Povezane vesti

"Ovakav Nikola Jokić uliva strah!" Srbija napravila veliki skok bez igranja utakmice! FIBA videla okupljanje Orlova i odmah…

"Ovakav Nikola Jokić uliva strah!" Srbija napravila veliki skok bez igranja utakmice! FIBA videla okupljanje Orlova i odmah…

Kurir pre 23 minuta
Pred novi kvalifikacioni prozor tokom kojeg će Srbija odigrati dve važne utakmice na putu do Svetskog prvenstva, FIBA je objavila novu rang listu evropskih selekcija. Na njoj naša reprezentacija zauzima četvrto mesto, što je skok od četiri pozicije i… »
Srbija napredovala na listi favorita pred nastavak kvalifikacija za Mundobasket

Srbija napredovala na listi favorita pred nastavak kvalifikacija za Mundobasket

RTS pre 48 minuta
Košarkaška reprezentacija Srbije zabeležila je značajan napredak na najnovijoj listi favorita Fibe uoči nastavka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2027. godine. "Orlovi" su time potvrdili rast forme i bolju poziciju pred naredni reprezentativni prozor… »
Denver se oglasio zbog Jokića kapitena

Denver se oglasio zbog Jokića kapitena

Sportske.net pre 53 minuta
Nikola Jokić je reprezentaciju Srbije kao kapiten predvoditi u julskom "prozoru" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, odnosno na mečevima protiv Švajcarske i Bosne i Hercegovine, a povodom odluke selektora Dušana Alimpijevića da jedan od najboljih… »
"Nasmejani Jokić uliva strah"

"Nasmejani Jokić uliva strah"

B92 pre 1 sat
Košarkaša reprezentacija Srbije napredovala je za četiri mesta na FIBA rejking listi pred novi kvalifikacioni prozor za Mundobasket 2027. godine. Evropske kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u košarci 2027. godine vraćaju se na program, a poslednji prozor… »
Zbog kapitena Jokića! Oglasio se Denver, moćna poruka Nagetsa!

Zbog kapitena Jokića! Oglasio se Denver, moćna poruka Nagetsa!

Večernje novosti pre 2 sata
Najveća zvezda tima iz Kolorada, Nikola Jokić, biće kapiten Srbije u kvalifikacionim prozorima protiv Švajcarske i BiH. FOTO: N. Skenderija Košarkaška reprezentacija Srbije juče je odradila prvi trening pred mečeve odluke u kvalifikacijama za Svetsko… »
Denver se oglasio zbog Jokića FOTO

Denver se oglasio zbog Jokića FOTO

B92 pre 1 sat
Košarkaš Denvera Nikola Jokić zvanično je postao kapiten reprezentacije Srbije, a na tu vest reagovala je i franšiza iz Kolorada. Selektor Dušan Alimpijević kapitensku traku centru Denvera dodelio je pred julske kvalifikacije za SP, u kojima Srbija igra… »
Izjava dana: „Osećam grižu savesti, ne znam da li sam zaslužio“

Izjava dana: „Osećam grižu savesti, ne znam da li sam zaslužio“

BizLife pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se u Beogradu, a selektor Dušan Alimpijević je odmah objavio – Nikola Jokić je novi kapiten Orlova. Tim povodom Jokić je dao izjavu medijima. „Osećam grižu savesti zbog neuspeha koji smo imali na prošlom… »
Crnogorci imaju novog Amerikanca

Crnogorci imaju novog Amerikanca

Sputnik pre 3 sata
Košarkaška reprezentacija Crne Gore početkom jula nastavlja kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a uprkos brojnim kadrovskim problemima, nacionalni tim dobio je značajno pojačanje – američki plejmejker Jogi Ferel i zvanično je postao crnogorski… »

Vesti dana »