sa Sašom Obradovićem, pa ga je privremeno menjao Milan Tomić, a onda je ozvaničena saradnja sa Navarom… »
Navaro zapalio zvezdaše: Baskijac otkrio šta prvo menja na Malom Kalemegdanu!

Navaro zapalio zvezdaše: Baskijac otkrio šta prvo menja na Malom Kalemegdanu!

Hot sport pre 4 sati
Prve reči od dolaska u Beograd! Ibon Navaro je u prvim danima po dolasku u Crvenu zvezdu jasno poručio da njegov posao neće biti samo sklapanje tima, već i pravljenje sistema u kojem će se znati vrednosti, principi i način rada. Novi trener crveno-belih… »
Navaro oduševljen: Zvezda je najbolji izbor, košarka u Srbiji je nešto posebno

Navaro oduševljen: Zvezda je najbolji izbor, košarka u Srbiji je nešto posebno

RTS pre 4 sati
Zvezda je dobila novog šefa stručnog štaba, a Ibon Navaro je istakao da je izuzetno zadovoljan prilikom da radi u klubu sa Malog Kalemegdana. Novi trener košarkaša Crvene zvezde Ibon Navaro obratio se prvi put po stupanju na dužnost. Španski stručnjak je… »
Ibon Navaro otkrio sve: "Odlučio sam da odem, a uveče je pozvala Zvezda"

Ibon Navaro otkrio sve: "Odlučio sam da odem, a uveče je pozvala Zvezda"

Mondo pre 4 sati
Ibon Navaro je stigao u Beograd i počeo je da radi u Crvenoj zvezdi. Klupskom sajtu je preneo prve utiske i pričao je o planovima nakon preuzimanja srpskog evroligaša. "Veoma sam počastvovan i zahvalan što sam ovde. Za mene je velika prilika da budem deo… »
Prve reči Navara po dolasku u Beograd! Oglasio se novi trener Crvene zvezde!

Prve reči Navara po dolasku u Beograd! Oglasio se novi trener Crvene zvezde!

Kurir pre 4 sati
Pre zvaničnog predstavljanja, španski trener Ibon Navaro govorio je o novom izazovu, dolasku u Crvenu zvezdu, pritisku, timu za narednu sezonu i sistemu koji želi da postavi. Novi trener crveno-belih već je proveo prve dane u Beogradu, a utisci su mu… »
Novi trener Zvezde: "Pritisak? To je ono što ima čovek koji mora da prehrani porodicu"

Novi trener Zvezde: "Pritisak? To je ono što ima čovek koji mora da prehrani porodicu"

B92 pre 4 sati
Pre zvaničnog predstavljanja, španski trener Ibon Navaro govorio je o novom izazovu, dolasku u Crvenu zvezdu, pritisku, timu za narednu sezonu i sistemu koji želi da postavi. Novi trener crveno-belih već je proveo prve dane u Beogradu, a utisci su mu… »
Novi trener zvezde ibon Navaro: "Veoma sam počastvovan i zahvalan što sam ovde..."

Novi trener zvezde ibon Navaro: "Veoma sam počastvovan i zahvalan što sam ovde..."

Večernje novosti pre 4 sati
Ibon Navaro je stigao u Beograd tokom popodnevnih časova u subotu i odmah se bacio na posao. Obavio je prve razgovore sa ljudima iz kluba i započeo novu odiseju u Beogradu. FOTO: Acero / PsnewZ / Profimedia Novi trener crveno-belih već je proveo prve… »
Ibon Navaro dao prvi intervju kao trener Zvezde, izjave će oduševiti Delije: "Ne mogu da zamislim bolje mesto"

Ibon Navaro dao prvi intervju kao trener Zvezde, izjave će oduševiti Delije: "Ne mogu da zamislim bolje mesto"

Telegraf pre 4 sati
Kako je napustio Unikahu? Crvena zvezda u novu sezonu ulazi sa novim šefom stručnog štaba. Posle perioda u kojem su ekipu tokom prethodne takmičarske godine predvodili Janis Sferopulos, Saša Obradović i Milan Tomić, klupu crveno-belih preuzeo je Ibon… »
Navaro: Zvezda najbolji izbor, košarka u Srbiji je nešto posebno

Navaro: Zvezda najbolji izbor, košarka u Srbiji je nešto posebno

RTV pre 5 sati
BEOGRAD - Veoma sam počastvovan i zahvalan što sam ovde. Za mene je velika prilika da budem deo ovako velikog kluba, ne samo u Srbiji, već i u Evropi. Sve što sam video je odlično. Organizacija je sjajna, ljudi su sjajni, svi pokušavaju da mi pomognu da… »
Prvi intervju Ibona Navara: Kultura rada, vrednosti i principa!

Prvi intervju Ibona Navara: Kultura rada, vrednosti i principa!

Sport klub pre 5 sati
Ibon Navaro se skućio u Beogradu, sudeći prema zvaničnim crveno-belim kanalima komunikacije posetio i krojača, obišao prostorije kluba, upoznao sa budućim saradnicima, a nakon svega i seo pred kameru i sa portparolom kluba Igorom Vujčinom razgovarao… »

Vesti dana »