Повезане вести
Огласио се на јмоћнији врач на свету после сензације у бостону: Скинуо сам клетву са Харија Кејна..
Курир 24.06.2026
Кваку Бонсам, познати врач из Гане који је и раније током каријере пунио новинске наслове сличним тврдњама уочи великих турнира, пред дуел другог кола између Гане и Енглеске поручио је да је бацио клетву на капитена и најбољег… »
Врач из Гане: "Скинуо сам клетву са Кејна, сад опет може да даје голове"
Б92 24.06.2026
Чувени традиционални лекар и самозвани врач из Гане Нана Кваку Бонсам каже да је испунио своју мисију - бацањем клетве на Харија Кејна онемогућио га је да постигне гол. Кејн је заиста подбацио против Гане. Био је непрознатљив… »
Најмоћнији врач на свету: "Скинуо сам клетву са Харија Кејна, сада поново може да постигне гол"
Телеграф 24.06.2026
Кваку Бонсам, познати врач из Гане који је и раније током каријере пунио новинске наслове сличним тврдњама уочи великих турнира, пред дуел другог кола између Гане и Енглеске поручио је да је бацио клетву на капитена и најбољег… »
"ВАР је изгледа отишао на кафу, како је могуће да нису видели чист пенал": Селектор бесан што су судије погурале Енглезе
Нова 24.06.2026
Фудбалери Гане приредили су прворазредно изненађење на Светском првенству одигравши тактички перфектан меч против Енглеске који је завршен без голова 0:0. Иако је афричка селекција успела да укочи једног од главних фаворита за… »
„ВАР на кафи? Није нам суђен чист пенал и црвени против Енглеза“
Спорт клуб 24.06.2026
Гана је одиграла тактички сјајан меч против Енглеске и изборила реми 0:0 против једног од највећих фаворита Мундијала. Селектор афричке репрезентације Карлос Кеирош је после меча био веома незадовољан одлукама судија, посебно… »
Тухел после великог кикса: "Добро смо се бранили"
Б92 24.06.2026
Селектор енглеске репрезентације Томас Тухел покушао је да пронађе позитивне стране након неочекиваног ремија са репрезентацијом Гане (0:0) у другом колу групе Л на Светском првенству. Енглеска је важила за великог фаворита, али… »
Селектор Енглеске разочаран: Нисам очекивао да ће ривал бити толико дефанзиван
Курир 24.06.2026
Селектор фудбалске репрезентације Енгленске Томас Тухел изјавио је вечерас након ремија са Ганом (0:0) да је селекција Гане физички доминантна која се бранила са 10 играча у ниском блоку. "Ретко сам видео тако физички доминантно… »
Кеирош сија после ремија са Енглеском: Не могу да играм самбу када они свирају рокенрол
Курир 24.06.2026
Селектор фудбалске репрезентације Гане Карлос Кеирош изјавио је након ремија са Енгленском (0:0), којим је његов тим готово сигурно обезбедио пласман у шеснаестину финала Светског првенства, да је "веома поносан" на своје… »
Вести дана »
Вучић љут због споре реконструкције Старог железничког моста, радницима делио сладолед
Сербиан Невс Медиа пре 22 минутајош 32 повезане
Србија у борби са ватром, пожар у Делиблатској пешчари стављен под контролу
РТС пре 1 сатјош 55 повезаних
Израел одбацио Трампов мировни план за Газу: Нема повлачења војске без потпуног разоружања Хамаса
Недељник пре 13 минутајош 20 повезаних